نظرتون رو بگید دوستان
با دیدن فقط این قسمت از نمودار یکه سخته . مگر اینکه عقبه بیشتری و تایم فریم های بیشتری در دسترس باشه و نظر بهتری بشه داد که اونم باز یه احتماله خب ![]()
متوجه هستم، فرض کنیم با دیدن گذشته مارکت و تحلیل دیدگاه فروش درسته، منتها برای کی ورود کردن مشکل هست. بنظرتون راهی برای فهمیدن هست؟
از نظر سایکلی این ناحیه تریدینگ رنج هست و برخوردهایی که شما با خط قرمز مشخص کردید در دل تریدینگ رنجه و قاعدتا ورود درست نیست اما شکست سقف تریدینگ رنج و برگشت قیمت به داخل محدوده (فیک بریک اوت سقف تریدینگ رنج) میتونه ورود در سل با حد سود کف تریدینگ رنج باشه
شکل کندلا توجه کن تا متوجه بشی
بعدش خطوط فیبوناچی رسم کن (همون 50% هست)
اندیکاتور هم هست ولی خودتون باس نحوه محاسبه و دلیل به وجود اومدن اندیکاتور و کاراییش رو بخونید.
به هوش مصنوعی هم میتونید بدین که براتون الگو ها و راه های دیگه رو پیدا و توضیح بده.
تو نظرت چیه @AIRA گفته که "روند نزولی شناسایی شده و درست بوده
تصمیم به گرفتن پوزیشن فروش گرفته شده و درست بوده
3 بار موقعیت ورود شکل گرفته
بار اول و دوم حد زیان فعال شده
بار سوم حد سود معامله فعال شده
آیا راه داره بفهمم بار اول و دوم رو نباید ورود کنم و بار سوم رو متونم ورودکنم؟"
مجید دلبندم اون/اصطلاحش فالس بریک اوت False break out هست.
سلام دوست عزیز! ![]()
سوال خیلی خوبی پرسیدی. برای اینکه بفهمی ورود اول و دوم اشتباهست و سومی درسته، باید منتظر تأییدیه (Confirmation) باشی. چند راهکار ساده و عملی:
- صبر کن تا کندل بسته بشه: هیچوقت وسط یک کندل قوی نزولی یا صعودی وارد نشو. بذار کندل بسته بشه و بعد بررسی کن.
- الگوهای False Breakout: همونطور که فرهاد عزیز اشاره کرد، شکستهای سطح که بعد از بسته شدن کندل برمیگردن داخل محدوده، معمولاً ورودهای اشتباه رو نشون میدن. مثال: در تصویر شما، اولین برخوردها به خط قرمز با کندلهای بلند و بسته شدن بالای خط همراه نبودن و زود برگشتن.
- استفاده از تایمفریم بالاتر: تایمفریم روزانه یا ۴ ساعته رو چک کن. اگر در تایم بالاتر روند نزولی واضحتر و Resistance قویای وجود داشته باشه، احتمال موفقیت ورود سوم بیشتره.
- فیلترهای حجم معاملات یا اندیکاتورهای مومنتوم مثل RSI divergence یا MACD میتونن کمک کنن. مثلاً در برخورد اول و دوم RSI هنوز در ناحیه اشباع نبوده، اما در برخورد سوم واگرایی مثبت شکل گرفته.
در کل، هیچ روش ۱۰۰٪ تضمینی وجود نداره، اما ترکیب این موارد شانس موفقیت رو افزایش میده. پیشنهاد میکنم تاپیکهای مشابه رو هم در #تحلیل-و-سیگنال مرور کنی. موفق باشی ![]()
تو ده ما بهش میگن فیک بریک اوت . شما ببخش اقا الکس ![]()
![]()
آشنایی با نقدینگی میتونست کمک کنه آخری رو بگیری. ۴ مورد اول نقدینگی نگرفته.
ممکنه بیشتر توضیح بدی؟
همون طور که میلاد گفت آشنایی با مباحث نقدینگی میتونه کمک کننده باشه. مباحث نقدینگی رو در دوره های سبک اسمارت مانی مثل ict میتونی پیدا کنید. از دید مایکل مدرس سبک ict, کف ها و سقف های هم سطح محل اجماع نقدینگی هستند و دلیل حرکت مارکت جستجوی نقدینگیه, یعنی هرجا نقدینگی باشه به همون جهت تمایل داره.
اون ۳ بار موقعیت ورودی که می فرمائید صرفا از دید پرایس اکشن کلاسیک تریدینگ رنج بوده و شما نباید بیشتر از یک اسکلپ ازش انتظار داشته باشید, از طرفی هم از دید نقدینگی و سبک های اسمارت مانی زمانی می تونید به ریوارد های بیشتر از یه اسکلپ ساده فکر کنید که liquidity grab یا همون گرفتن نقدینگی اتفاق بیفته و مارکت بعد از گرفتن نقدینگی حرکتش رو شروع میکنه
از دید بنده این ناحیه ای که مشخص کردم تریدینگ رنج هست, من میتونم با یک تریدینگ رنج چکار کنم?! میتونم تایم فریم رو پایین تر ببرم (بستگی به اندازه تریدینگ رنج داره که چقدر باشه) و در یک سوم بالایی تریدینگ رنج دنبال موقعیت های سل با ریوارد کمتر از ۲ و تارگت ترجیحا وسط یا با ریسک بیشتر یک سوم پایینی رنج باشم
یا اینکه در یک سوم پایینی به همین صورت دنبال موقعیت های بای باشم
ترجیح خودم اینه که سمتی از تریدینگ رنج رو بگیرم که درجهت بایاس کلی روز و تایم فریم های بالاتر باشه
امیدوارم کمک کننده بوده باشه
ابوالفضل توضیح داد. البته نمیشه در ۲ خط نقدینگی رو توضیح داد. روی چارت دقت کنی قبل از حرکتهای بزرگ، قیمت یک یا چند سوینگ رو میگیره و بعد حرکت میکنه. و تا این اتفاق نیفته حرکتی اتفاق نمیفته. محرک اصلی حرکت نقدینگیه. در این مثالی که شما گذاشتی، ۴ سوینگ اول بالای سوینگ قبل از خودش رو (که یکی از سطوح نقدینگی هست) تاچ نکرده. سوینگ آخر (که تیک سبز زدی) نقدینگی بالای ۴ سوینگ قبل رو گرفته و بعد حرکت کرده و میتونسته خودش یا پولبک بعد از اون ورود مناسبی باشه.
درود بر شما دوست عزیز و سایر بزرگواران
به نظر من، این بازار کلا بر مبنای احتمالات هست و هیچ کس نمی تونه بگه دقیقا از کجا حرکت شروع میشه! تنها کاری که میشه کرد فقط و فقط با تحلیل می تونید احتمال 50 -50 رو تبدیل کنید به 51-49 به نفع خودتون و یا بهتر بگم به نفع ذهن خودتون که خیالش راحت شه و با توجه به این الگویی که شکل گرفته منطبق با تجربه های قبلی موفق دلیلی برای ورود به ترید داشته باشه!
به همین دلیل اصلا دنبال ورود بی نقص و دقیق نباشید چون خودتون و ذهنتون رو خسته می کنید!! برای تمام فرمایشات دوستان هم میشه هزاران مثال نقض ارایه کرد. لذا هر کسی با توجه به سبک و روحیه و بک تست هایی که داره دلیلی برای ورود پیدا می کنه چرا که در یک نقطه هزاران نفر بای می گیرن و هزاران نفر هم سل!!!
ولی می تونی کاری کنی که هم ذهنت قبول کنه و هم استاپ بیخودی نخوری! البته پیشنهاد من هست
اینکه یا در ناحیه 50درصد به بالای محدوده ورود داشته باشید و یا اینکه حجمتون رو نصف کنید و یه ورود در ابتدای محدوده(به منظور از دست ندادن موقعیت) و نصف باقی مونده رو در ناحیه 50درصد تا 100درصد محدوده داشته باشید و استاپ هر دو رو پشت محدوده بذارید!
البته حتما خودتون بک تست و فوروارد تست بگیرید ببینید به چه صورت هست برای شما!
موفق و پر سود باشید
درود دوست عزیز
برای تاییده
من خودم نیویورک کار میکنم به این روش
وقتی شما به یک زون مهم (fvg - ob -OF) میرسید
منتظر واکنش قیمتی میمونید من تایم 5 و 15 کار میکنم
بدین صورت (شماره 1 ) منتظر کلوز کندل زیر fvg صعودی میمونیم (تشکیل ifvg)
بعد منتظر پولبک (شماره 2) میمونیم
و در اخر منتظر تشکیل یک ifvg جدید (شماره 3) میمونیم
و اخر کار ورود
امیدوارم کمک کرده باشم
E= ورود
SL= استاپ لاس
شما هرجا به هر سبکی کار میکنی به نظره من رمز اینه که سودتو بگیری بیایی بیرون موندن در معامله جز اینکه اعصاب و روان رو بهم میریزه و در اخر هم ضرر ده هستی هیچ فایده نداره