تازه کار در پراپ + نظرتون درباره پراپ

سلام دوستان عزیز مثل همیشه سلامت و پر سود باشین

دوستان چند سوال دارم

۱-نظر و تجربیاتتون درباره پراپ اینوست پراپ

۲-از تجربه ها و نصحیت هاتون برای تریدری که میخاد تازه رو پراپ کار کنه بگین

۳-دراودان روزانه و کلی چیه ؟

1 لایک کرده

سلام و احترام،

مورد اول رو بنده تجربه ای ندارم و میسپارم به سایر عزیزان.

مورد دوم، بهترین کاری که میتونی بکنی این هستش که اول از همه قوانین رو خوب یاد بگیری. بعدش مدیریت سرمایه قوی داشته باشی و برنامه دقیقی رو از پیش تعیین کنی. بعدش بدون اینکه به چیزی فکر کنی، فقط طبق همون برنامه ات تریدت رو انجام بده و دنبال سود کردن نباش. دنبال پایبندی به اصول مدیریت سرمایه ات باش فقط. مابقیش به مرور خودش درست میشه. به نظر من پراپ یعنی مدیریت سرمایه درست.

مورد سوم، دراو داون روزانه یعنی حداکثر مقدار ضرری که حساب شما میتونه در طول یک روز متحمل بشه. مثلا شما 10 کا داری، اگر 2 درصد دراو داون روزانه ات باشه، شما حق داری کلا 200 دلار ضرر کنی. دراو داون کل هم همینه ولی با این تفاوت که مربوط به کل زمانی میشه که شما حساب رو در اختیار داری. مثلا شما اگر 8 درصد دراو داون کل تون باشه، نهایت ضرری که میتونید تحمل کنید، 9200 تاس. اگر شما از 9200 تا حسابتون کمتر بشه، حساب فیل میشه.

جسارت نباشه، با توجه به اینکه سوال سومتون یکم ابتدایی بود، توصیه میکنم به هیچ وجه تا درک درستی از پراپ ها بدست نیاوردید، خرید نزنید. بهترین کار تمرین با حساب های دمو و چالش های رایگان هستش.

اگر در مدیریت سرمایه مشکل دارید و نمیتونید قوانین رو پایبند باشید، بهترین تمرین چالش فول فاند رابین سود هستش که رایگانه و من توصیه میکنم حتما در کنار هر پراپ دیگه ای که خریداری میکنی، به این چالش توجه داشته باشی و تمرین کنی باهاش. نه به دید برنده شدن، بلکه به دید تمرین برای پایبندی به اصول مدیریت سرمایه سخت و سنگین

باز سوالی داشتی در خدمتم. موفق باشی :rose:

1 لایک کرده

بسیار ممنونم

مورد دوم و سومتونو واقعا جای تحسین داره خیلی کیف کردم ممنون

دقیقا یکم ابتداییم یعنی فقط رو چارت استراتژی و روانشناسی و مدیریت ریسک رو دمو کار کردم و تاحالا سراغ ترید ریل نرفتم

ی چیز مسخره بگم من دو دل بودم دراودان همون شود روزانست :joy::joy::joy:

خواهش میکنم دوست عزیز.

ایرادی نداره اصلا. همه از یک جا شروع میکنند. مهم جسارت یادگیریه

من خودمم مثل شما بودم و الان کاملا حق میدم بهتون.

در مورد اینکه فرمودید ریل و دمو. ببینید شما اگر پراپ تهیه کردی، به این فکر نکن که الان حساب ریل داری. اونم دمو هستش. پس استرس به خودت اضافه نکن

اگر اصرار بر اینوست پراپ داری، حتما قوانینش رو بنویس. برای خودت یک برنامه درست کن و طبق همون روی حساب دمو، ترید کن تا کامل حرفه ای بشی. اما اگر برات فرقی نمیکنه، حتما فول فاند رابین سود رو تجربه کن چون رایگانه. من قصد تبلیغ ندارم ولی مدیریت سرمایه خودم رو مدیون همین فول فاندم.

حالا چه این رابین سود و چه هر پراپ دیگه ای که میخوای، اول سعی کن رایگان کار کنی و هزینه ای پرداخت نکنی خلاصه. چون در وضعیت الان شما، پول پراپ دادن اشتباهه.

باز هر سوالی داشته باشی من درخدمتم.:rose:

در این تایپیک توضیح دادم بعضی روشهای پاس کردن پراپ رو