پراپی از شروع تا اسکم شدن تجربه ی شما چی بود

شروع فعالیت: پراپی از سال ۱۴۰۱ وارد بازار شد؛ زمانی که پراپ‌تریدینگ در ایران هنوز تازه بود.

مدیر و بنیان‌گذار: اطلاعات رسمی و شفافی درباره مدیرعامل یا بنیان‌گذار در وب‌سایت شرکت منتشر نشده است. در صفحه لینکدین شرکت چند نفر از اعضای تیم از جمله حامد خلیلی، مرتضی شایق، سینا خرازینیا و محسن اسلامی معرفی شده‌اند، اما مدیرعامل به‌طور رسمی اعلام نشده است البته نام شخصی بنام عسکری به گوش ها خورده بود

تمرکز اصلی روی اینستاگرام، تلگرام، یوتیوب و همکاری با اینفلوئنسرهای حوزه فارکس بوده است.

ارائه تخفیف، کمپین و مسابقه برای جذب کاربران جدید.

مهم ترین علت بالا امدن این شرکت از دید خیلی از کابران

نداشتن ریسک شناور . نداشتن ریسک مجاز . پنل انالیز اسان و روان . شخصی جلوی دوربین میامد و فیس در فیس با کابرا حرف میزد

هر چند در اخر ضربه ی سنگینی به معتمادانش زد و رفت

تجربه ی شما چی بود ؟

اولین بار که شروع کرد سودارو ندادن هی میگفت برمیگردیم برمیگردیم لایو گذاشت ولی دیگه اعتماد مردم از بین رفته بود دقیقا به نظره منم نقطه عطفشو خوشگلی پنل انالیزش بود

اره هی لایو ترید میزاشتن اخر نداد پوله ملت و جمع کرد رفت نامردا

پراپی من ازش چند تا ریل همزمان داشتم نابود شدم وقتی اسکم شد هی تک تک و ایمیل میداد اکانتامو فیلد میکرد

نمیتونم درک کنم که چرا میرید سراغ این پراپ ها…

اون موقع که تازه اومده بود متاسفانه همه رفتن سمتش ولی دیگه بعد از یک مدت شروع کرد پوله ملت و خوردن

یکم بعد از سرمایه گذار برتر اومد به نظرم طراحی سایت و پنلش فقط قشنگ بود و افکارعمومی رفت سمتش

دقیقا پنل انالیزش و سایتش کلا در اوج سادگی خوب بود همینم مردم و گول زد

ضربه ی مالی سنگینی به من زد واقعا

بله به منم همینطور چند تا ریل همزمان داشتم که همه ش همزمان رفت رو هوا

دیگه دنیای بازار مالی همینه از همه جهت پر ریسک