تریدرهای زیر ۱۸ سال؟! اصلا داریم؟؟؟

من دوره زد بورس دیدم خودم

منم همینطور رفیق :handshake:

وقتی ۱۳ سالم بود با بورس آشنا شدم با هزار مصیبت واس خودم به اسم خودم اکانت باز کردم شروع کردم دیدم نه نمیشه واقعا اینجا کاری انجام داد گذاشتک کلا کنار موضوع رو

یک روزی شانسی از گوگل یدونه آهنگ دان میکردم متوجه تبلیغ سایت پراپی شدم میدونی منی که مثلا فوق سرمایه ای که بعد از بورس تو فارکس داشتم همون ۱۰۰-۲۰۰ دلار بود الان مثلا اعداد 5k - 10k برام جذاب بودن در عرض ۲ سال قریب به ۲۵ تا اکانت پراپ برداشتم نزدیک ۷ تا مرحله اول پاس کردم و ۳ تا مرحله دوم یکبار برداشت میدونی تنها چیزی که در این دوران با این چند سال تجربه بهش رسیدم یک چیز بود

به سبکی که بهش ایمان داری بچسب و اون رو خدای خودت بدون!

(مطمئن باشید همین خیلی بهتون کمک میکنه برید جلو نترسید از اینکه عقب موندید ای وای دیر شد من همیشه عجله کردم و نتیجه جالبی نصیبم نشد چون ما انسان ها دوست داریم کاری رو خیلی زود و سریع انجام دهیم و به اون پاداش مدنظر سریعتر برسیم! ولی این اصلا جواب نیست)

(مورد دیگه عزیز های من این هستش که زیاد کتاب روانشناسی بخوانید البته به وقتش که اونقدر زمین خوردید خودتون به دنبالش میرید میدونید مرحله آخر روانشناسی و اللخصوص خودکنترلی هستش!)

تکمیلی:

اونی در هر بخشی از زندگی موفق و سربلند میشه که از اون دست نکشه و تا جایی که بتونه برای جایگاهی که میخواد اونجا باشه بجنگه

به قول آقای بهرام افشاری عزیز:

خوش شانس اونی هستش که تا آخرین نفس میجنگه واس اهداف و آرزوهاش

به مام یاد بده :joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy: