چرا ترید های موفق بازار اینجا نیستند؟

سلام

ندیدم تریدری که سرمایه سنگین داشته باشه یا میان مدت موفق باشه و اینجا ها بچرخه

نظرات که می‌خونی یا طرف دنبال بونوس یا دنبال یه پول تا پراپ 5 ما بخره

با سلام و عرض ادب . اکثر دوستان اینجا دنبال افزایش اطلاعات و دنبال یادگیری هستن.
از نظر گفتاری منظورتون رو نفهمیدم آدم حسابی یعنی چی؟
ولی جسارتا خود شما با این طرز فکر اینجا چیکار میکنید ؟؟:folded_hands:

فقط ریپورت…

باشه تو خوبی

داداش محض اطلاعت… من آدم حسابی بازار هستم اما فقط کمی زیانده.. حساب سنگین هم دارم پر از خالیه داداش

داداش تو چرا انقد دلنازکی… اگه خوشت نیومد از فحشش خب پست را باز نمیکردی… من به شخصه فحشش به دلم نشست… خب راست میگه… تو الان سرمایه سنگین داری ؟

میخواست ببینه چند نفر کمبود آدم حسابی بودن دارن و تو تله این پست میفتن… یکیش خود من

تو عمر کسی آدم حسابی حسابم نکرد اومدم اینجا اعلام حضور کنم شاید منم حساب کردن…

( داداش شوخیه همه ش… به دل نگیر)

خدا تمام بیماران را شفا بده :joy::joy::joy:

۱.کسی که سرمایه سنگین داره کمتر به ترید فکر میکنه و اگر قصد ورود داشته باشه درصدی از پول رو وارد میکنه و با بقیه مشاغل فیزیکی یا نهایت فروش اینترنتی انجام میده

واقعیت موضوع اینه که نه نت و نه بروکر و نه حتی مسیر جابجایی امن پول نداریم که این شغل رو برای انجام دادن پرریسک میکنه

۲.ترید به صورت حرفه ای نیازمند صرف وقت برای تحلیل چارت،انتظار برای تشکیل ستاپ و همچنین پیگیری پوزیشن و مطالعه روزانه مطالب مفید هست

در کنار اون تایمی جهت ورزش و استراحت مغز نیاز داره

که حضور در فضای مجازی رو کاهش میده

۳.به عنوان تجربه شخصی،حضور در فضای مجازی که باعث دیدن انواع روش های تحلیلی،انواع چارت ها میشه فقط آشفتگی ذهنی به بار میاره

کافیه از روشی،استادی،تحلیلی،حمایت کنید تا با سیل عظیم انتقادات روبرو بشی

همچنین خیلی از نتایج معاملات ارائه شده فیک هستند و فقط حس عقب ماندگی در اشخاص بیننده ایجاد میکنن

با تمام موارد گفته شده و گفته نشده،انتظار حضور اشخاص با سرمایه های بالا،هیستوری مثبت و پرسود نداشته باش