ترید الان شدنیه یا نه راهنمایی کنید (آیا در شرایط فعلی می‌توان با اینترنت ملی ترید کرد؟)

سلام دوستان گرامی تو شرایط الان که همه واقف هستیم شرایط خوبی برای ترید نیست و خود من هم نظرم ترید نکردن بود تا شرایط اوکی بشه اما دیدم یکسری از دوستان با نت ملی تو یکسری بروکر ها مثل ایپلنت و وینگو و xchef و آلپاری ترید می‌کنند یکسری ها مشکل داشتن و سرور ها قطع شده ضرر کردن یکسری ها هم برداشت زدن بدون مشکل و دارن ترید می‌کنند دوستانی که دارن راحت ترید می‌کنند لطفا راهنمایی کنید در مورد بروکرتون و نحوه ثبت نام رو هم بگید که ما هم بتونیم وصل بشیم و یا بازم کاری نکنیم بهتره و منتظر نت بین المللی باشیم ممنون میشم راهنمایی و تجربیاتتون را بنویسید مرسی از همتون

«سلام. من روی آلپاری و وینگو تست کردم. آلپاری شلاق زیاد میخوره و قطعی داره. وینگو بهتره و با حساب دمو الان دارم تستش میکنم و خوبه، ایپلنت رو هم چند نفر گفتن برداشت داشتن ولی من تست نکردم. تنها چیزی که مطمئنه اینه که الان زمان معاملات بزرگ و سنگین نیست. یه راهکار: میتونی با یه اکانت دمو شرایط رو بسنجی بعد اگه پایدار بود با پول واقعی بری. موفق باشی.»

1 لایک کرده

«من چند تا بروکر رو تست کردم. وینگو یه کم از بقیه پایدارتر بود. نه اینکه قطعی نداشت، ولی ری کانکتش سریع‌تر بود و اسلیپیج کمتری داد. دوست من هم همونجا هست و فعلاً راضیه. ولی بازم میگم، الان هیچکی ۱۰۰٪ نیست.»

1 لایک کرده

بهترین کار فعلاً اینه: به جای ترید، استراتژی‌هات رو بک‌تست کن و برای روزای بهتر آماده شو. فرصت همیشه هست. موفق باشی

1 لایک کرده

دوستان ترید کردید و واریزی داشتید ؟قطعی کمه یا داره و مثل قبله یا صبر کنیم بازم بهتره؟

وینگو تست شده و اوکیه فعلا ولی اگه ریسک گریزی صبر کن

1 لایک کرده

برداشت داشتید و اوکی بوده و صبر کنیم بهتره؟ فعلا من برگشتم سرکار قبلیم ولی یه سوال شرایط تا کی اینطور میمونه و ما باید چیکار کنیم ؟

من بعد از دوماه که دیدم فعلا خبری از نت بین الملل نیست و دستری به پرو هم ندارم و wm هم فعالیتی نکرد برای کاربرهاش.

دو تا کانفینک از دو سرور متفاوت گرفتم (صرفا جهت اینکه اگر یکی قطع شد اون یکی دیگه پشتیبان باشه)

گوشی هات اسپات کردم به لپ تاپ و فقط متاتریدر از خروجی ترافیک بین الملل استفاده میکنه ، هم رو گوشی هم لپ تاپ

متاتریدر کل روز وصل باشه نهایتا ۳۰ مگ استفاده میکنه.که اصلا حجمی نیست

کانفینگ درسته گرونه ولی اگر فقط متاتریدرت وصل بشه بهش حجمی استفاده نمیکنه

1 لایک کرده

بنده در بروکر اوپو فایننس کار میکنم و از قبل حساب داشتم. متاتریدر وب داخل سایتشون گذاشتن و از طریق اون کانکت شدم و بدون مشکل ترید میکنم

تکلیف اونی که حساب نداره چیه؟ کلا باید چیکار کرد صبر یا طبق روال سابق

1 لایک کرده

من نسبت به شرایط روحی خودم طبق روال سابق میرم. شاید کسی شرایط روحی یا محیطیش سازگار با ترید نباشه و برای اون شخص مشخصا صبر بهتره …

بنظرم این قضیه یک چیز شخصیه و برای هرکس متفاوته

1 لایک کرده