دوستتان میخوام حساب بگیرم یه پراپفرم معرفی کنید بهتر از فنفیکس
بعدش
فارکسیو هم تحقیق بکنید خودتون و اوکی بودید بخرید
کامبت تریدر قوانین سفت و سخت داره ولی اوکی بوده
کسی از اسپرد طلا در پراپکو و سرمایه گذار برتر خبر داره؟
یه پراپفرمی میخوام برداشت داشته باشه یهو جمع نکنه بره خلاصه خوب باشه چون اولین باره میخوام غیر از فنفیکس ببخرم
سرمایه گذار برتر یه کندل عجیب و غریب دیشب زده باید صبوری کنید ببینید پشتیبانی در مقابل این مشکلات به چه صورت هست از طرف شرکت
عه اینجا که میگفتید صبوری کنیم پشتیبانی، خب که دیدی پشتیبانیش چکارکرده،چجوریه بعدش باز راه افتادین همه جا میگفتین گند زده بخاطر کندلش، عه زشت شد ک
لااقل رو حرفا خودتون باشید حدااقل
متاسفانه انگار شما تازه مدارس تعطیل شده سر از اینجا در اوردین از نحوه ی مکالمه ی بچه گانه شما مشخصه و ارزشی نداره برای من شما و پیامتون هر انچه میخوایید میتونید بگید تکلیف شما و ماهیت اکانت شما مشخص هست
نخیر شما هم نمیخاد مغلطه کنید بجای جواب دادن و این پیچوندن ها و این حرف های بی ربط هیچی اط ئاقعیت و اینکه شما ضد حرف خودتون در ادامه حرف زدین هم کم نمیکنه
مگه شما اینجا نگفتی که سرمایه گذار برتر یه کندل عجیب زده و باید صبوری کرد پشتیبانیش در مقابل این مشکل…؟
مگه سرمایه گذار برتر هم اطلاعیه نداد هم مشکل همه رو درست نکرد و هیچکس ناراضی نیست؟
خب چرا بعد این حرف خودت و برطرفع شدن مشکل هم خودت هم بقیه مهره ها همکارت راه افتادید و این کندل سرمایه گذار برتر رو علم عثمان کردید و ددستتون گرفتید و همه جا همین رو میگید که کندل زده گند زده؟
مهره بودن همینه که رو حرف خودتون هم نمیتونید باشید چون به ضررتونه و منافع شرکت نیست
من با شما بحثی نمیکنم چون فایده ای حاصلش نیست موفق باشید
داداش یبار که نظرسنجی گذاشتی
یبارم اینجا دوباره تاپیک زدی
چند بار دیگه میخوای بپرسی خدایی
به شما فشاری میاره؟ پولشه میخواد هزینه کنه باید یه جای معتبر پیدا کنه واس خرید حق داره سوال کنه
میبینم شغل دیگه هم پیدا کردی
تبریک میگم ![]()
نتیجه رو هم اعلام کن بی زحمت
هر کی هر پراپی رو اینجا گفت نگیر داداش
برو خودت هر کدوم رو خواستی بخر
بعد اگر خوب بود که هیچی
اگر خوب نبودش هم نخر
سختش میکنی چرا
هیچ پراپی بدون ریسک نیست
اگر ریسکشو قبول کردی هم دیگه ناراحت نشو از عواقبش
حاجی این ماله قبلتره اون تاپیکه نظر سنجیه هست
عزیز برادر برم پول بدم پراپ بگیرم جون بکنم تایم بزارم حرص بخورم تهش هیچی گیرم نیاد فیل شه…خب کیپرسم که اشتباهات بقیه رو نکنم
عهه برای من بالاتر اومده بود فکر کردم جدیده
حالا فرقی هم نمیکنه
وقتی با قبلی به نتیجه نرسیدی، با اینم به نتیجه نمیرسی به نظرم
همه پراپ هایی که اینجا هستند یه مشکلی دارند کلا شما برو سراغ هر کدوم که راحتتری
هیچکدوم راحت نیست قطعا ولی خب من تو یه مجموعه هستم قراره با بچه هاشون بریم پراپ بخریم و اونا پراپکو رو پیشنهاد میدن بعد من میدیدم اینجا خیلی ازش بد میگفتن کلا دو دل شدم