NTS؛ نگاهی نو به ساختار و رفتار بازار
قبل از شروع یک نکته مهم!
اول از همه بگم که خود من هم هنوز اول این مسیر هستم. حدود ۲ تا ۳ ماهه که دارم با NTS کار میکنم و قطعاً هنوز در مراحل ابتدایی یادگیری این سبک هستم.
این تاپیک از طرف کسی نیست که ادعا کنه همه چیز رو میدونه؛ بیشتر یک مسیر یادگیری و بررسی مشترکه. اگر جایی اشتباهی کردم یا برداشت ناقصی داشتم، خوشحال میشم دوستان با تجربهتر اصلاح کنن. ![]()
بازار؛ غول آهنی ما
بازار برای ما شبیه یک غول آهنیه؛ موجودی قدرتمند که هر روز ما رو به چالش میکشه.
حالا سوال اینجاست؛ آیا میشه با یک شمشیر چوبی به جنگ یک غول آهنی رفت؟ ![]()
واقعیت اینه که هیچ معاملهگر، هیچ سبک و هیچ ابزاری نمیتونه این غول رو شکست بده. حتی نمیشه یک زخم کوچک روی اون ایجاد کرد.
هدف ما شکست دادن بازار نیست؛ هدف بقا داشتنه.
ما وارد این میدان میشیم تا حرکتهای این غول رو بهتر بفهمیم و یاد بگیریم چطور در کنار قدرتش دوام بیاریم.
NTS؛ یک نگاه متفاوت
سالهاست معاملهگرها دنبال راهی برای فهمیدن بازار هستن. روشها و سبکهای مختلفی ساخته شده، اما مشکل جایی شروع میشه که فقط دنبال نشانهها و الگوها باشیم و خود رفتار بازار رو فراموش کنیم.
گاهی فقط شمشیر چوبی رو بهتر رنگ میکنیم و اسم جدیدی روش میذاریم.
NTS قرار نیست یک معجزه باشه؛ قرار نیست ما رو شکستناپذیر کنه یا بازار رو کنترل کنیم.
NTS فقط یک زاویه دید متفاوت برای شناخت ساختار و رفتار بازاره.
مسیر یادگیری NTS
در NTS چیزی به اسم «کامل یاد گرفتم» وجود نداره.
بازار همیشه تغییر میکنه و ما هم همیشه جای رشد داریم.
مثل هر مهارت دیگهای، هرچقدر تجربه و درک بیشتری پیدا کنیم، کیفیت تصمیمهامون بهتر میشه.
هدف رسیدن به یک نقطه پایان نیست؛ هدف بهتر شدن مداومه.
ابزار در NTS
در NTS فقط از یک اندیکاتور استفاده میکنیم؛ ابزاری که بر پایه فیبوناچی ساخته شده و میشه گفت ریشههایی از الگوهای تکرارشونده طبیعت داره.
اما NTS یک سبک اندیکاتورمحور نیست.
این ابزار قرار نیست به جای ما تصمیم بگیره یا سیگنال جادویی بده؛ فقط کمک میکنه مسیر رو بهتر ببینیم.
اصل کار، درک ساختار و رفتار بازاره.
حرف آخر
اگر دنبال سبکی هستید که سریع چند قانون یاد بگیرید و فکر کنید به تسلط کامل رسیدید، NTS احتمالاً مسیر شما نیست.
اما اگر دنبال تغییر نگاه، درک عمیقتر بازار و بهتر کردن عملکردتون هستید، شاید NTS ارزش بررسی داشته باشه.
چون در نهایت…
ما قرار نیست غول آهنی بازار رو شکست بدیم؛
ما فقط یاد میگیریم چطور مقابلش دوام بیاریم.