مولتی تایم فریم یا تک تایم فریم؟!

من توی این موضوع خیلی مشکل دارم که بعد از این همه سال هنوز متوجه نشدم مولتی تایم فریم به بازار نگاه کنم و توی تایم پایینش معامله منم بهتره یا به بازار تک تایم فریمی نگاه کنم و تو همون تایم فریم معامله کنم

ممنون نظرتون رو راجب این موضوع بگید و در کنارش بگید چه سبکی معامله میکنید

1 لایک کرده

سلام دوست عزیز، قطعأ مولتی تایم فریم درک بهتری از بازار پیدا می‌کنید و نتیجه بهتری خواهید گرفت

2 لایک کرده

بعد با چه سبکی ترید میکنی؟

و تو چه تایم فریم هایی

1 لایک کرده

نظر شخصی : برای تشخیص روند تک تایم فریم کار کنید چون هرچقد تعداد تایم ها رو بیشتر کنید کار سخت تر و پیچیده تر میشه .. اما بعد تشخیص روند برای ورود بهتر و ریسک به ریوارد بیشتر ، برید تایم پایین تر و تاییدیه ورود رو در اون تایم فریم انجام بدید … مثلا تایم 15 دقیقه تشخیص روند و تشخیص محدوده ، یک دقیقه ورود

1 لایک کرده

من توی حالت عادی که نه میخوام اسکلپ معامله کنم نه زیاد پای چارت بشینم توی ۱ ساعت روند رو تشخیص میدم ، توی ۱۵ دقیقه نواحی رو رسم میکنم و توی ۵ دقیقه با تأییدیه وارد میشم

1 لایک کرده

بستگی داره به چه مدل ، از لحاظ سویینگ یا اسکلپ ترید انجام بدید اگر میخواهید سویینگ گیری کنید نیاز هست دیدگاهی از تایم بالاتر داشته باشید تا بودن فضا برای حرکت قیمت را تشخیص دهید

2 لایک کرده

یکمی حواس پرتی میاره مولتی تایم درنهایت درهمون تایم فریمی که ورود کردی خروج بزن

2 لایک کرده

بستگی به استراتژی شخصیتون داره !

دقیقا باید کاری که تو بکتست انجام میدین رو روی لایو پیاده کنید ؛ اگه تو بکتست تک تایم فریم کار کردین توی لایو هم باید تک تایم فریم کار کنید .

2 لایک کرده

سلام وقت بخیر..تاپیک بسیار خوبیه…نظر شخصی بنده …اگر مولتی تایم فریم کار کنید، عملا در بکتست و فوروارد تست به مشکلات زیادی میخورید بعلت ناهماهنگی های ایجاد شده بین لحظات لایو وبکتست…

حالت های مبهم بسیار زیادی در لایو پیش میاد و تصمیم گیری سخت میشه چون هر دفعه باید ۳ تایم فریم چک بشه …در نهایت باعث این میشه که چیزی که معامله میکنید با چیزی که تست کردید ، تفاوت هایی دارع که تاثیر مستقیم روی نتایج معاملات شما خواهد داشت…

در صورتی که اگه بتونید یک استراتژی ساده رو روی یک تایم فریم ایجاد کنید که چارچوب مشخص و دقیق دارع، هم در فوروارد تست و هم در لایو حالت های مبهم بسیار کم براتون پیش میاد که تاثیر بسزایی ندارع رو نتیجه… و مهم تر از همه راحتی اجرا و آرامش حین اجرا هستش که خود این باعث میشه نتایج بهتری رو خلق کنید…

اینها نظر شخصی منه و افرادی رو هم میشناسم که مولتی تایم فریم کار میکنن و راضین…تصمیم با خودتون🙏

2 لایک کرده

دقیقا ، یکی از مشکلات اصلی مولتی تایم فریم همین بکتست گرفتنشه.

1 لایک کرده