سلام دوستان. برای اینکه یکبار برای همیشه از شر پیچ و خم های این مارکت رها بشید باید بدونید که بازار بر مبنای یک لوپ تکراری حرکت میکنه که تنها مشکل برای یافتن این لوپ، تغییر تایم فریم در هر حرکت برگشتی (چه اصلاحی و چه غیر اصلاحی) است. به عبارتی هر بار که مارکت در تایم فریم اصلی یک و فقط یک کندل غیرهمرنگ تشکیل می دهد، باید تایم فریم را تغییر دهید تا جهت حرکت بعدی و نقطه برگشت را به سادگی بیابید.
عرض ادب جناب فراهانی
کمی واضح تر میگید. منظورتون رو دقیقا متوجه نشدم. ممنون میشم با ذکر مثال بفرمایید که منظورتون چی هستش
سلام خدمت شما. بله حتما البته قبل از اون خدمتتون بگم که این ایده برای بنده نیست و شخصی ایده کلی این موضوع رو به من گفت و بعد از چندماه توانستم متوجه شوم که منظور ایشان چی بوده. به این چارت دقت بفرمایید. در اینجا یک برگشت داشته ایم و میخواهیم بفهمیم پاسخ این برگشت اصلاحی کجاست؟ نکته ای که اساتید به آن اشاره نمی کنند یا نمی دانند اینست که نمی دانند که باید با تغییر تایم فریم، محل پاسخ را بیابیم، به همین علت و برای حل این معضل مالتی تایم فریم را پیشنهاد می کنند که خب در اکثر اوقات نتایج شانسی می دهد.
خب این تغییر تایم یا تایم فریم درست چطوریه؟ من قبلا رو این موضوع به یه چیزایی رسیده بودم ولی ادامش ندادم مثلا بهترین چیزی که دیدم این بود ایقدر تایم رو ببری بالا و اخرین تایمی که بصورت سوئینگ میبینی اون تایم درستته. و اینجوری خیلی وقتا میفهمی همون ساتاپ هانتا هم فقط تغییر از فرکتال به فرکتال بزگتره برای یه اصلاح فرکتال بالاتر منتهی در حد فرضه بود و دیگ ادامش ندادمو.. شما اگر میدونی پاسخ و راه حلشو اگر دوست داری توضیح بده در قالب مثال
سلام. چیزی که من بهش رسیدم و جواب داده اینه که محل برگشت باید به صورت accumulation نباشه. اگر محل برگشت acc. باشه، به پاسخ درستی نخواهی رسید. تعریف Acc: هر برگشت غیر از سه کندلی حتما acc است.
سلام وقت بخیر جناب فراهانی مقاله ای که گذاشتید
مطالعه کردم و تا حدودی متوجه شدم و روی چارت هم چک کردم کمی گیج شدم روی عکسی که گذاشتید برسی کردم منظورتان اصلاح یا برگشت نباید بیشتر از 3کندل باشد اگر در مورد همان عکس هم که گذاشتید مختصر توضیحی بدید کمک بزرگی کردید ممنون میشم
تنها چیزی که در تایم فریم مخفی شده اون بازارسازی هست که قراره استاپ من و امثال شما را بزنه!
ما توی تایم 1 دقیقه ترید میکنیم اون توی 15 دقیقه
ما توی 1 ساعته هستیم اون توی روزانه منتظر زدن استاپ ماست
بازارساز چون سرمایه ی بسیار زیادی داره و استاپهای سنگینی داره همیشه از ما جلوتره.
استاپهای بازار ساز 10 تا 100 برابر ماست!
متاسفانه متوجه نشدم،ممنون میشم واضح تربگید با مثال ![]()
اگه قراره تاپیکی بزارید و موضوعی رو مطرح کنین.پس چرا جواب و توضیح کاملی نمیدین واسش؟ شما عکس یک چارت رو گذاشتین و نوشتین اینجا که برگشته دلیلش در تغییر تایم فریم نهفته هست. خب ؟؟ بقیش؟؟ عکسای بقیش و توضیحش . چرا قطره چکونی حرف میزنین!!
سلام. عذرخواهی میکنم. با سیستم سایت آشنا نبودم. فکر میکردم کسی دیگه بهش نگاه نکرده ![]()
سلام رفیق. برای همین عرض کردم که اگر بدونید استاپ نمیخوریم دیگه.
بنده خدا خودشم تا همین مقدار شنیده بود
واقعا همینطوره. ممنون ![]()
در این چارت که حال حاضر مارکت طلا است، قیمت هنگام شروع اصلاح یک حرکت 3 کندلی داشته و accumulation نیست، بنابراین این تایم مناسبترین تایم برای بررسی حرکات اصلاحی طلا (در این اصلاح تشکیل شده) است. حالا در Reply بعدی همین چارت را در یک تایم دیگر نشان می دهم.
حال اگر به همین چارت در تایم H1 نگاه کنید متوجه می شوید که یک Accumulation داریم و قیمت از نظر Primary Return Circumstances جهت تحلیل بازار مناسب نمی باشد.
همچنان متوجه نشدم…الان پس کِی مناسب تریده دقیقا؟؟ این اصطلاح انگلیسی رو هم معنی کن عزیز
تایم H4. جایی که accumulation نیست. متوجه شدی دوست عزیز؟
برای یافتن تایم فریم باید 4 اصل را همزمان رعایت کنیم، Noise Detection، Swing Separation، Bar Trend Recognition و Primary Return Circumstances. این ها را از بزرگواری یاد گرفتم اما بعد از بررسی و شخصی سازی به همین مورد آخر (با تغییرات فراوان نسبت به آموخته های اولیه) اکتفا کردم. به طور خلاصه به این معنی است که شرایط برگشت های اصلی را باید بسنجیم که accumulation نباشد. منظورم اینه که وقتی در اول یک اصلاح تایم را تنظیم کردی، تا انتهای اصلاح دیگر نیازی به تغییر تایم فریم نیست و باید همین H4 را حفظ کنی.
علیرضا جان اگه اجازه بدی بزار از اول واضح پیش بریم ،الان بحثی که شما داری فقط راجع به ریورس یا همون برگشت قیمته درسته؟