بنظرم در گفتگو هایی که باز میشه وقتی میخای پاسخ یک دوستی رو بدی بهتره که پست همون فرد فراخوانی بشه در یک کادر کوچیک این شکلی که الان هست جالب نیست واقعا …
آخ گفتی، من شبا که میخوام ترید کنم یهویی میرم ایران بروکر انگار رعد و برق میزنه تو صورتم ![]()
لطفا دیس لایک هم برای کامنت ها موجود کنید، بعضی کامنت ها عجیب نیاز به دیس شدن دارن
این قابلیت هم الان وجود داره. مثل همین پاسخی که الان من میدم. کافیه که اون بخشی از متن که میخواهید پاسخ بدید رو انتخاب کنید و نقل قول رو بزنید.
ولی فکر میکنم اعضای کامیونیتی خیلی از این ویژگی اطلاع ندارند و کمتر از این استفاده میکنند.
شاید به این خاطر این روزا با موبایل فروم رو چک میکنم نقل قول دیده نمیشه حتی الانم که میگردم پیداش نمیکنم
سلام
اگر ایران بروکر به اینترنت بینالملل دسترسی داره ، فایل پرتابل متاتریدر بروکرای مختلف رو برای دانلود اعضا قرار بده
باسلام و احترام
مشکلات نت درست نشدن و قرار هم نیست درست بشن.
اگه دوروز دیگه هم درست بشه همه میدونیم که قرار نیست حالا حالا ها تریدر ها روی خوش ببینن
یا ماتریدینگ ویو رو فیلتر میکنیم یا اونا مارو تحریم میکنن
با احترام خواسته ام اینه
شرایطی فراهم بشه که تریدینگ ویو با دامنه داخلی رو خودتون ایجاد کنین تا همه به تریدینگ ویو دسترسی داشته باشیم
واینکه چندتا بروکر درست درمون خودتون پیشنهاد بدین که در بدترین شرایط نت ملی بروکر و متاتریدر و تریدینگ ویو رو تریدر ها داشته باشند.
خواسته خیلی خیلی زیادیه و میدونیم ۹۰ درصد احتمالش خیلی کمه همچین اتفاقی بیوفته.
ولی تریدرهای ایران زمین خیلی خیلی مظلومن
یاعلی
اتفاقا داریم یه کار مشابهی میکنیم به زودی اطلاع رسانی خواهیم کرد.
اپ اندروید توسعه بدید