چطور نواحی برگشتی و اهداف یک روند جدید را مشخص کنیم؟

سلام و درود خسته نباشید دوستان عزیز . با فرض اینکه یه روند صعودی داشته باشیم در چه صورت میتونیم بگیم به کدوم ناحیه ممکنه برخورد کنه .

1 لایک کرده

۱.برای محاسبه اینکه ممکنه تا کجا قیمت حرکت کنه یکی از راهکارا اینه که ما مقدار پیپ ورودی رو محاسبه کنیم و مقدار خروجی پترن یا همون لگ دوم برابر لگ اول یا همون ورودی میشه.

۲.نقاط و کندلهایی که یه های یا لو رو بریک کردن،میتونیم اون ناحیه بریک شده رو برای برگشت قیمت یا حرکت به سمتش در نظر بگیریم.

۳.راهکار های دیگه مثل ابزارای فیبوناچی هم هست که با فیبوناچی اصلاحی و یا فیبو extension

۴.استفاده از اندیکاتور هایی که مربوط به پیوت پوینتا هستن و استفاده از اون نواحی پیوت ها

۵.استفاده از دیدگاه کندل شناسی که بیانگر این هست کندلای دوجی زیاد نشون از برگشت قیمت داره(صد در صدی نیست)

یه سری روشهای دقیق تر هم هست که بنده نمیتونم در موردش صحبت کنم،اما روشای عمومی مواردیه که بالا اشاره کردم.

بقیه دوستانم قطعا روشای بهتری دارن که بهت توصیه میکنن وقتی تاپیک رو بخونن.

3 لایک کرده

بعضی چیزارو اگر بخای توضیح بدی باید با ویس و تصویر نشون بدی تا متوجه قضیه بشه مخاطب بخای متنی بگی زیاد جالب نیس و طولانی در میاد.

3 لایک کرده

بستگی داره روند صعودی با چه کیفیت و شرایطی اینجاد شده

ولی بصورت کلی بعد از لگ های صعودی ۵۰ درصد آخرین لگی که داری یک سطح واکنشی قوی برای ادامه روند محسوب میشه

همچین پترنی معمولا به احتمال ۷۵ درصد از قرمز برمیگرده

استاپ آبیه میشه

مرسی از راهنماییت ولی مشکل اینجاست که هر کدوم یه ناحیه رو نشون میدن و باعث میشه تعداد نواحیی که احتمال برخورد دارن زیاد بشه و باعث سردرگمی و گیجی بشه / پیشنهادی نداری

1 لایک کرده

حسین جان دو روش هست که میتونی با ویس بگی

1. ایدی یک سوشیال مدیای رو که داری بهم بده تا پیامت بدم
  2. بیایی از قسمت ویس ها ویس بگیری و اپلود کنی همینجا طبق عکس =

دقیقا یکی از مشکلات همینه.

چیزی که باید مشخص کنه کدوم یک از اون چند ناحیه احتمال بیشتری داره دیگه دانش افراد و نقاط برتری استراتژیشونه.

شما هم باید اون موارد رو روی چارت بررسی کنی و ببینی با توجه به استراتژیت کدوم قابلیت اعمال و استفاده ی بیشتری داره.

نکته اینجاست همیشه 50 درصد بر نمیگرده بعضی وقتا فقط در حد کل روند بعضی وقتا 30 و بعضی وقتا 70

هدفم اینکه ایا میشه از روی خود روند تشخیص داد به کدوم ناحیه احتمال برخورد بیشتری داره

اینکه یه الگو مثلث بودی برای راحتی کار و فهم اسون ولی همیشه این شکلی نیست متسفانه

طبق استراتژیم همیشه پایینترین ناحیه رو میگیرم در حالی هست که مطمعنم یا از اینجا بر میگرده و ریوارد خوبی میده یا دیگه اگه بر نگرده و هم زمان با استاپ من جهت روند تغییر میکنه CHoCH افتاق میفته
بهترین کار همینه بنظرم

ولی هدفم اینکه ببینم ایا از روی خود روند و و… میشه نقطه ای رو مشخص کرد که بیشترین احتمال رو داره؟

2 لایک کرده

یه سری متدها وجود داره که هنوز عمومی نشده.

اما میتونی به عنوان راه جایگزین توجهت رو روی ورودهایی بزاری که ریسک به ریوارد های بالاتری داره،اینطوری شما حتی اگه اشتباه هم کنی به دلیل اون ریسک به ریوارد خوب هنوز میتونی سود ده باشی.

1 لایک کرده

اره این خلاصه حرف خودم شد منظورم همین بود کلان

1 لایک کرده

این پترن به وفور توی بازار دیده میشه
شما حتی اگه بکتست هم بزنی متوجه میشی که بازار از کجا برمیگرده

خیلی ریزه کاری داره که نمیشه در قالب نوشتار توضیحش داد ولی عمومی و کلی میگم

هر روند شامل گام های حرکتیه. هر چقدر گام ها بزرگ تر احتمال برگشتِ عمیق تر بالاتر

در واقع یکی از پارامترها گام ها یا لگ شماریه (که متنوعه و باید یادش بگیری)

پارامتر بعدی مارکت سایکل + سطوح حمایت مقاومته

بازار نسبت به پترن های یک شکل و مشابه رفتار ثابتی نداره. میدونی چرا؟

چون بازار بازار احتمالاته
طبق بک تست هایی که زدم معمولا بازار به ناحیه اول 70 درصد اوقات واکنش داره
خودتونم میتونین برید چک کنین
گفتم که به وفور توی بازار هستش این پترن
اگرم بخواین منتظر بمونین تا عمیق تر بیاد
این احتمال رو باید بدین که خیلی از معاملات رو قراره از دست بدید
حالا اینکه توی شرایط بازار به کدوم واکنش نشون میده خودش داستان داره
اگه برگشت بازار شارپ باشه و یکسری پارامتر های دیگه
این احتمال داده میشه که از ناحیه عمیق تر برگرده
اگر عادی بخواد روندو ادامه بده 70 درصد از ناحیه بالاتر حرکتشو دوباره شروع میکنه
اصلا یکی از ستاپ هام ترید روی همین ناحیه بالایی هست

نمی دونم شاید چون استراتژی من فرق می‌کنه اینکه از کجا بر میگرده و تا کجا می‌ره و نقطه زنی و … رو واقعا نمی فهمم و دنبالش نیستم هم بفهمم.

هیچ کس نمی دونه یک حرکت تا کجا می‌ره و تنها کسی که همیشه یک معامله رو از اول حرکت تا آخر حرکت میگیره استاد در اینستاگرام و انواع پکیج ها است.

ببین چرا میگیم بازار احتمالاته؟

من میخوام در مورد بخشی از چارت صحبت کنم که الگوریتمیکه (رفتار پرایس اکشنی خالص سوای مباحث خبری)

چرا احتمالاته به این دلیل که رفتار چارت فرکتالیه و ما نمیتونیم تمام حرکات رو در تایم فریم های مختلف درک کنیم. در واقع اگر بتونیم که امکان نداره وین ریت استراتژی ها ۱۰۰درصد میشه

حالا بیایم علمی صحبت کنیم چرا تمام پترن ها با ظاهر مشابه رفتار یکسان ندارن؟

یک: اندازه پترن ها متفاوته یعنی بزرگ و کوچک داره (اندازه ها میتونن رفتار رو تغییر بدن)

دو: موقعیت شکل گیری یک پترن در بازار میتونه متفاوت باشه مثلا: یک الگو بعد از فاز اسپایک یا بعد از کانال تشکیل بشه پس رفتار پشت قیمت یا کانتکست مهمه

سه: حجم بازار؛ الگو در چه تایمی ایجاد شده

1 لایک کرده

طبق برسی هایی که انجام دادم و بک تست ها در بازار های مثل بیت کوین و دوج کین مثلث رفتار تضاد همو داشتن دقیق برعکس هم بودن ولی قانون درست داخل بیت کوین بود