اینجا همه ادعای تریدر حرفه‌ای بودن دارن!

ظاهرا همه اینجا یه پا بیل لیپ شوتز هستن واسه خودشون و هیچ کسی دیگه ای رو قبول ندارن

1 لایک کرده

بیل که بود؟ در کتاب جادوگران بازار نوین قسمتی هست ک بیل میگه من چندصدهزار لات معامله باز میکردم و اگر میدیدم ک معامله من در جهت روند خوب پیش میره تا یک میلیون لات به معامله ام حجم اظافه میکردم

دوست عزیز

۷۵ درصد کامیونیتی سودده نیستن

اما با ترید آشناییت دارن

یا حتی تکنیکالو از بر هستن

اما نتونستن به روانشناسیشون مسلط بشن

شمام اگه دیدی کسی داره میگه من درآمد دارم بدون ۷۵ درصد احتمال بلوف زدنش هست

2 لایک کرده

احسنت آفرین یه بنده خدایی میگفت در روز میتونم 4000% رشد سرمایه کنم لامصب ایلان ماسک هم تو یه روز اینقدر سود نمیکنه:rofl::joy: به قول شما فقط بلوف بدون اثبات برداشت

4 لایک کرده

خوب اینکه دیگران بلوف میزنن یا نه …سود ده هستن یا زیان ده …به من چه ؟به تو چه رفیق؟ مهم تجربه ای که داریم با هم به اشتراک میذاریم …

2 لایک کرده

شما در جریان نیستی

اینکه کسی همچین ادعایی میکنه جای تعجب نداره…

این توجه شما به اینگونه مطالب جای تعجب داره …اصلا یه عده با این مطالب و محتوای زرد توجه رو به خودشون جذب میکنن و براشون برد..

1 لایک کرده

بحث حرفه ای بودن و ضررده بودن نیست

مسیری رو شما رفتی راضی هستی.ده نفر رفتن ناراضی هستن یا اصن از مسیر دیگه به مقصد رسیدن

ترید بازار احتمالاته.قطعیت فقط در این مورد هست که نمودار از چپ به راست حرکت میکنه

در فضای احتمالات تعصب آموزش دهنده.بروکر.سبک معاملاتی.استراتژی و حتی استیتمنت بیخوده

استیتمنت 1ساله خوب میارم برات که در 2 ماه آخر گند زده بهش

در این مارکت فقط یک چیز مهمه !!! چجوری پول درمیاد! اگر قراره با تیک اسکلپ و حجم بالا هم در بیاد چه اشکالی داره؟

2 لایک کرده

واقعا شخصیت آدم ها متفاوتی و به تبع استراتژی و روش معاملاتی شون هم متفاوته. هر کی با هر روش حتی سانت زدن کندل با خط کش هم پول دربیاره مشکلی نداره که.

اگه فقط به راه درست بود که چارت با باید کلا صعودی می‌شد یا نزولی . همین تفاوت هاست که حرکت‌های نوسانی چارت رو میسازه دیگه

1 لایک کرده

اگه جدا تریدری تو سایه و تاریکی سود میکنی و میزنی و میری و نمیزاری کسی بفهمه بدون غرور و معمولی هستی و اگه یه تریدر دیگه هم ازت سوال یا راهنمایی بخواد راهنماییش میکنی نه اینکه بگی در حد من نیستی و باید ثابت کنی و استیتمنت محض توجه یکسری از دوستان که در جواب سوال یا تبادل حمله میکنن و ادعای پیر میکده دارن