استخدام در سرمایه گذار برتر

:loudspeaker: فرصت همکاری با سرمایه‌گذار برتر

:bell: تا انتها بخوانید

:bust_in_silhouette: موقعیت شغلی: کارشناس پشتیبانی

سرمایه‌گذار برتر، به‌عنوان اولین و معتبرترین پراپ فرم ایران، در مسیر توسعه تیم خود به‌دنبال افرادی توانمند، مسئولیت‌پذیر و علاقه‌مند به بازارهای مالی است.

:gem_stone: در کنار حرفه‌ای‌ترین‌های پراپ‌تریدینگ ایران

سرمایه‌گذار برتر، بزرگ‌ترین و باتجربه‌ترین تیم تخصصی پراپ‌تریدینگ ایران را گرد هم آورده است؛ تیمی از متخصصان حرفه‌ای بازارهای مالی، با نزدیک به پنج سال تجربه و سابقه همکاری با بیش از ۲۰۰ هزار تریدر ایرانی. حضور در SGB، فرصتی برای یادگیری از بهترین‌ها، پیشرفت مستمر و فعالیت در بالاترین سطح این صنعت است.

:upwards_button: مسیر رشد در SGB

این فرصت می‌تواند آغاز یک مسیر حرفه‌ای بلندمدت در SGB باشد. ما به‌دنبال افرادی با قدرت تحلیل، یادگیری سریع و توانایی حل مسئله هستیم که بتوانند در طول زمان مسئولیت‌های بیشتری بپذیرند و رشد کنند. فرصتی برای یادگیری، پیشرفت و ساختن یک مسیر حرفه‌ای در سرمایه‌گذار برتر.

:star: مزایای همکاری با SGB

:dollar_banknote: حقوق دلاری؛ برای حفظ بهتر قدرت خرید در برابر نوسانات ریال و تورم
:desktop_computer: همکاری به‌صورت دورکاری
:alarm_clock: ساعات کاری استاندارد در شیفت روز یا شب با مرخصی‌های متعارف
:wrapped_gift: پاداش‌های عملکردی دلاری ویژه و عیدی سالانه
:light_bulb: پکیج‌های آموزشی تخصصی و رایگان
:rocket: مسیر رشد شغلی بدون سقف، بر پایه توانمندی و عملکرد
:handshake: فرهنگ سازمانی حرفه‌ای و یادگیرنده، مبتنی بر شایستگی و احترام متقابل

:red_question_mark: آنچه برای این موقعیت اهمیت دارد

:blue_circle: حداقل ۲ سال تجربه فعالیت در بازارهای مالی
:blue_circle: تسلط بر فارکس، ترید و مفاهیم پراپ‌تریدینگ
:blue_circle: تسلط بر MetaTrader 5
:blue_circle: آشنایی با زبان انگلیسی
:blue_circle: ارتباط حرفه‌ای، صبوری و مسئولیت‌پذیری در تعامل با معامله‌گران و همکاران

:check_mark: اگر به‌دنبال یک موقعیت شغلی معمولی نیستید و می‌خواهید در محیطی حرفه‌ای، تخصصی و روبه‌رشد فعالیت کنید، از طریق صفحه استخدام سرمایه‌گذار برتر فرم همکاری را تکمیل کرده و رزومه خود را برای ما ارسال بفرمایید.

:desktop_computer:لینک صفحه‌ی استخدام SGB (کلیک کنید)

:bar_chart:واحد سرمایه انسانی سرمایه‌گذار برتر

:mobile_phone: تلگرام :mobile_phone:وب‌سایت :mobile_phone: یوتیوب :mobile_phone: اینستاگرام

کپی متن از صفحه تلگرام سرمایه گذار برتر :backhand_index_pointing_up::backhand_index_pointing_up:

(فقط بعدا دوستان نگن من از سگب هستم :joy::joy:)

تبلیغ نکن لطفا :rofl:

سابقه کاری میخاد؟ من هیچ سابقه کاری ندارم و لپ تاپم ندارم از متاتریدر هم بای و سلشو میدونم بعدا ادم فوقش یاد میگیره

داخل توضیحات نوشته . داخل لینک بری متوجه میشی :folded_hands:

ولی خب اگه درست باشه و ادم شرایطش رو داشته باشه میارزه امتحان کرد . نظرمنه البته :folded_hands:

سابقه کار میخاد چک کردم

درسته . منم چک کردم .. همه شرایطش رو دارم جز یکی ..
دوست داشتم امتحان کنم . به هر حال یه چاش جدید بود ..:wink:

من فرم رو پر کردم چمیدونم شانسه دیگه حالا قبول میکنن یا نمیکنن

عالی .. انشاالله که خیره :rose:

داداش:joy::joy: حداقل ۲ سال سابقه فارکس

منظورم از محیط متاتریدر هست اونم متا۵ فقط کار کردم نه متا۴ از فضایی که در حد نیازم بود فقط بلدم بخش هایی که بکارم نمیومد هیچی راجبش نمیدونم اگه اتفاقی بیوفته باید سرچ بزنم بگردم تا بدونم مشکل از کجاست اینطوری میگم درکل

بیفتی تو دل کار همه رو رنده میکنی مهدی جان . بسم اله بگو :joy::+1:

فعلا چله عاشورا گرفتم اسمم در بیاد قبول بشم بعدش با بسم‌الله میرم سر وقت پشتیبانی از کاربرا

نه بابا دیگه پشیبان سرمایه گذار بودن سابقه چی چی میخواد

بیخیال داداش ناسا مگه میخوایی بری

چمیدونم داداش والا میزان درامد دلخواهم که داشت زدم هرچی خودتون دادین ۵۰ دلارم بدن ماهانه خوشحال میشم

جوری که الان والا فکرم انقد درگیره حتی لنگ یه ۲۰ دلار پولم بتونم بزنم یه پراپ بگیرم لااقل بعدا خودمو از این چاه بیرون بکشم

بنظره من اول بک تست بگیر یه مدت زیادی و صرف اموزش کن بعد با خیالی مطمئن یه 1000 دلاری بخر با سود اون اکانت بزرگتر بخر

مهدی جان . فرم رو پر کردی جواب ندادن؟؟

عجب . حداقل میگفتی حقوق اداره کار :joy: