جای چه چیزی در ایران بروکر خالیه؟

حتما در نسخه‌های بعد این رو لحاظ می‌کنیم. ممنون از پیشنهادتون.

4 لایک کرده

حتما به زودی اضافه می‌کنیم.

اپلیکیشن هم در دست توسعه هست به زودی منتشر میشه. البته نسخه PWA الان روی کامیونیتی فعال هست و میتونید نصب کنید.

4 لایک کرده

دم شما گرم

………….

1 لایک کرده

منظورم در سایت بود نه فروم

هیچکس چنین کاری رو انجام نداده اگر بتونید برای هر سبک یک صفحه مشابه چیزی که برای بروکرها ایجاد کردید رو برای سبک ها هم انجام بدید برای مبتدیان بسیار راهگشا و فکر میکنم ورودی بسیار خوبی هم از گوگل بگیرید

3 لایک کرده

متوجه شدم. یه کار مشابهی داریم انجام میدیم به زودی رونمایی می‌کنیم. احتمالا این دغدغه شما رو هم پوشش میده.

4 لایک کرده

درود و ارادت

لطفا امکان پخش آنلاین موسیقی و یا آپلود موسیقی رو هم فعال کنید تا یه تاپیک بزنیم و دوستان موسیقی مناسب ترید رو بارگذاری کنن !

1 لایک کرده

الان فکر می‌کنم فعال باشه امکان آپلود فایل صوتی لطفا تست بفرمایید.

1 لایک کرده

ممنون از شما بله فعال شد !

1 لایک کرده

سلام خسته نباشید با تشکر از زحمات شما.

کامیونتی ایران بروکر برای مبادله پیام صوتی ایا می تونه امکاناتی داشته باشه؟ یا چنین امکانی در باره صوت کلا چی فعال دارید؟

فعلا متاسفانه چنین امکانی برای ریکورد وویس در کامیونیتی وجود نداره. در آینده نزدیک در بخش گفتگو اضافه می‌کنیم.

2 لایک کرده

عرض ادب .

لطفا ابزاری برای مسدود یا بلاک کردن اشخاص توسعه بدین که بعد از بلاک دیگه تاپیکی یا کامنتی ازشون در جا های دیگه فروم نبینیم.

سپاس :handshake:

3 لایک کرده

وقتی وارد چت میشی اگه مثل فارکس فکتوری بالای صفحه چت بجای آنلاین ها چند تا صفحه کوچک که چارت جفت ارز یا طلا و بیتکوین نشون بده بهتره و کوچک باشه و با لمس بزرگ بشه برای بازدید و اگه یه قسمت نواری هم داشته باشه برای خبر های خیلی مهم عالی میشه مثلا نوشته بشه برای هرروز مهم مثلا دوستان امروز ساعت 5 عصر به وقت ایران سخنرانی فد پاول یادتون نره با رعایت پروتکل های ایمنی حساب و سرمایه روزی پر سود داشته باشید تیم ایران بروکر، این سیگنال نیست و مثل فارکس فکتوری هم نیست یه گوشزد برای فرصت های 70 درصد به بالا هست

1 لایک کرده

این امکان الان هم وجود داره.

شما می‌تونید وارد پروفایل شخص مورد نظر بشید و اون شخص رو مسدود کنید.

3 لایک کرده

پراپ اولین چیزیه که همه دوسش دارن حتی اونی که نمیگه پراپ و میاد از چیزای دیگه میگه وقتی بشنوه یه پراپ ایرانی که میتونه تو شرایط نت ملی هم خدمات بده واقعا یه حال اساسی میده !

البته پراپی که حرف برا گفتن داشته باشه نه صرفا کپی !

1 لایک کرده

یه چیزی پراپ میشه بگی چرا خوبه چون ما اومدیم ترید کنیم که از زیر یوق بردگی یکسری آزاد بشیم اگه بخوایم پراپ برداریم هم که دوباره آقا بالاسر و کنترلگر داریم خوب ما اگر تریدر باشیم 100 دلار رشد میکنه و دیگه منت کسی را هم نمی‌کشیدم این نظر منه و پراپ کار نکردم ممنون میشم راهنمایی کنید

2 لایک کرده

دسترسی به تریدینگ ویو

1 لایک کرده

درسته دوست من اگر تریدر باشی 100 دلار میتونی واقعا رشد بدی اونایی که دنبال پراپ هستن میخوان یه شبه پولدار بشن

1 لایک کرده

نظر من اینه تا ابزار تحلیلی درستی مثل تریدینگ ویو نباشه ترید کار بسیار اشتباهی هست

2 لایک کرده

مسیر حرفه ای شدن از پراپ داشتن و پراپ پاس کردن میگذره. ساسان عزیز احتمالا یا شما به اون مرحله نرسیدید یا ازش عبور کردید.
من کاری به مزایای فنی پراپ ندارم! ولی حتما پراپ رو امتحان کنید چون به معنای واقعی عرق تریدرو درمیاره و عیارش رو مشخص میشه!

1 لایک کرده

اپلیکیشن رو که بچه ها لطف کردن همه گفتن

یه بخش برای اخبار جدید بازار های مالی به همراه rss

1 لایک کرده