سلام دوستان…بنده روی نقطه ورود و تأیید ورود مشکل دارم…ناحیه هارو خوب درمیارم ولی نمیتونم نقطه ورود و تأیید ورود مطمئن رو بچینم و سر همین یا دیر ورود میکنم و بعد دادن ریوارد استاپ میخورم و یا نمیتونم تصمیم به ورود بگیرم…ممنون میشم راهنمایی بفرمایین خودتون برای ورود از چی استفاده میکنین….سپاس
از چه تایمی برای ورود استفاده میکنی؟
تایم فریم ۵ ۳ ۱ دقیقه…هر کدوم تمیز تر باشه(تایم یک دقیقه ریوارد بیشتر یا در زمان کمتر ریوارد رو میده ولی نویزس بیشتره)
از استراتژی Pro BTB پورصمدی استفاده کن. لینک آپارات ویدئو رو برات می گذارم امیدوارم کمکت کنه.
درود اول تایم فریم ورود رو ثابت کن بعد به دنبال ساخت ستاپ باش نمیشه هر با یک تایمی ورود زد
شما فکر کنم استراتژی مکتوب نداری
رو همون سبکی که داری کار میکنی ، استراتژیت رو مکتوب کن
یک بکتست بگیر ، یک حالت دیر وارد شو ، یک حالت زود وارد شو و ببین در آخر با کدوم راحت تری ، به نظرم سود و ضرر جفتشون در آخر یکی میشه ، با هرکدوم که راحت تری ادامه بده
معمولا وقتی دیر وارد میشی چون اطمینان بیشتره ، فاصله از استاپت هم بیشتره و احتمالا رواردت هم میاد پایین تر
استراتژی نیاز ندارم برای یه سبک دیگه ای باشه…یه راهنمایی میخواستم مثلا راجب به اندیکاتور یا پرایس اکشن یا… هر چی فقط تو ناحیه اکتفا کنم بهش برای تکمیل استراتژیم
استراتژیم مکتوبه…از چه ساعتی پای بازار باشم و فقط چه استی رو معامله کنم و….فقط برای نقطه ورود استراتژیم ضعیفه…چنتا سبک رو فقط برای این قضیه مرور کردم مبحث ورود هاشونو ولی به نتیجه مفیدی نرسیدم باهاشون تو بک تست و فروارد تست
خوب نحوه ورود باید تو استراتژیت باشه ، ببین کلا همه جای بازار نقطه ورود هستش ، بستگی به استراتژیت و دیدت داره که کدومش رو انتخاب میکنی
نقطه ورود درستی وجود نداره ، تو یک روش ثابت رو انتخاب میکنی برای ورود و ازون بکتست میگیری و نرخ موفقیتش رو پیدا میکنی ، اگر سود ده بود همون رو انجام میدی اگر نه میری سراغ بعدی و اون رو بکتست میگیری و مقایسه میکنی و در طول زمان میتونی بهینش کنی
اگه استراتژی داری و ناحیه ورود داری، برای ورود بهتر میتونی از اندیکاتور مکدی استفاده کنی،،،، بعنوان مثال میخای بخری، زمانی که هیستگرام مکدی در فاز منفیه, به محض کراس صعودی خط سیگنال وارد شو
دقیقا دنبال یکی دوتا از این روش ها هستم که کسی راهنمایی کنه و بک تست بگیرم…شاید یکی از این همین روش ها سازگار باشه باهام
البته فکر نکنید کلا ورود نداشتم…2022 مایکل-crt-تریگر لاین-و چنتا اندیکاتور تست کردم ولی میخوام ببینم روش بهتری هم دوستان میدونن یا خیر
از چه سبکی استفاده میکنین؟؟
Ict و فیبو البته شخصی سازی شده
اگر پرایس اکشن کار میکنی ، از سیگنال بار و کی بار استفاده بکن تو دوره پورصمدی هستش آموزشش
دم شما گرم تست میکنم
از ict استفاده نمیکنم اما آشنایی دارم و بلدمش و به نظر من و تاجایی که دیدم، بریک EMA 20 خیلی میتونه نکته مهمی باشه
۱۲۳ ها نقاط ورود محض هستن
ممنون Ema رو تست میکنم…