رفع ابهام در مورد سرمایه گذار برتر و مقایسه با مدرک

سلام. داخل این تایپیک تجربه خودم رو داخل پراپ سرمایه گذار برتر و فنفیکس و تفاوتشون به اشتراک میگذارم.

چون خودم ابتدای کار نمی‌دونستم چیکار کنم و سردرگم بودم و هر کسی بدون هیچ مدرکی ی نظری داده بود این تایپیک رو ایجاد کردم تا شاید این تجربه کمکی کنه به دوستان.

من با پراپ کار نمی‌کردم معمولا ولی حدودا یک سال قبل اومدم شروع کنم و در کل اعتمادی نداشتم بهشون.

نظرات رو که می‌خوندم بین پراپ ها به sgb رسیدم و چون نظرات منفی هم در موردش بود با دو دلی شروع کردم.

مثلاً یک عده میگفتند که عکس تراکنش های برداشت هاشون ساختگیه و…

تا اینکه با سرمایه گذار برتر شروع کردم و ی حساب 50k گرفتم و ی برداشت حدود 7 هزار تایی داشتم و واریز کردند و دلم قرص شد. و ی سری برداشت های دیگه هم داشتم.

اومدم تجربم رو به اشتراک گذاشتم در مورد برداشت و ی عده گفتند که برداشت های با حجم بالا رو نمی‌ده و برداشت تو مبلغش زیاد نبوده و یا برداشت های دوم و… رو نمی‌ده.

برا همین رفتم یه حساب 200k گرفتم و خداروشکر به برداشت حدود 30 هزار دلاری داشتم و کمتر از 48 ساعت واریز کردند.

هیچ گونه بی قانونی یا ایراد بیخودی تا الان ازشون ندیدم و پیشنهادش میکنم شدیدا.

و دوست دارم کسانی که انتقاد می‌کنند هم با مدرک اثبات کنند که کجا از قوانینش تخطی کرده.

داخل اوضاع قطعی اینترنت هم دیدم sgb قطع هست دو تا حساب فنفیکس گرفتم و 10 روز باهاش کار کردم و توی این 10 روز یادمه 3 تا قانون جدید اضافه کرد و با اینکه آمار حسابم هم خیلی خوب بود ولش کردم و چیزی که فهمیدم همش ادعا بود پراپ فنفیکس و تمام تلاشش برای اینه که هر کاری می‌تونه بکنه و هر قانونی می‌تونه اضافه کنه که تریدر شکست بخوره.

سعی کردم خلاصه کنم ببخشید که زمان برد.

درضمن من خیلی اهل مطلب گذاشتن و… نیستم. این رو هم وظیفه میدونستم برا خودم که به هر کسی که مثل خودم سردرگم بوده کمکی کرده باشم و اگه انتقادی هم دارید لطفاً احترام ها رو نگه دارید.

موفق و پیروز باشید در ادامه مدارک برداشت های اصلی رو میذارم.

مدارک آمار موفقیت حساب فنفیکس رو هم میدارم که متوجه شوید که بخاطر عدم موفقیتم نیست که بهشون انتقاد میکنم.

سرمایه گذار برتر مثل آب زلاله شفاف و پاک و روشن

جمشید جان شر درست نکن تو رو قران :joy::joy::joy::joy::joy:

وقتی یک شرکت کارشو درست و بی نقص انجام میده قابل تحسینه

دقیقا عالیه sgb

زنگ بزنین علیرضا بیاد

علیرضا کجاییی بیاد ظاهرا فکر کنم سرمایه گذار برتر سرتیفیکت فیک میده به مردم نه؟ بیا رسیدگی کن
تنها پراپی که سرتیفیکت واقعی میده رابین سوده مگه نه؟
بیا اوضاع داره خراب میشه رابین سود پول نیاز داره همه رفتن تو سگب

من با رابین سود کار نکردم ولی سرمایه گذار برتر واقعا متفاوت هست.

آدم تعصبی ای هم نیستم الان هم باز درخواست برداشت سود دادم و هر تجربه ای داشتم باز به اشتراک میگذارم.

نوش جونت داداش لیاقتشو داشتی و داری ریسک کردی با یک شرکت خوب و پدر مادر دار خداروشکر

ماهم تا اومدیم با این شرکت پدر مادر دار شروع کنیم سه تا پراپفریم تو پاچمون رفت و فهمیدیدم فعلا بهترین و پدر مادرترین سرمایه گذار برتر هست.

من خودم اکانت هایی که گرفتم ازشون دوتا نقض کرده بودم که خیلی راحت میتونستن بگن که حساب ها فیل و از دست رفته است ولی مماشات کردن باهام.

یکی اینکه با لب تاب خودم برای یک نفر دگ حساب خریده بودم تو داشبوردش که شامل قانون آیپی میشه ولی با متاتریئرش وصل نشده بودم بهشون گفتم.، گفتن اون اکانت رو ترید نزنید اوکیه

یکی دگ هم ریالی با کارت خودم خرید نکرده بودم با کارت داداشم بود بخاطر مسدودی حساب که بهشون پیام دادم و شفاف سازی کردم که کارت داداشم هست نه یه غریبه گفتن این سری رو اکیه ولی دفعه بعد به هیچ وجه قبول نمیکنن و همون حساب رو الان تو ریل هستم.

حالا مقایسه کنید با پشتیبانی و قوانین دیگر پراپ ها

ممنونم. انشاالله موفقیتتون رو ببینیم همیشه.

جسارتا در مورد مورد اولی یکم واضح تر توضیح میدید؟

چون نمی‌دونستم این مورد رو. فکر میکردم فقط با رفتن به متاتریدر آی پی ثبت میشه

نه به هیچ وجه نباید حتی با مرورگرتون هم وارد سایت سرمایه گذار برتر و بعد وارد داشبورد یک تریدر دیگه بشید، این میتونه شامل قانون آیپی باشه و هست

و قانون آیپی فقط واسه متاتریدر نیست واسه سایت و داشبورد هم هست که مباد ورود بزنی

که دمشون گرم طمنم بعدا متوجه شدم بهشون گفتم و راهنمایی کردن و گفتن ک چکار بکنم ک بعدا به مشکل نخورم و چشم پوشی کردن این دفعه رو

این مورد رو نمی‌دونستم. ممنون که به اشتراک گذاشتید.

سلام یک سوال

الان من مثلا با کامپیوتر وارد داشبود بشم دگ با لپ تاپ یا موبایل نمیتونم برم توی داشبورد خودم؟

فقطم همین یک اکانته تو سگب

و اینکه اگه مثلا برقی بره چیزی بشه مودم قطع شه میشه با نت خط وصل شد به متا یا اینم مشکل آیپی میخوره؟

اصلا این بحث ایپی رو به نظرم کلا سر همه پراپ های ایرانی زیادی بزرگش کردن و تهشم به نظرم خیلی سخت گیری نمیشه
این ایپی بیشتر برای خارجی هاس
ایرانی هاش راه میان با طرف و تهش هشدار میدن ولی اگر زیاد تکرار بشه تمومه

ولی خب بهتره رعایت کنید که به همون هشدار هم نرسید دیگه
حواستون باشه خلاصه و نکته ای که سالی گفت رو رعایت کنید حتما
چیز جدیدی بود که من خودمم ندیده بودم تا حالا
درود بر تو :rose:

علیرضا پیگیری کن این تاپیک رو

سگب کجا فنفیکس کجا

داداش با کی داری صحبت میکنی

من تازه تاپیک رو باز کردم

علیرضایی اینجا نیست