از امروز غروب گزینه تیره کردن صفحه سایت ایران بروکر برای من ناپدید شده، اشتباه از منه یا چی هست راه برگشتن گزینه تیره رنگ کردن صفحه ایران بروکر؟
وقت بخیر این امکان الان هم وجود داره.
لطف کنید در موضوع تاپیک صحبت کنید.
موضوع این تاپیک پبیشنهادها برای ایران بروکر هست.
دقیقا این مشکل ماست با اینکه ۵ نفر مدریتور شبانه روز دارن تلاش میکنن بحثها رو منظم کنن باز هم دوستان کم لطفی میکنند و مباحث خارج از موضوع خیلی تاپیک زیاده یا تاپیک های تکراری ایجاد می کنند. این رو باید آموزش بدیم و بیشتر تذکر بدیم.
به کامونیتی ترید ایران خوش امدی.
زیاد جدی نگیر و خودتو اذیت نکن.
بعضی وقتا باید فقط نشست و نگاه کرد و بزاری مسیرشون رو برن حتی اگه غلط باشه اون مسیر.
اینجا یه کامیونیتی آزاده و باید با هم آزادی رو تمرین کنیم.
اگه کسی توهین کرده یا نظم کامیونیتی رو به هم ریخته یا قوانین رو نقض کرده لطفا گزارش کنید حتما بررسی میکنیم. اما به همه دوستان توصیه میکنیم صبوری کنید و فارغ از بازخوردها و قضاوتها مسیر خودتون رو پیش برید.
سلام خوبید کاش میتوانستید پراپ با قوانین مثل سرمایه گذار برتر راه اندازی کنید ![]()
![]()
بوس بهتون عشقید
سلام خدمت شما
من میخوام کنار اسمم user_۱۱۸۴۹ نوشته نشه و همون اسم خودم رو نشون بده که عوضش کردم و نوشتم و آیدی من هم همون اسمم باشه به جای user_۱۱۸۴۹
چطور میتونم این کارو بکنم ؟
سلام وقت شما بخیر. باید یوزرنیم خودتون رو از طریق پروفایلتون تغییر بدید.
حداقل چارت ها رو کامل داشته باشه میتونید مثه فراز که یک پوسته اضافه کرد و از دیتای تردینگ ویو استفاده میکنه شما ها به کاربران اون دسترسی بدید
بستری شبیه به zulutrade برای کاربران ایرانی و با توجه به بروکرهایی که با ما ایرانی ها کار میکنن
خیلی خیلی ممنون دیشب دیدم بهتر شده جاش
اگه بخشی باشه منسجم در فروم یا نظر سنجی بروکر ها و پراپ ها که بشه فقط تریدرها برداشت هاشون رو در اون قرار بدن. مثلا نوشته باشه سرمایه گذار برتر و تریدر ها برداشت ها رو داخلش بذارن. بنویسه آلپاری و برداشت ها رو قرار بده.
یکی از استرس های ما اینه که وقتی سراغ چیز جدیدی میریم نمیدونم سابقه برداشتشون چطوری هست
یه اپلیکیشن که تمام موارد موجود در ایران بروکر شامل اطلاعات بروکر ها، صرافی ها پراپ ها و صندوق های سرمایه گذاری ، خبررسانی و تقویم اقتصادی.
شامل قسمتی هایی مثل نرخ لحظه ای نماد های فارکس و نماد های مهم کریپتو و قسمتی برای تحلیل نمادها بصورت مجزا در فارکس و کریپتو و همینطور گنجاندن همین قسمت کامیونیتی و البته در صورت امکان در حجم کم. ![]()
درود بنظر من مهم ترین امکانی که جای خالیش به شدت احساس میشه امکانی هست که بشه یوزر های کلاهبردار پکیج فروش شیاد و هر کاربر دیگه ای که مدام توهین میکنه به همه رو بن و بلاک کرد یا مثل بعضی از انجمن ها گزینه نادیده گرفتن وجود داشته باشه اگر این امکان رو فراهم بکنید دیگه هیچ کس به خودش این اجازه رو نمیده از این بستر استفاده کنه برای کلاهبرداری و فحاشی.
لطفا دارک مود رو هم به سایت ایران بروکر اضافه کنید
چشممون درومد
بله حتما در نسخه جدید اضافه خواهد شد.
شما میتونید افرادی که به نظرتون قوانین کامیونیتی رو رعایت نمیکنند گزارش (Flag) کنید. ما تمام گزارشها رو به دقت و بر اساس قوانین بررسی میکنیم. در صورتی که گزارش درست باشه به کاربر تذکر داده میشه و در صورت تکرار ممکنه اکانتشون رو به مدت محدودی تعلیق کنیم و در صورتی که برامون احراز شد که این شخص برای کامیونیتی مفید نیست و قوانین رو رعایت نمیکنه اکانت اون شخص به صورت دائمی تعلیق خواهد شد.