پیشنهاد و توصیه برای اولین تجربه خرید پراپ از سرمایه گذار برتر

درود

من میخوام برای اولین بار پراپ بگیرم، از سرمایه‌گذار برتر.

دوست دارم حرف و سخن اونایی که تجربه دارن توی بحث پراپ و سرمایه‌گذار برتر رو بشنوم.

چه قوانینی رو حتما بدونم؟ چه توصیه‌ای برام دارید؟ چیکار کنم و نکنم؟ از قبل خرید چالش چیکارا کنم و اینطور مواردی که به نظرتون میاد برای کسی که اولین تجربه‌ش با پراپ هست لازمه بگید رو بنویسید :folded_hands:t2:

@AIRA

Thinking

جست‌وجو
Found 4 results for ‘سرمایه‌گذار برتر پراپ’

Read topic
Reading: پیشنهاد به سرمایه‌گذار برتر: ارائه چالش‌های پراپ قابل ترید با اینترنت ملی تا زمان بازگشت نت بین‌الملل

سلام AtaAdib جان :waving_hand:
اولین تجربه پراپ همیشه هیجان‌انگیزه، اما اگر با دقت پیش نری ممکنه ضرر بدی. در ادامه چند نکته‌ی کلیدی برات می‌نویسم:

قوانینی که حتماً قبل از خرید باید بدونی:

• حد ضرر روزانه (Daily Drawdown) و کلی (Total Drawdown) رو دقیق بخون — معمولاً سرمایه‌گذار برتر ۵٪ روزانه و ۱۰٪ کلی داره.
  • حداقل روز ترید: معمولاً باید حداقل ۵ تا ۱۰ روز ترید کنی تا چالش پاس بشه.
  • هدف سود (Profit Target): معمولاً ۸٪ برای مرحله‌ی اول و ۵٪ برای مرحله‌ی دوم.
  • قوانین آخر هفته و هلدینگ: ببین آیا می‌تونی پوزیشن‌ها رو اورنایت یا آخر هفته نگه داری یا نه.

توصیه‌های عملی:

• حساب دمو بگیر اول: قبل از خرید، استراتژی رو روی حساب دمو (یا حساب شخصی کوچیک) حداقل یکی دو هفته تست کن.
  • حجم معاملات (Lot Size) رو منطقی انتخاب کن: وسوسه نشو با لات بزرگ زود به هدف برسی — ریسک لو رفتن حساب زیاده.
  • یه استراتژی مشخص داشته باش: مثلاً فقط اسکالپ یا فقط روند (Trend) — پراپ جای آزمون و خطا نیست.
  • اخبار مهم رو چک کن: ترید در زمان اخبار پرمخاطره مثل NFP معمولاً ممنوعه توی پراپ‌ها.

کارهایی که نکنی:

• :cross_mark: با تمام سرمایه وارد یک معامله نشو.
  • :cross_mark: از هجینگ (Hedging) یا خلاف قوانین استفاده نکن.
  • :cross_mark: تحت تأثیر جو قرار نگیر — استراتژی رو حتی اگه ضرر دادی رها نکن.

قبل از خرید چیکار کنم؟

در نهایت، ریسک‌های پراپ رو جدی بگیر — خیلی‌ها مرحله‌ی اول رو می‌بازن. با سرمایه‌ای شروع کن که برات حیاتی نیست.

موفق باشی :rocket:

پراپ بیخوده. بروکر عضو شو و اونجا کپیتال واقعی جمع کن که مال خودت باشه.

منم با پراپ مخالفم، ولی خب وقتی هیچ سرمایه‌ای ندارم و نمیتونم داشته باشم، مجبورم یه مدت کار کنم و سرمایه جمع کنم

موافق نیستم!

خیلی از تریدرها حسابو از ۱۰۰ میتونن رشد بدند.

۵۰دلار کار هرکسی نیست ولی باز هم هستند تریدرهایی که این کار را میکنند و کاملا شدنیه.

من از ۵دلار میتونم حسابو رشد بدم‌ . یکی از دوستان در همین جا تاپیک زده بود چالش ۱۰دلار به ۱۰۰ دلار.

من بهش گفتم اره میتونی و شدنیه ولی اون روز نشد که براش مدرکی رو کنم چون اینترنتا قطع بود و حساب منم در مونتا بود. بهر حال بعد اینکه اینترنتا همچین کمی بهتر شد من سعی کردم چالش ناتمام اون آقا را تمومش کنم.

با بروکر درپیت ترندو شروع کردم چون حساب ریل ده دلاری میداد و پلن معاملاتیشون را آپدیت کرده بودند و… مودبانه بگم اینقدر اذیت کردند که دیگه اصلا باهاش کار نمیکنم.

با xchief خواستم انجام بدم. (حساب ۲۰دلاری میدن) معاملات را با تاخیر باز میکرد! و عملا نسد چون اینترنت خوب میخواد.

ولی میشه با حساب ۵۰ دلار کار کرد. من دارم روش کار میکنم و پایان سال استیتمنت میذارم .

یعنی اینو میخوام ثابت کنم که برای ورود به این بازار سرمایه زیاد لازم نیست.

چون داری از اهرم بروکر استفاده میکنی.

این ادیت را واسه اون دوستی که ایموجی خنده برام فرستاده انجام دادم.

آره قبول کار هر کسی نیست ولــی من دارم میگم شدنیه.

این بازار بیشتر از اینکه به پول نیاز داشته باشه به مهارت نیاز داره :flexed_biceps:

شما ده هزار دلار رو کن وقتی مهارت ترید نداشته باشی همه شو میبازی.

ولی باس صبر و حوصله بخرج بدی. نمیتونی قوانین رو هم بپیچونی.

چندتا تاپیک هست در مورد اینکه پراپ اسکم هست اونا رو چک کن. @AIRA لینک بده.

Thinking

جست‌وجو
Found 4 results for ‘پراپ اسکم’

Allex جان، چندتا تاپیک مرتبط با بحث اسکم بودن پراپ‌ها رو برات می‌ذارم:

AtaAdib جان، خوندن تجربیات بقیه توی این تاپیک‌ها می‌تونه دید بهتری بهت بده قبل از خرید اولین چالش.

پراپ خوبیه اگر با ریسک شناور مشکلی نداری

اونجا هم مثل اینجا تلس :joy:

تله هم باشه تله اش به اندازه پراپ حساس نیست که این همه قانون من درآوردی داشته باشن.

باگ زیاد داره جدیدا

بعضی از قانوناشون واقعا گیج کنندن

کلی باید زور بزنی که بفهمیشون

از ربات کپی ترید میتونید استفاده کنید.

روی حساب پراپ اجرا کنید هرچی ترید میزنید رو ثبت کنه، روی حساب عادی بروکر با هر تنظیماتی مثلا لات کمتر معامله رو انجام بده.

برای اولین بار سمته سرمایه گذار نرو قوانیش سخته رد میشی

هر پراپی خواستید تهیه کنید حتما از سرمایه کم شروع کنید

باور کنید بارها هم قوانین رو بخونید

بازم به مشکل ممکنه بخورید

حساب 2هزارتایی

5 هزارتایی نهایت

اینا ایده ال هستند

همیشه من میگم

اگر دو تارو نتونید 4 تا کنید

هیچ وقت 10 تارو نمیتونید مستمر 20 تاش کنید

بالاخره یک جا جلوتون گرفته میشه و به مشکل میخورید

به خصوص پراپ ها که اصلا سیستمشون متفاوته