50 دلار هر روز ارزشش بییشتر میشه ![]()
اگه روزی باشه که منم ثبت نام میکنم ![]()
![]()
![]()
![]()
روزی 50 دلار میشه ماهی 1500 دلار . سرمایه گذار برتر حقوق میده … بابا ولم کن ![]()
![]()
![]()
ایشالااا منم حتما ![]()
نه هنوز چیزی نفرستادن چه تلگرام چه ایمیل چه شماره همراه
منم نوع کارو زدم پشتیبانی پاره وقت همین فقط در حدی که بهم یاد بدن به کاربرا چی بگم چیزایی که میخان رو از کجا بگیرم بفرستم براشون
اداره کارم نمیخام داداش همون ۵۰ دلار برام کافیه ماهانه لااقل سه تا حساب ۱۰۰۰ دلاری میشه برای پراپ نمیشه؟
چمیدونم والا اصلا دنیا چشم دیدن خوشی منو نداره همش بدبختی فلاکت درگیری ذهنی عصبی اللخصوص این مملکت البته ایران خیلی کشور عالی هستشا ولی برای کسی که مفت دلار راحت در میاره بدون ضرر برای من که ضرر شد رفت چی؟ یک سال دو سال به بالا زمان میبره تا بتونم مقدار سرمایه ای جور کنم لااقل سوریه به دنیا میومدم الان تو این سن یه حساب مستر کارت یا ویزا کارت واقعی که داشتم نداشتم؟ اونور دلار ریخته پره در روز راحت طرف ۳۰ دلار حداقل در میاره
نه منی که لنگ ۱۵ دلار ۲۰ دلار پول ناچیز باشم
نمیدونم والا دنیا چشم نداره یه روز خوشی داشته باشم همش میزنه تو سر ادم به همه چی منو بی اعتقاد میکنه
نا امید نباش داداش .. بقول استاد معین … همینجوری نمیمونه .. یه روز خوب و میبینم ![]()
![]()
![]()
ای بابا بزار فرم ما به دست سگب برسه بعد کلاهبردارمون کن دادا .![]()
![]()
من شب خوبم ندارم از درگیری ذهنی و فکر زیاد خابم نمیبره بعضی اوقات انقد درگیر میشم فقط میگیرم میخابم حوصله هیچکاریو ندارم
تلگرامم یکی از بچه ها این مورد رو گفته بود پولشو بالا کشیدن پس پول توهم همینطور شد!!!
سرمایه گذار پول بالا کشیده ؟
سلام نه هنوز - ولی به زودی . آخه اینروزا از هیچ کس چیزی بعید نیست
![]()
بحث بالا مال deltafx مثل اینکه.
اینو دیدم یاد کرکوبات افتادم اونجا هم گفته بودی تبلیغ نکن ابول تو همه جا شکارچی و ناجی بقیه ای بنازم
به شما جواب دادن؟
هنوز جواب منو ندادن!!!
نمیدونم والا بدبختیه همش
سوتی هم جدیدا زیاد داده
سره کاریه بابا این همه من تو گروها هستم ملت رزومه فرستادن یه نفر از 10 هزار نفر گروه استخدام نشده
به نظرم چیزی که اینجا مهمه اینه که فشار مالی نباید باعث بشه آدم برای جبران، ریسک بیشتری روی ترید بکنه. وقتی حتی ۲۰ دلار هم برات مهمه، شاید الان اولویتت این باشه که خودتو از فشار مالی دربیاری، نه اینکه با آخرین پولت دوباره وارد پراپ بشی. ترید میتونه بعداً هم ادامه پیدا کنه
کاملا موافقم به نظرم وقتی فشار مالی بالاست آدم ناخودآگاه نتیجه معامله رو تبدیل به مسئله زندگی میکنه و همین باعث میشه تصمیم های احساسی مثل افزایش حجم یا تلاش برای جبران سریع بیشتر بشه
آقا واقعیه بفرستیم یا صرفا الکی میخوان برای اعتبار و اینا یک فرمی پر کنن؟
حقوق رو چقدر منطقی میدونین؟
کسی از پشتیبانهاش هست بیاد ک یاری بده یک راهنمایی کنه
سلام فرستادنش ضرر نداره . برو داخل لینک . فرم رو پر کن ![]()
هنوز جوابی بهم ندادن یعنی گرفتن یه حساب ۱۰۰۰ تایی ۱۵ دلاری انقد زیاده
نمیزارن کار کنیم