یک تریدر بانکی آمریکایی در مقاله ای از منابع معتبر شرکت سرمایه گذاری بلک راک اومده و نقل قول کرده : تو ایران همه ترید میکنن ولی تریدر وجود نداره و همگی منشا گرفته شده از منابع غلط و ناکافی آموزشی هست چرا ترس در معامله وجود داره چرا میترسی که نکنه الان فلان بشه روی چارت چون منطق چارت رو یاد نگرفتی و فکر میکنی حرکت چارت بدون علت و معلول هست پس قطعا شما نیاز به مطالبی فراتر از پرایس خالی دارین .
خودش معتقده بازار فرکتاله کل تایم فریم ها هست و حرکت بازار به تاییده هایی بیشتر از اندیکاتور وابسته است و عملا اکثر تریدر ها رو زون های نسبی ورود میزنن و این خودش استاپ خوردن رو زیاد میکنه.
خوب یعنی چی میخوای پکیج بفروشی یاد یه پست تو اینستا افتادم میگفت یا تریدر آمریکایی که به مسیح کریپتون معروفه 12 میلیون از یه توکن خریده و تو کانال اعلام کرده که منم جزوشم اگه میخواین بیاین اگه منظورت این نیست راهنمایی یا یه نکته مفید بده که رشد کنیم الان همه داریم تو ایران خفه میشیم آمریکا کجاست دیگه
این تریدر آمریکایی هنوز با استاد امام قلی نژاد آشنا نشده . همینطور راه میره سودای سنگین بدست میاره
یا با اون دوستمون که اسمش یادم رفته استراتژی 84 درصد داره
سلام دوست عزیز و بزرگوار ببینید دوره این استاد الان تو کامرانیه تهران داره تدریس میشه توسط یه استاد خوب بنده هم دیدم دوره ش رو عالیه اگه خواستین بهتون لینک بدم معاملات رو ببینی و نتیجه که خودش فکر کنم دیدگاه رو عوض کنه
من استراتژی خودم پیدا کردم و ساختم و تو این ترید اولش برای پول اومدم ولی جلو رفتم کل شخصیتم از نو ساخت از این شاخه به اون شاخه نمیشم یه استراتژی 20 یا 50 پیپ با حجم 0.01 با رعایت اصول و عجله نداشتن همون فقط همون به مرور زمان با افزایش حجم معقول تبدیل میشه به اعداد بزرگ اون استاد هم این مراحل رد کرده اگه اینجوری بود هرکسی نرسیده سودده میشد بدون رشد دادن خودش هزار دلیل وجود داره برای سودده بودن اون استاد که ما هم باید بهش برسیم با فیلم و دوره و پول خرج کردن کسی سودده نمیشه این همه دوره رایگان وقتی طرف نمیتونه با دوره رایگان به یه فرایندی و آگاهی برسه نه سود آگاهی یه دوره چیکار میتونه بکنه بعدشم کامرانیه آدماش تریدر نیستن یا گردن کلفتای قدیم بازارن یا یه کسب و کار خوب دارن ترید مال آدمای معمولی و متوسطه آدمایی بایک فکر یا خوره فکر یا عذاب دائم که همین بلندشون میکنه برای تغییر این وضعیت، این فقط مخصوص ایرانه کاری به کشورهای دیگه ندارم به هر حال ممنون ازت اگه خواستی چندتا نکته را چیز رایگان به بقیه یاد بده اولیش خودم بی ادعا ازت یاد میگیرم