تریدرهای زیر ۱۸ سال؟! اصلا داریم؟؟؟

سلامت باشید صمیمانه آرزو میکنم شما و تمام تریدرهای ایرانی خصوصا جوانان به سودهای مستمر برسید بنده حدود 7 سال طول کشید تا به سود دهی مستمر برسم چون من شاغل بودم نتونستم بصورت مداوم وقتم رو برای اینکار قرار بدم

۷ سال تو اون زمان با این ک اطلاعات مثه الان زیاد نبود نمونش ی بستری مثه همین جا ک پیم میدیم ب همدیگه عالیع و این ک شاغل هم ک بودید.خوشحال شدم از اشناییت .

من هم همینطور انشاالله موفق و پر سود باشید البته مستمر

اینجایوم.:melting_face: از 13 سالگی اشنام.14سالگی اموزش شروع شد تا الان 17سالمه حساب سنتی باز کردم سودهم میخوام پراپ بخرم.کل زندگیم شده ترید.یاموفق میشم یا خود کشی که حتما باید موفق شم….

ایشالا موفق میشی، اگرم نشدی باز تلاش کن فکرتم سمت خودکشی و اینا نبر

شما تازه اول راه هستی من مطمئن هستم اگر شما پیگیر باشی و تلاش کنی موفق میشی فقط به عنوان برادر کوچک توصیه میکنم اصلا عجله نکن و فکر یک شبه پولدار شدن رو از سرت بیرون کن و مثبت فکر کن آرزو میکنم به زودی خبر موفقیتت رو با ما به اشتراک بگذاری

من 15 سالمه و از 11 سالگی شروع کردم الانم حرفه شدم در حد خودم

درود بر شما امیدوارم همینطور به مسیر موفقیت ادامه بدی شخصا وقتی افرادی در این حرفه موفق میشوند خصوصا جوانها بسیار لذت میبرم

از کلاس پنجم شروع کردی؟:neutral_face:

دیگه نهایتش بگیم ششم

مگه میشه آخه ، آموزش دیدنش منطقیه از ششم ولی خب شروع با سرمایه و انجام معامله و …. توی اون سن عجیبه

من خودم هفتم شروع کردم به آموزش دیدن بعد از ۸ شروع کردم لیکویید شدم ، نهم شروع اصلیو داشتم ، سودده نبودم تا عید سال دهم بعد از عید سال دهم دیگه کلا ماجرا عوض شد برام

مـــــن 15 سالمه از 14 سالگی شروع کردم :+1:t2:

نه از ۶ یا ۷ تم ولی نهم که الان تموم کردم دهمم بزار توضیح کامل بدم بهت
من با کانال سیگنال کریپتو دیده بودم به نام موسو یا محمد سهیلی و منم گرفتم خب تجربه نداشتم ضرر داد و ضرر داد منم سرما کشیدم بیرون و رفتم کلاس اموزشی بلانسبت گوهم یادم ندادم و رفتم دوره گرفتم از داییم که خودشم تریدره دیدم اشنا شدم ولی اونجا ها سرمایه وارد نکردم تا دوره دوره دیدم زد بورس و اون موقع تجربه کردم و استراتژی مو به دست اوردم و اون موقع تیکه تیکه و کم کم سرمایه اوردم البته زیادم از دست دادم که تجربه کنم نزدیک ۴ هزار دلار ولی تریدر شدم

من هنوز استراتژی مشخصی ندارم!

فقط چارت رو باز میکنم تحلیل میکنم در صورتی که اصلا نمیدونم اسم سبکی که دارم باهاش تحلیل میکنم چیه

جالبه که همه بکتست هایی که میزنم بالای وینریت ۷۵ درصد دارن ( که توی بکتست معمولیه و بیاد رو ریل میریزه تا ۵۵-۶۰ درصد ) و اکثر حساب های دمویی که بر میدارم رو رشد های خیلی عجیبی با لات سایز نرمال میگیرن

ولی نمیدونم چرا وقتی میام رو حساب اصلی خودم که روش ترید کنم اصلا دستم به معامله باز کردن نمیره همش از فرصت ها جا میمونم ، بعد از ۶ ماه هنوز روی سیف مود هستم و پولم زیاد دست نخورده ۱۰۰ تا واریز کردم الان ۱۰۱ دارم :joy:

البته ۳۰ , ۴۰ دلار ضرر خوردم و همین قدر هم سود گرفتم که واقعا تو ۶ ماه خیلی کمه

منم هنوز خیلی چیزا رو نمیدونم ولی سود میگیرم پس هیچی سخت نیست

دوست عزیز ببخشید آیا شما از اکسپرت مدیریت سرمایه استفاده میکنید یا خیر؟

نه تابحال استفاده نکردم

از لحاظ تحلیل تکنیکال بگیری بالای ۷۰ درصدشون درستن تحلیلام اما توی عمل فقط از ۱۰ تا معالمه یکیو میتونم بگیرم که اونم ضرر

شما حجم ترید رو چطور محاسبه میکنید آیا حجم شما منطقی هست یا با حجم بالا ترید میکنید؟

کلا ۱۰۰ دلاره مجبورم ۰.۰۱ بگیرم دیگه یا نهایت ۰.۰۲

البته یه فرمول محاسبه لات هم دارم که زیاد به خاطر سرمایه کمم تاثیر نداره ، فرمولش اینکه

ریسک به درصد تقسیم بر استاپ به پیپت بعد عدد بدست اومده رو ضربدر بالانس میکنم

کم نیست همون استراتژی و 20 پیپ تا 50 پیپ هایی که بی ارزش به نظر میان در صورت تثبیت و مداوم بودن تو حجم های بالاتر سود های بزرگتر میارن