آیا صنعت ترید در ایران رو به نابودی است؟ بررسی تأثیر قطعی اینترنت بر شرکت‌های پراپ و بروکرها

صنعت ترید در سال‌های اخیر رشد قابل توجهی در ایران تجربه کرده، اما با چالش‌های جدیدی روبرو شده است. اختلالات و محدودیت‌های اینترنت، به خصوص در چند ماه اخیر، نگرانی‌های جدی را در مورد آینده شرکت‌های پراپ تریدینگ و همچنین بروکرهایی که به معامله‌گران ایرانی خدمات ارائه می‌دهند، ایجاد کرده است. این تاپیک به بررسی عمیق این موضوع و پیش‌بینی آینده این صنعت در ایران می‌پردازد.

1 لایک کرده

دوستان عزیز

بحث در مورد آینده ترید در ایران و تأثیر قطعی اینترنت، موضوعی حیاتیه که به نظر من دیگه نباید نادیده گرفته بشه. شواهدی که این روزها می‌بینیم، خیلی نگران‌کننده هستن:

تعطیلی شرکت‌های پراپ: همین چند ماه پیش، در دی ماه، شاهد تعطیلی شرکت پراپ “تامین سرمایه” بودیم که مستقیماً به دلیل قطعی اینترنت اتفاق افتاد. این نشون می‌ده که حتی شرکت‌های داخلی هم توان مقاومت در برابر چنین اختلالاتی رو ندارن.

خروج بروکرها و پراپ‌های خارجی: خبر اخیر در مورد پایان فعالیت پراپ “forfx” و همچنین بیانیه‌های رسمی بروکرها مثل “مونتا وی تی” (Moneta Markets) و “استارتریدر” (Startrade) مبنی بر خروج از ایران، زنگ خطری جدی برای کل صنعت هست. این یعنی حتی شرکت‌های بین‌المللی هم دیگه حاضر به تقبل ریسک فعالیت در شرایط فعلی نیستند.

واقعاً برای ما معامله‌گرانی که با سختی سرمایه جمع کردیم و با امید به کسب درآمد وارد این بازار شدیم، چه اتفاقی می‌ افته؟

بنظر من، این وضعیت دیگه شوخی‌بردار نیست و باید خیلی جدی بهش نگاه کنیم. آیا واقعاً باید شاهد نابودی این صنعت در ایران باشیم؟ یا راه‌حلی وجود داره که هنوز کسی بهش فکر نکرده؟

منتظر نظرات و تحلیل‌های شما هستم.

3 لایک کرده

نگران نباش عزیز..انقدری پول تو مارکت ایران هست که هنوز برای بروکرها جذاب باشه کار با ما.

در مورد پراپ ها هم ضعیف ها و بدرنخورها دارند حذف میشن که اتفاق خوبیه

شرایط مملکت هم کم کم بهتر میشه، قسمت سختشو گذراندیم.

3 لایک کرده

امیدوارم این محدودیت های اینترنت زودتر برداشته بشه و شرایط به حالت عادی برگرده اما در مورد پراپ بنظرم اینکه اکثرا دارن تعطیل میشن و تعداد کمی مونده این فضا رو بیشتر انحصاری میکنه برای یه سری پراپ ها و دست تریدر رو برای انتخاب میبنده

2 لایک کرده

به نظر من پراپ های ضعیف رشد میکنن پراپهای متوسط میبندن و پراپهای خوب باقی میمونن در بروکرها هم همین اتفاق خواهد افتاد. بعد از عادی شدن شرایط اگر پراپ قوی یا مثل سرمایه گذار برتر مونده باشه رشد بیشتری میکنن

2 لایک کرده

اینکه پراپ های کمی بمونن دست تریدر بسته میشه و گزینه های زیادی برای انتخاب نداره و امکان سو استفاده پراپ های اندک از وضعیت هم وجود داره نه اینکه سود کاربر رو پرداخت نکنند ممکنه قانون هایی وضع کنند که به ضرر تریدر تموم‌میشه

1 لایک کرده

به نظر من پراپ هایی که بیزینس مدل قوی و خوب دارند و هدفشون اسکم نیست موندگار هستن و میتونن به مرور سرورها و پلتفرم های اختصاصی برای اتصال درست کنند شبیه به کاری که یکی از پراپ هایی که اسمشو نمیارم تبلیغ نشه انجام داده این روزا.
و اینکه حتی اگه به درجه ای برسیم که اینترنت بین الملل جداگونه به فروش برسه بازم تریدرا قابلیت کار رو دارن و مشکلی پیش نمیاد. درسته که محدودیت غیرمنصفانه و تاریخی رخ داده برامون اما این فرصتی هست که مهارت ها رو افزایش داد و تمرینات بیشتری انجام داد و آماده تر شد برای آینده

1 لایک کرده

چه جای بهتر از ایران که هیچ نهادی بروکرها را کنترل نمیکند و هیچ شخصی نمیتواند از بروکر متخلف جایی شکایت کند. چرا همچین مارکت جذابی را رها کنند . همانطور که میبینیم کم کم خود را با نت ملی هم تطبیق میدهند و خدمات را مثل گذشته ارایه میدهند . نگران نباشید زمانبر است اما میمانند و بکارشان ادامه میدهند.

2 لایک کرده

پراپهای ایرانی طبیعیه که جمع و ورشکست میشن چون پراپ عمده درامدش از چلنج زیاد خریدن کاربران هست که 1-با این قطعی اینترنت دیگه کاربری نمونده2-با قیمت دلار حتی با وصل اینترنت هم دیگه تعداد کاربران به اندازه قبل و تعداد چالشهایی که میخرند به وضع قبل برنمی گرده

اما در مورد بروکرها.ما ایرانیها پیرو اینکه فکر می کنیم مرکز دنیا هستیم و از همه باهوش تر و …. اینجا هم فکر می کنیم سود زیادی برای بروکرها داریم ولی دوستان، بروکری که حتی در حد معمولی باشه مثل مثلا همین ونتیج به نظرتون چقدر به ایران وابسته است؟برخلاف تصور ما خیلی کم.مگر تریدرهای ایرانی چقدر پول دارند؟طرف صد تا سوال در مورد بروکر میپرسه میگم با چقدر میخواهی حساب باز کنی میگه 50 دلار!!90 درصد افرادی که میبینم حسابهای زیر 1000 دلار دارند.به خدا بروکری که بروکر حتی در حد متوسط و معمولی باشه اینها براش پول خرده!کاربر ایرانی دیگه توان خرید دلار متاسفانه نداره.بنابراین اونقدری که فکر می کنیم به نظر من مارکت ایران به درد بروکرها نمیخوره.البته امثال دلتا و اوتت و گرین آپ و ترندو و … منظور من نیستن چون اینها اصلا به نظرم نمیشه اسم بروکر روشون گذاشت عمدتا توسط افراد ایرانی ساکن خارج برای کلاهبرداری به طور خاص از ایرانیها درست شده اند و جامعه هدف اول و آخرشون ایرانه و اصلا مشتری از کشور دیگه ندارند و هیچ جا هم نمیرن.اما بروکر خوب و حتی متوسط در سطح جهانی که مشتریهای واقعی از کشورهای دیگه داره به نظرم نفع چندانی از ایران نداشته و بعد هم که دیگه بدتر میشه

2 لایک کرده