من به شما پیشنهاد میکنم از اکسپرت مدیریت سرمایه استفتده کنید و روی کنتری احساسات و هیجان کار کنید و در عین حال بهتر هست که مثل ماهیگیر عمل کنید و صبور باشید البته صبوری باید تعادل داشته باشه اگر خیلی صبر کنی از بازار جا میمونی باید منتظر بمونی تا ستاپ تشکیل بشه و بعد با رعایت r/r و انتخاب حجم درست و قرار دادن tp و sl پوزیشن بگیری انشاالله موفق باشید
این ترسه اگه چک لیست و ژورنال داشته باشی میتونی منم اگه حالم خوب باشه و طبق چک لیستم برم همه تحلیل و معاملاتم میتونم بگم درسته
اکسپرت خوبه ولی نه الان بهتر چک لیست و ژورنال باشه اسکپرت اگه اینترنت دارین با لکسپرت های مثل مای ژورنال و یا چراغ یا راین اکس
شما از اکسپرت تریدینگ بورد استفاده کردید؟
اگه یادم باشه اره ولی من این ۳ اکسپرت به همه پیشنهاد میکنم ۱ مای ژورنال برا طزورنال خودکار و راین اکس برا مدریت و باز کردن معاملات و برا پرلپ تریدر ها عالیه چون نمیزاره زیاد ترید کنی و چراغ هم خوبه ولی راین اکس بهتره و خودمم جون کانال تلگرام دارم از اکسپرت ارسال اسان معاملات به تلگرام از تریدینگ فایندر استفاده میکنم و گای ژورنال هم استفاده میکنم و راین اکس و برای استفاده از چند اکسپرت در متاتریدر که اول سیستم باشه باید به ازای هر اکسپرت در متاتریدر چارت اون نماد واز کنی در همون تایم فریم مثلا تو ۳ اکسپرت میخوای ۳ چارت طلا به دلار در تایم فربم ۳۰ دقیقخ ولی بگم ممکنه باگ به وجود بیاد یا کندی در برخی جا ها
سپاسگزارم از راهنمایی شما امیدوارم موفق باشید
به تظر اونی که این موضوع ساخته بهتر عنوان تغییر بده چون تریدر ها زیر ۱۸ طال از نظر من اینده روشن تری دارن نسبت به بقیه این نظر منه درسته اونا تجربه شون خیلی خیلی بالاس ولی ما هم میتونیم پیشرفت کنیم و بگم هر کاری سن نمیسناسه
جدیدا بهتر شده بود ، من مدیریت سرمایهام و مدیریت ریسکم خیلی خوب بود اما فقط وارد نمیشدم، الان میخوام فقط وارد شم ، ۱۰ تا موقعیت هایی میبینم رو وارد شم بعدش که ترس معامله ریخت دیگه بهتر مدیریت میکنم تا برسه به مبالغ بالاتر
مطمئن هستم شما در این حرفه موفق خواهی شد فقط دست از تلاش برندار و مسیر درست رو انتخاب کن و به راه درستی که انتخاب کردی ادامه بده
عزیز منم شخص دیدم ۷ام یا همون ۱۱ سالگی شروع کرده کارشم اوکیه
عالی
ممنون از احساس خوبی که به همدیگه میدید🤍
عالی
مدیریت سرمایه جادو میکنه
عزیز من خودم از ۱۱ سالگی شروع کردم
برام سوال بود که هنوزم کسی تو این رده سنی هست یا نه؟
مرسی از نظرات با ارزشتون🤍
عالی
با اکسپرت حجم رو میزنید؟
بازم پیشرفت خوبیه همین سر به سر بودنه
زیر 18 سال افراد هستن تاجایی که من دیدم من خودم هم تازه 18 ساله شدم توصیه نمیشه زیر 15 سال شروع کنین موفق پر سود باشید
دقیقا درسته و موافقم و فهمیدن ودرک این موضوع زمان زیادی میبره
درود امیدوارم حالتون عالی باشه.
نظر جالبیه.عالی.
-پرسود و موفق باشید
من هم همسن شما هستم
کجا رو برای آموزش دیدن پیشنهاد میدید