جای چه چیزی در ایران بروکر خالیه؟

من پراپ نداشتم و همین حساب معمولی سعی کردم رشد بدم و اینم بگم اینی که اساتید میگن 1 ماه حساب دمو تمرین کن و بعد برو ریل را من 1 سال یا بیشتر تو دمو بودم و از همون اول الکی یا بی احساس کار نکردم و برای مثال همه چیز برام مهم بود و حساس یعنی شاید بخندی ولی ترید تو تایم بالا را که شروع کردم خیلی استرس کشیدم یهو میاد تا نزدیک sl و فردا میره تا tp و این بالا پایین شدن ها خیلی استرس زا بود خداراشکر سعی کردم تریدر بشم اول بعد ترید کنم وگرنه هرکسی میتونه بای یا سل بزنه مرسی از راهنماییتون

2 لایک کرده

اگه مثلا وارد دنیای ترید بشی برای اینکه اینکاره بشی یا سر دربیاری و مثل عامه مردم نباشی چطور و نه برای پول و سود میشه بدون پراپ هم رشد شخصیت داشت چون برات مهمه آینده ات با بخشی از شخصیتت را توش میبینی و این به نظرم یه فرصته مثلا اگه بخوای طلا فروشی یاد بگیری یا باید فامیل اینکاره داشته باشی و مغازه و سرمایه که تازه بتونی روزی 45 گرم سود اگه فروش داشته باشی کسب کنی که نصیب هرکسی نمیشه ولی تو ترید حتی طلا فروش ها هم پایین تر از ما هستند چون تحلیل و تفکر و تحمل استرس و خیلی چیز های مارا ندارن تازه خطر دزد و طلای فیک و خیلی چیز ها را هم دارن پس حالا که انقدر این مهمه و این یه فرصت و برگ برنده هست حاضرم همه جوره بخاطرش رشد کنم

1 لایک کرده

عالی، نظراتت رو دوست داشتم و قبول میکنم.
قطعا راهی که شما میگید هم درسته و البته برای یسریا هم پراپ میتونه گزینه بسیار خوبی باشه. بازم میگم من یجایی از ترید به این نتیجه رسیدم پراپ برای من بهتره به همین خاطر رفتم سمتش.

یسری از تریدرهای باتجربه رو هم دیدم که میگن پراپ تا جایی خوبه که ی ازش ی پول گنده دربیاری و واسه خودت ی حساب ریل درست و حسابی داشته باشی(این دسته از پراپ گذر کردن)

2 لایک کرده

پراپ بردگی نیست
شما همون قوانینی که باید روی سرمایه خودت اعمال بکنی روی پراپ هم همین طوره با یه هزینه اضافه تر

پراپ یه نوع معامله تریدر با سرمایه گذاره
وقتی شما برده میشی که سود سرمایه گذار یا سرمایه دار یا شرکت یا … از سهم تریدر بیشتر باشه

خب توی پراپ و اکثر حساب هایی که ارائه میدن بیشترین سهم سود مال تریدره

پس این خودش نشون میده که شما تقریبا برده نیستی و در یک مسیر معامله دو طرفه قرار داری که استعداد و توانایی از تریدر و پول از سرمایه گذار

البته که باید این نکته رو هم اضافه بکنم دوست عزیز این موضوعات کاملا به ذهنیت و تعریف و برداشت شما از هر موضوعی در زندگی و ذهن شما داره و این طور بگم که شما برده و بردگی رو چی تعریف میکنی و برداشتت چیه ؟

شما قطعا میتونی با 100 دلار رشد کنی و این کاملا به شما بستگی داره و خیلی ها هم انجامش دادن اما پراپ مسیر و تسهیل تر میکنه و علاوه بر اون تریدر رو به چالش میکشه و خیلی بهش کمک میکنه تا خیلی از مهارت هاش رو ارتقا بده یا بره مهارت جدید یاد بگیره

2 لایک کرده

فراز کاملا نیاز رو برطرف میکنه
برای من که کافیه بقیه رو نمیدونم تاچه حد به تریدینگ ویو و پلتفرم های تحلیلی و تکنیکی وابسته هستند و بهش نیاز دارند

1 لایک کرده

یک موردی که به نظر من واقعا : کم و کاستی ادمین های بروکر ها و یا پراپ ها و صرافی ها هستن
مثلا توی یه همچین شرایطی اپر ادمین پراپ ها باشن که به یه سری سوال های دوستان جواب بدن خوبه …
مثلا سرمایه گذار برتر یا فانددنکست یا هر بروکر و … دیگه ای

1 لایک کرده

پراپ زمان تعیین میکنه برای سود یا پاس کردن؟

1 لایک کرده

امکان ارسال پیام خصوصی در کامیونیتی

2 لایک کرده

تیم ایران بروکر باید یه بخش مشاوره و یا صحبت داشته باشه مثل یه مشاور که تریدر ها بتونن باهاش حرف بزنن و خالی بشن که اگه این انجام بشه واقعا عالیه بابا طرف اومده میگه میگه زن خیانتکار بدتره یا نمیدونم پکیج فروش و دوباره نوشته بهم خیانت شده و یا یکی که مدام علافه و تو این چت ها میچرخه و میپره به بقیه و نه اسم داره نه عکس و از بحث و درگیری با بقیه انرژی میگیره این بخش خیلی ک کمک میکنه که چت به انحراف نره که الان هم یا پیگیری نمیشه یا دیر شده مرسی از تیم ایران بروکر

2 لایک کرده

بستگی به چالشی که انتخاب میکنی داره ولی اکثر پراپ ها نه دیگه قانون محدودیت زمان رو برداشتن

2 لایک کرده

مرسی از راهنمایی هاتون

1 لایک کرده

شما که پراپ کار کردید میتونید نظر بدین

کارکردن من اینطوریه هر موقعیتی را ورود نمیکنم شاید تو هفته 1 یا 2 معامله ولی 99 درصد همون 1 معامله هست و طبق چیزی که دیدم اگه معامله را باز بزاری بره بهتره تا هی معامله بزنی و تایم H4 کار میکنم، وقتی گیج میشم کنار میکشم و فقط نگاه میکنم معاملات A+ سعی میکنم بگیرم این یه مقدار از کار کردن منه و کامل نمیتونم منظور برسونم خوش حال میشم نظرتون بگید یا چیزی اضاف کنید

2 لایک کرده

ضمن سپاس از ایران بروکر برای راه اندازی این فروم به نظر من واجب ترین چیز براین این محیط تعداد مدیران بیشتر و نظم دادن بیشتر به تاپیکها و موضوعات و حذف تاپیکهای اضافی و بی معنی و تشویق کاربران به طرح مطالب منظم و در چهارچوب عنوان تاپیک هست.الان هم تا حدی دارین زحمت این کار رو می کشید ولی خداییش زیادی درهم و برهم شده و هر کی هر جا دلش میخواد هر چی مینویسه و با عناوین الکی هم دوباره تاپیک جدید باز میشه و … با این شرایط استفاده مفید از مطالب به درد بخور سخت هست.البته تقصیر از کاربرها هم نیست نسل حاضر عادت به فضای گروههای تلگرامی دارد و با فروم آشنا نیست الان شما در فروم فارکس فکتوری این شرایط رو نمیبینید الان توی همین تاپیک راجع به پراپها بحث میشه خب اینها اگر جای خودش باشه کسی که میخواد راجع به پراپ مطلب بخونه استفاده میکنه

5 لایک کرده

من هم نظرم همینه

2 لایک کرده

سبک شما هیچ مشکلی نداره چون مختص شماست

تا وقتی شما می تونید با همین سبک کار کنید و سود بگیرید، خودتون و پلن ، استراتژی، ستاپ و مدیریت ریسک و سرمایه رو رعایت و کنترل بکنید مسیر برای شما بازه

زمانی هم که واردش بشید بعد چند معامله در محیط پراپ متوجه می شید که تعداد معامله باید همین طور بمونه یا نه بیشتر بشه یا کلن باید پلن و استراتژی و ستاپ رو عوض کنید …

خیلی خوبه که در این حد سخت گیر هستید و مواظب کارانه جلو میری و این میتونه نقطه قوت شما باشه و در ادامه که به پختگی در ترید برسی و خودت رو بیشتر به چالش بکشی و بشناسی میتونی بیشتر پیشرفت بکنی و به بلوغ برسی و اون موقع شما خودتون برا خودتون تعیین میکنید که باید در ادامه چکار بکنید یا نکنید …

پس فعلا با این شرایط باید صبر کرد تا اینترنت وصل بشه و در همین تایم شما توی سایت فراز و بروکر ایپلنت میتونی حساب دمو بگیری و میزان پول در حساب دمو رو برابر با چیزی بزار که بعدن در حساب واقعی قراره باهاش کار بکنی و با حساب دمو طوری رفتار کن که انگار حساب واقعی بدون هیچ اغراق و تقلبی

امیدوارم پاسخی که میخواستی رو داده باشم بازم سوالی داشتی بپرس

1 لایک کرده

بروکر ایپلنت هر کاری کردم نتونستم وصل بشم حتی حساب دمو که دوستان با رمز و همچی فرستاده بودند هم نشد و یه سوال تو پراپ میشه معامله را باز بزاری بره یا نه مثلا اگه 4500 هست و تارگت 4750 هست میشه چند روز یا یک هفته باز گذاشت یا هی باید فرصت خوب ببندی دوباره باز کنی یکسری چیز هایی شنیدم و خوندم ولی تهش بنظرم آدم برای خودش کار کنه بهتره تا قانون بزارن بقیه خودم سختگیرم برای خودم بدون رئیس

بروکر ایپلنت من همین الان حساب دمو باز کردم و اوکیه اما یه مشکل داشت که به پشتیبانی پیام دادم و دارن بررسی میکنن، این که از این

ببین این نوع معامله هیچ مشکلی نداره مگر اینکه پراپ قانون عجیب غریب داشته باشه و تا جایی که میدونم بهش میگن قانون باز گذاشتن معامله در آخر هفته. البته شما باید تارگت مرحله اول و تعداد روزهایی که باید سپری بشه رو انجام بدی و باید در هر روز یه معامله بزنی تا این قوانین براتون لحاظ بشه در غیر این صورت بخوای یه معامله باز بزاری تا هم تارگت رو بزنی و هم سه روز معاملاتی سپری بشه این اتفاق نمی افته و به محض تارگت شدن معامله یا استاپ برای شما یه روز لحاظ میشه و این فقط در چالش هست نه حساب واقعی

اما زمانی که حساب واقعی بگیری فکر میکنم بتونید و هیچ مشکلی نباشه ولی نباید شما یه معامله بزنی و مثلا 12 درصد سود بگیری و صبر کنی تا روز برداشت برسه

چرا ؟ چون در پراپ سگب شما باید 10 روز معاملاتی ثبت شده داشته باشی تا بتونی برداشت بزنی و در پراپ های دیگه با این مدلی که برات توضیح دادم شامل قانون 80 درصد میشی یعنی 80درصد سود شما در یک معامله به دست اومده و باید چند معامله دیگه بزنی مثلا 1درصد یا 2 درصد سود بگیری تا این قانون براتون لحاظ نشه و بتونی سود رو برداشت بزنی

1 لایک کرده

پراپ این طوریه که شما دارید با سرمایه گذار معامله میکنی که ترید و استعداد و توانایی و معامله کردن از تو و سرمایه از اون و این بد نیست

اما مهم اینه که شما بتونی موفق بشی و سود به دست بیاری و چه در حساب پراپ یا شخصی

و سرمایه زیادی رو جمع کنی و بتونی توسعه ش بدی و بری جلو … در نهایت فرق نمیکنه پراپ یا سرمایه شخصی برا هر کسی یه کدومش خوبه ولی پراپ اگر بتونی با محیطش کنار بیایی عالیه ریسک کمتری واسه از دست دادن سرمایه واقعی خودتون رو دارید و در ادامه اگر خوب باشید احتمالش هست که خود پراپ به شما پیشنهاد همکاری بده که سرمایه سنگین تری رو مدیریت بکنید …

1 لایک کرده

یه چت درست کردم برای همین کار خوشحال میشم اونجا تبادل کنیم و بیشتر بتونیم ازتون یاد بگیریم اسمش پراپ چی هست

1 لایک کرده

حتما دوست عزیز لینکش رو بزار برام من مهمون دارم برم بعد میام

2 لایک کرده