اتفاقا اتفاقا من یه لحظه بادمجونشو زیاد کردم داشت دستو بالم میلرزید که تلخ نشه
هوف ولی بالاخره بازم ارزید به بادمجون زیادی
تنها ۵۰ درصد مونده تا اتفاق بعدی ببینیم پیش میاد یا نه! با ۶۰۰ دلار سرمایه من ۱۰۰ دلار رو طلا حجم ورودی زدمبنظرم هرهفته باید پر کنی اینو
اون پایین هفته های بعدیش قفله
بعد ترندو که سایتش بالا نمیاد واسه من🤔
اپلیکیشن ترندو…. از مایکت دانلود کن
چه دلی داری😬
من یه حساب گرفتم همونم داره لاکپشتی میره جلو
از صبر بدم میاد … و اینکه حجم درستی میزنم.. هم ریسک فری دارم و هم بستن بخشی از سود البته برای این حساب اینطور نیست چون پول من نیست ولی اگه بتونم ۱۰۰ دلار رو بدست بیارم درجا ۹۰ دلارو میکشم بیرون و با ۱۰ دلار تو ترندو کار میکنم و رشدش میدم کم کم و با ۱۰ دلار اگه حساب سنتی داشت رو طلا و چون حساب سنتی نداره در عوض طلا رو یورو جی پی وای ترید میزنم ۱۰ درصد سود از کل سرمایه
هعی روزگار اگه این هزار دلاری که دراوردم واقعی بودا
درجا میرفتم پناهندع میشدم و یه حساب تو بروکر بین المللی باز میکردم با کمیسیون کم و اسپرد کم و حساب سنتی اگه داشت اللخصوص زندگی لاکچری رو شروع میکردم حیف که از این فلان پول ۱۰۰ دلار دستمو بخاد بگیره
منممم همینطور ![]()
ولی آیا میشه با ۱۰۰۰ دلار رفت؟ فعک نکنم
چجوری تونستین تو ترندو ثبت نام کنین
اپلیکیشنش رو از بازار یا مایکت دانلود کنید
میشه لطفا بگین تو این شرایط چجوری تونستین تو ترندو ثبت نام کنین
اپلیکیشن ترندو با اینترنت ملی کار میکنه میشه راحت ثبت نام کرد
بعد اینکه اپلیکیشن رو دانلود کردی از مایکت….ثبت نام کردی اصلا احراز هویت نکن…. اول بالا گزینه میاد نوشته جایزه رو اون بزن تا کیف پولش برات اضافه بشه و بعد تو بخش جایزه کیف پول با اون ۱۰۰ دلاری که بهت داده کار کن بعد ابنکه چالشو پاس کردی به احتمال زباد ۱۰۰ دلار به کیف پول اصلیت واریزشه و بعد احراز هویت کن و با همون کار کن یا میخای برداشت کن…. اگه ۱۰۰ دلار جایزه رو باختی از دست دادی برو تو یه گوشی جدید ثبت نام جدید انجام بده و دوباره از نو شروع کن با گوشی که قبلا جایزه باهاش دریافت کردی دوباره ریست کنی اپ رو بخای از نو ثبت نام کنی واسه دربافت جایزه واست دیگه بخش جایزع رو نشون نمیده
حتما باید توی ۳ هفته پاس کنی اگه زودتر شد چی؟
فکر نمیکنم زودتر بشه چون خودش محدودیت زمانی گذاشته!!! و حتما باید موقعش برسه
فکر کنم با توجه به قوانین چالش که داخل خود اپ ترندو خونده بودم برایند نهایی بعد چهار هفته باید حدود ۸۱۰۰ دلار باشه
الکیه.. به کسی بونوس نمیده.. تو نظرات ملت هم تو کافه بازار و مایکت هم هست که برا کسی فعال نشده
من به نظرم این جوریه که داریم برای اینا سود جمع میکنیم ۱۰۰ دلار ضرر به ۸۰۰۰ هزار دلار سود!!! میدونی یعنی چی!!!
سود اصلی رو اونا میگیرین که بعید بدونم به استخر نقدینگی خودشون این حساب متصل باشه! به بینالملل متصله!!! و ما داریم یکمی از سودی که هست رو میگیریم!!! درواقع چیزی نیست در برابر سودی که اینا میکنن!
گزینه میاد بالا باید بزنی روش فعال شه برنامه رو وقتی پاک میکنی یا کلیر کش میزنی
موقع ورود بهش دوتا گزینه بالا میاره یکی ثبت نام و یکی دریافت جایزه
که باید واست باشه اگه نیست توی یه گوشی دیگه نصب کن ترندو رو و با جیمیل جدید ثبت نام کن تا برات بیاره بالا