من میخوام برای اولین بار پراپ بگیرم، از سرمایهگذار برتر.
دوست دارم حرف و سخن اونایی که تجربه دارن توی بحث پراپ و سرمایهگذار برتر رو بشنوم.
چه قوانینی رو حتما بدونم؟ چه توصیهای برام دارید؟ چیکار کنم و نکنم؟ از قبل خرید چالش چیکارا کنم و اینطور مواردی که به نظرتون میاد برای کسی که اولین تجربهش با پراپ هست لازمه بگید رو بنویسید
۵۰دلار کار هرکسی نیست ولی باز هم هستند تریدرهایی که این کار را میکنند و کاملا شدنیه.
من از ۵دلار میتونم حسابو رشد بدم . یکی از دوستان در همین جا تاپیک زده بود چالش ۱۰دلار به ۱۰۰ دلار.
من بهش گفتم اره میتونی و شدنیه ولی اون روز نشد که براش مدرکی رو کنم چون اینترنتا قطع بود و حساب منم در مونتا بود. بهر حال بعد اینکه اینترنتا همچین کمی بهتر شد من سعی کردم چالش ناتمام اون آقا را تمومش کنم.
با بروکر درپیت ترندو شروع کردم چون حساب ریل ده دلاری میداد و پلن معاملاتیشون را آپدیت کرده بودند و… مودبانه بگم اینقدر اذیت کردند که دیگه اصلا باهاش کار نمیکنم.
با xchief خواستم انجام بدم. (حساب ۲۰دلاری میدن) معاملات را با تاخیر باز میکرد! و عملا نسد چون اینترنت خوب میخواد.
ولی میشه با حساب ۵۰ دلار کار کرد. من دارم روش کار میکنم و پایان سال استیتمنت میذارم .
یعنی اینو میخوام ثابت کنم که برای ورود به این بازار سرمایه زیاد لازم نیست.
چون داری از اهرم بروکر استفاده میکنی.
این ادیت را واسه اون دوستی که ایموجی خنده برام فرستاده انجام دادم.