بررسی نواحی بازگشتی و معتبر برای ورود در روند نزولی کجاست؟

سلام و درود بر دوستان خوبم . بنظر شما نسبت به سبکتون و تجربتون کدوم ناحیه ناحیه معتبر تری برای ورود به سل هست

اصلان با دیدن چنین روندی شما قادر به معامله شورت هستید ؟

1 لایک کرده

اگه فقط این عکس رو در نظر بگیریم بین ناحیه 3 و 4

ولی بحث اینه که سبک من میگه همیشه تایم بالاتر نگاه کن و وقتی توی چارت خودم نگاه میکنم دو ناحیه مهم برگشتی برای سل داریم ، یکی 1.16700 الی 1.16800 و ناحیه بعدی که احتمال بالاتری هم برای سل داره 1.17300 الی 1.17450 هست

این روندو ما بهش میگیم فشردگی
معمولا توی فشردگی نمیتونی ناحیه درستو پیدا کنی
کلی بخوای خلاف جهت هم ترید کنی فاک تاپه
ببین اگه بازار ChoCh کرد دنبال بای باش
چون معلوم نیس بازار به کدوم اون ناحیه ها واکنش نشون میده
به احتمال زیاد اگرم بخواد واکنش نشون بده در حد اصلاح

سلام و درود بر دوستان خوبم . بنظر شما نسبت به سبکتون و تجربتون کدوم ناحیه ناحیه معتبر تری برای ورود به سل هست

داداش اگه ساختار شناسی و کانتکس خوانیت قوی باشه میفهمی کجای بازاری اگه ضعف داری گزارش هفتگی های پورصمدی ببین و این یک سطوح کلی هستن و میتونیم خیلی ریز تر بشیم و تمامی سطوح و میکرو کانال هارو هم بکشیم

اره نظر خودمم همینه اصلان ناحیه درستو نمیشه پیدا کرد / دمت گرم

فکر کنم با همین یه عکس که دادی یاد گرفتم که چجور تشخیص بدم . همینه؟

عزیز چیزی به اسم فشردگی یا نویز قیمتی نداریم در هر حالتی بازار در یک ساختاری هستش و شما باید این ساختار شناسی و بلد باش و این عکس هم یه مدل هست و شما باید به همه مدل های ساختار شناسی مسلط باشی

بخوام یاد بگیرم چقدر طول میکشه و بخشی و ویدیو خاصی پیشنهاد میدید ؟

• بستگی داره چقدر زمان میذارید در روز و یکی از بهترین دوره هایی که برای ساختار شناسی عالی هستش گزارش هفتگی های پورصمدی هست که استراتژی خوش هم داهخلش توضیح داده و بقیش تمرین زیاد لازمه