من توی این موضوع خیلی مشکل دارم که بعد از این همه سال هنوز متوجه نشدم مولتی تایم فریم به بازار نگاه کنم و توی تایم پایینش معامله منم بهتره یا به بازار تک تایم فریمی نگاه کنم و تو همون تایم فریم معامله کنم
ممنون نظرتون رو راجب این موضوع بگید و در کنارش بگید چه سبکی معامله میکنید
نظر شخصی : برای تشخیص روند تک تایم فریم کار کنید چون هرچقد تعداد تایم ها رو بیشتر کنید کار سخت تر و پیچیده تر میشه .. اما بعد تشخیص روند برای ورود بهتر و ریسک به ریوارد بیشتر ، برید تایم پایین تر و تاییدیه ورود رو در اون تایم فریم انجام بدید … مثلا تایم 15 دقیقه تشخیص روند و تشخیص محدوده ، یک دقیقه ورود
من توی حالت عادی که نه میخوام اسکلپ معامله کنم نه زیاد پای چارت بشینم توی ۱ ساعت روند رو تشخیص میدم ، توی ۱۵ دقیقه نواحی رو رسم میکنم و توی ۵ دقیقه با تأییدیه وارد میشم
بستگی داره به چه مدل ، از لحاظ سویینگ یا اسکلپ ترید انجام بدید اگر میخواهید سویینگ گیری کنید نیاز هست دیدگاهی از تایم بالاتر داشته باشید تا بودن فضا برای حرکت قیمت را تشخیص دهید
سلام وقت بخیر..تاپیک بسیار خوبیه…نظر شخصی بنده …اگر مولتی تایم فریم کار کنید، عملا در بکتست و فوروارد تست به مشکلات زیادی میخورید بعلت ناهماهنگی های ایجاد شده بین لحظات لایو وبکتست…
حالت های مبهم بسیار زیادی در لایو پیش میاد و تصمیم گیری سخت میشه چون هر دفعه باید ۳ تایم فریم چک بشه …در نهایت باعث این میشه که چیزی که معامله میکنید با چیزی که تست کردید ، تفاوت هایی دارع که تاثیر مستقیم روی نتایج معاملات شما خواهد داشت…
در صورتی که اگه بتونید یک استراتژی ساده رو روی یک تایم فریم ایجاد کنید که چارچوب مشخص و دقیق دارع، هم در فوروارد تست و هم در لایو حالت های مبهم بسیار کم براتون پیش میاد که تاثیر بسزایی ندارع رو نتیجه… و مهم تر از همه راحتی اجرا و آرامش حین اجرا هستش که خود این باعث میشه نتایج بهتری رو خلق کنید…
اینها نظر شخصی منه و افرادی رو هم میشناسم که مولتی تایم فریم کار میکنن و راضین…تصمیم با خودتون🙏