یادش بخیر! (سرمایه گذار برتر)

یادمه فروردین 1404 با ترید آشنا شدم. سردرگم، نمیدونستم حتی از کجا باید شروع کنم. اول سری به ارز دیجیتال زدم اما ارتباط خوبی نگرفتم، چشمم به فارکس خورد، دنیای بزرگ و جذابی داشت. شروع کردم به یادگیری، از دوست خوبم یوتیوب، مطالب زیادی یاد گرفتم. با چیزی به اسم (بک تست) آشنا شدم. کار با اکسلم خوب بود، یه اشتراک فراز چارت گرفتم و تقریبا روزی فقط 6 ساعت بک تست میزدم و مرتب توی فایل اکسل ثبت میکردم! با ترکیب چند استراتژی موفق شدم به سود قابل توجهی توی بک تست ها در بازه زمانی چندساله برسم. از اونجایی که برنامه نویسی و طراحی سایت هم انجام میدادم، شروع کردم به ساخت یک وب اپ لاراول که بک تست ها رو تحلیل کنم. دیگه گفتم وقت وروده! دیدم سرمایه آنچنانی نیست، با پراپ تریدینگ آشنا شدم. با کمی تحقیق سرمایه گذار برتر رو انتخاب کردم و شروع کردم به ترید کردن، مطمئن از استراتژی، فاز اول رو پاس کردم اما فاز دوم فیل شد. چند حساب رو به فنا دادم تا تجربه کافی رو کسب کردم و فهمیدم ترید گاهی اوقات خیلی ربطی به استراتژیت نداره و بهتره که روی خودت کار کنی، بالاخره موفق شدم اولین حساب خودم رو پاس کنم! بعد از شش ماه در شهریور 1404، یک حساب ده هزار دلاری پلن A از سرمایه گذار برتر. خوشحال و خندان، درخواست ریفاند حساب دادم که قبل از گرفتن حساب لایو، لاقل اولین درامدم از پراپ تریدینگ رو گرفته باشم و همون روز هم برام ریفاند رو زدن، البته که فقط 20 درصد هزینه ورودم بود اما خب، لذت بخش بود. توی بازه سه هفته ای تا گرفتن اولین برداشت، در اولین هفته، هشتصد دلار سود کردم معادل 8 درصد حساب، اما قبل از رسیدن به تاریخ مورد نظر، بنا به دلایل شخصی حساب رو به فنا دادم. تصمیم گرفتم مدتی رو دور باشم و بیشتر روی خودم کار کنم. تجربه ای که توی این مدت کسب کردم رو قیمت نمیشه روش گذاشت! صبری که این راه از شما میسازه غیرقابل باوره. متاسفانه تایم کام بک با قطعی اینترنت ها در تداخل بود و از دی ماه پارسال، وضعیت همچنان مساعد نیست. چیزی که از این مسیر یاد گرفتم اینه که مهم نیست چقدر زمان ببره. با پراپ تریدینگ، یا با حساب خودتون، با سرمایه گذار برتر یا بدون سرمایه گذار برتر، اگر مسیر درست باشه، و صبر کافی داشته باشید… به بهترین ها خواهید رسید. به کم قانع نباشید، آینده از آن شماست. بهترین ها رو برای خودم، تویی که این رو میخونی، این سرزمین و تمامی هم میهنانمون آرزومندم.

ارادت - پارسی نژاد

8 لایک کرده

در مدت زمان خیلی کم، پیشرفت خیلی زیاد و تجربه های خیلی خوبی تو ترید لایو کسب کردی و این خیلی عالیه، ادامه بده، آموزش ها بیشتر ببین موفق میشی، از خیلی ترید هایی ک چند سال کار میکنن هم جلوتر بودی ولی خب تجربه ک نداشتی و عجله و صبوری باعث شده، روانشانسی فردی

2 لایک کرده

دمتگرم مشتی کارت درسته شک نکن زود تر از اون چیزی ک فک میکنی ب درامد میرسی تنت سلامت موفق باشی.

1 لایک کرده

و منی که +25 تا پراپ فیلد کردم +7 سرتیفیکیت دارم و فقط 1 برداشت که اونم سودش خرج خرید اکانت و فیلد کردن مجدد شد.

بعد از حدود 3-4 سال موجودیم هنوز زیر صفره ، ولی من ایستادم ، قوی تر از همیشه چون من دیگه اون ادم سابق نیستم ، هر یک روز معاملاتی که تو این سال ها گذشته من رو به یک ادم کامل تر و منظم تر برای ترید کردن تبدیل کرده .

من حتی خودم رو با یکماه پیش خودمم هم مقایسه میکنم خندم میگیره ، چه برسه بخواهم اولین معاملاتم رو بررسی کنم .

معامله گری نیاز به زمان داره ، نیاز به سقوط داره ، نیاز به زخم داره ، اینقد باید زخمی بشی و ترمیم کنی خودتو که دیگه چاقو هم نتونه روت خط بندازه .

یه داستانی هست طرف میگه رفته بودم واسه استخدام برای هج فاند ، رزومم و همه چیم از بقیه کسانی که اومده بودن بهتر بود ، تقریبا مطمئن بودم که قراره انتخاب بشم .

ولی وقتی رئیس رزومم رو بررسی کرد ، تو چشمام زل زد گفت نه .

منکه بهت زده شده بودم دلیلش رو پرسیدم ، گفت :

من تو کارنامت سقوط ندیدم .

کسی که تو این مسیر سقوط نکنه و اوج درد رو تجربه نکنه ، هیچوقت اوج پایداری و رشد رو تجربه نمیکنه .

1 لایک کرده

سلام اقا سبحان عزیز . به به لذت بردم از تجربیاتت و مسیری که اومدی . این لذت بیشتر هم شد وقتی دیدم مثل خودم فیلم و سریال باز و همچنین متالهدی . اشترکات زیادی داریم . امیدوارم در ادامه ی مسیرت موفق باشی .

1 لایک کرده

سپاس! موفق باشید :heart:

1 لایک کرده

عزیزی داداش، خودت و خوانوادت سلامت باشید :heart: ممنونم همچنین پیروز باشید!:raising_hands:

2 لایک کرده

فوق العاده بود! فکر میکنم اسمت (علی) باشه درسته؟ علی جان داداش امیدوارم بهترینا برات رقم بخوره. تنت سلامت باشه، بهترین ماشین زیر پات باشه و حسابی اتفاقای خفن بیفته برات در آینده ای نزدیک.:raising_hands:

1 لایک کرده

باعث افتخاره! همچنین براتون آرزوی بهترین ها رو دارم :raising_hands:

1 لایک کرده

مخلصم داداش ، انشالله بهترین ها برای شما .

1 لایک کرده

آقای پارسی نژاد واقعا سرعت پیشرفت خیلی خوبی داشتین. حداقل از خیلی هامون زودتر تونستین پیشرفت کنین که این نشون دهنده راه درست و هوش شماست. قطعا در آینده به چیزی که میخواین میرسین. من هم 6 تا حساب فیلد کردم که دوتای اونها ریل بودن و سهم من از این 6 تا اکانت تنها 1300 دلار بود

به قول شاعر (ما ادامه داریم)

1 لایک کرده

ما ادامه داریم! :slight_smile: بسیار زیبا بود، پیروز و پر سود باشید!

1 لایک کرده