نگاهی نو به ساختار و رفتار بازار

NTS؛ نگاهی نو به ساختار و رفتار بازار

قبل از شروع یک نکته مهم!

اول از همه بگم که خود من هم هنوز اول این مسیر هستم. حدود ۲ تا ۳ ماهه که دارم با NTS کار می‌کنم و قطعاً هنوز در مراحل ابتدایی یادگیری این سبک هستم.

این تاپیک از طرف کسی نیست که ادعا کنه همه چیز رو می‌دونه؛ بیشتر یک مسیر یادگیری و بررسی مشترکه. اگر جایی اشتباهی کردم یا برداشت ناقصی داشتم، خوشحال می‌شم دوستان با تجربه‌تر اصلاح کنن. :seedling:

بازار؛ غول آهنی ما

بازار برای ما شبیه یک غول آهنیه؛ موجودی قدرتمند که هر روز ما رو به چالش می‌کشه.

حالا سوال اینجاست؛ آیا میشه با یک شمشیر چوبی به جنگ یک غول آهنی رفت؟ :dagger:

واقعیت اینه که هیچ معامله‌گر، هیچ سبک و هیچ ابزاری نمی‌تونه این غول رو شکست بده. حتی نمی‌شه یک زخم کوچک روی اون ایجاد کرد.

هدف ما شکست دادن بازار نیست؛ هدف بقا داشتنه.

ما وارد این میدان می‌شیم تا حرکت‌های این غول رو بهتر بفهمیم و یاد بگیریم چطور در کنار قدرتش دوام بیاریم.

NTS؛ یک نگاه متفاوت

سال‌هاست معامله‌گرها دنبال راهی برای فهمیدن بازار هستن. روش‌ها و سبک‌های مختلفی ساخته شده، اما مشکل جایی شروع میشه که فقط دنبال نشانه‌ها و الگوها باشیم و خود رفتار بازار رو فراموش کنیم.

گاهی فقط شمشیر چوبی رو بهتر رنگ می‌کنیم و اسم جدیدی روش می‌ذاریم.

NTS قرار نیست یک معجزه باشه؛ قرار نیست ما رو شکست‌ناپذیر کنه یا بازار رو کنترل کنیم.

NTS فقط یک زاویه دید متفاوت برای شناخت ساختار و رفتار بازاره.

مسیر یادگیری NTS

در NTS چیزی به اسم «کامل یاد گرفتم» وجود نداره.

بازار همیشه تغییر می‌کنه و ما هم همیشه جای رشد داریم.

مثل هر مهارت دیگه‌ای، هرچقدر تجربه و درک بیشتری پیدا کنیم، کیفیت تصمیم‌هامون بهتر میشه.

هدف رسیدن به یک نقطه پایان نیست؛ هدف بهتر شدن مداومه.

ابزار در NTS

در NTS فقط از یک اندیکاتور استفاده می‌کنیم؛ ابزاری که بر پایه فیبوناچی ساخته شده و می‌شه گفت ریشه‌هایی از الگوهای تکرارشونده طبیعت داره.

اما NTS یک سبک اندیکاتورمحور نیست.

این ابزار قرار نیست به جای ما تصمیم بگیره یا سیگنال جادویی بده؛ فقط کمک می‌کنه مسیر رو بهتر ببینیم.

اصل کار، درک ساختار و رفتار بازاره.

حرف آخر

اگر دنبال سبکی هستید که سریع چند قانون یاد بگیرید و فکر کنید به تسلط کامل رسیدید، NTS احتمالاً مسیر شما نیست.

اما اگر دنبال تغییر نگاه، درک عمیق‌تر بازار و بهتر کردن عملکردتون هستید، شاید NTS ارزش بررسی داشته باشه.

چون در نهایت…

ما قرار نیست غول آهنی بازار رو شکست بدیم؛
ما فقط یاد می‌گیریم چطور مقابلش دوام بیاریم.

تنها چیزی که از تاپیک متوجه شدم اینه که NTS یه اندیکاتوره, منبع اصلی سبک چیه, سبک مادر چیه, مدرس اصلی کیه?

هرکی اومده یه سبک و یه اسم جدید آورده

منم وقتی داشتم ترید پلنم رو ریفاین میکردم, اسمش رو گذاشتم Fractal Equilibrium Model (FEM) :joy:

کی به کیه, منم سبک جدید ساختم :rofl::smiling_face_with_sunglasses:

ولی حالا جدا از شوخی, منظور خاصی از کامنتم ندارم صرفا میخام بدون این NTS از کجا اومده

اصلا NTS رو به چشم ی اندیکاتور نگاه نکن! NTS خیلی خیلی گستردس! و میتونم بگم اندیکاتور یه بخش خیلی کوچیکشه خیلی. منبع اصلی سبک کانال یوتیوب نیو استراتژی و NTS تریدر هست! مدرسم تو هر دو تا کانال ویدیو گذاشتن. سبک مادر رو دروغ بگم چرا ولی نمیدونم.
داخل متن هم اشاره کردم که تعداد سبک‌ها بسیار زیاده! NTS هم یه سبک هست و من کسی رو مجبور به یادگیریش نمیکنم. من فقط اون رو پیشنهاد میکنم. NTS نسخه های متفاوت داره که پلی لیستش تو کانال نیو استراتژی هست. مثلا NTS 9 یا NTS 13 و… من خودم NTS 9 رو کار میکنم تو این نسخه ما با امواج کار میکنیم! اشتباه نکنید امواج الیوت منظورم نیست! که برای توضیح بیشتر میتونید این ویدیو رو ببینید! البته این برای یه اشنایی خیلی خیلی خیلی کم با این سبک هستش.

متوجهم, همون جور که گفتم منظور خاصی نداشتم و چیزی بیشتر از شوخی نبود

داخل دیسکریپشن چنل ها که چیز زیادی گفته نشده, ولی به هر حال مهم سود ده بودن و راضی بودن شاگرد ها هست.

(نظر شخصی: هنوز ویدیو ها رو ندیدم ولی طبق تجربه ای که از اینجور دوره ها دارم یچیز “من درآوردی” میخوره باشه. مشکلم با اینجور موارد اینه که ینفر میاد میگه “من این کانسپت ها رو ساختم” و درمورد سبک مادر چیزی نمیگه. اما این صرفا نظر شخصیه و قرار نیست که بقیه حتما قبول یا ردش کنن)

پس به هر حال مهم اینه که خودتون راضی هستید, منم اگه چیزی از این سبک رو مطالعه کردم در موردش میام کامنت میزارم :heart:

من درآوردی نیست دوست عزیز! روی این ستاپ یه تیم بزرگ کار میکنن!
من هم سوال شما رو از استاد پرسیدم و گفتن
که NTS سبک مادر نداره!

احتمالش کمه اما صفر نیست, بلاخره هر سبک مادری از یجا باید شروع بشه. به هر حال امیدوارم براتون سود ده باشه :heart:

منم اگه این سبک رو مطالعه کردم نظرم رو همینجا پست میکنم تا اون موقع اطلاعی ندارم که بخوام بیشتر از این اظهار نظر کنم

یه پیشنهاد
یکم درمورد همون بخشی از NTS که کار میکنید به صورت آموزش توضیح بدید تا بقیه هم که مثل من آشنا نیستن یچزی یاد بگیرن
همیشه یه طرز فکر جدید میتونه دید آدمو باز کنه

همش تو کانال یوتیوب هست

درود دوست عزیز ممنون از مطلبتون

اما ابتدا به ساکن که خوندم بهم اینطور القا شد که شما درصدد این هستید سبکی بنام ان تی اس رو همونطور که توضیح دادید بدون اغراق از پایه شروع به توضیحات کنید تا جاییکه براتون مقدوره و بنده به نوبه خودم آماده و پذیرای ادامه ی توضیحات شدم ولی در ادامه ارجاع دادید به یوتیوب و …‌که در نظر منه مخاطب اینطور القا شد که اگر قرار نیست جزییات گفته بشه (حالا در حد همون دانش خودتون چه مبتدی چه متوسط چه پیشرفته )پس دلیل این تاپیک چی بود!!!

صرفا دونستن اسم سبک و موجودیتش در دنیای ترید چه کمکی به ما میکنه .

و در آخر امیدوارم اشتباه برداشت کرده باشم و نیت شما ارائه ی جزئیات باشه تا میزان مقدور

که به کمک هم این به گفته ی شما غول نابرابر در برابر خودمون رو مهار کنیم .

به امید موفقیت برای همه ی اهالی دنیای ترید .