برام سواله که وقتی مثل الان نمیتونین ترید کنید چیکار میکنین؟خیلیا بک تست میزنن و یا استراتژیشون رو مکتوب نویسی میکنن و کارای دیگه ای که به تریدشون مربوطه، میخواستم بدونم غیر از این کارا شماها چیکار میکنین؟ تفریحاتتون چیه یا چیکار میکنین وقتی تایم معاملاتیتون نرسیده؟همه نظرات رو میخونم و جواب میدم؛ لطفا بگید چند وقته کار میکنید/سودده هستید یا نه/شغل دیگه ای هم دارید یا نه/ و بگید توی اینجور اوقات چیکار میکنید.
یکی از مشکلات من و فکر میکنم خیلی از تریدرا همینه و ترید شده همه زندگیشون و بجز ترید و چارت به چیز دیگه ای نمیتونیم فکر کنیم حتی اگه مارکت بسته باشه یا در جمع دوستان یا درحال انجام کار دیگه…
در مورد حل این مشکل اگه راهکاری دارید بفرمایید
باتشکر
دقیقا زدی وسط خال بعد یکسری تو جمع سعی میکنن خودشون را دانا یا تحلیلگر بدونن و اصلا نه بلدن نه حتی یکم حرف راست میزنن فقط دنبال نشان دادن خودشون به عنوان یه آدم دانا یا به دنبال توجه هستند و قضیه اونجا قشنگ میشه که یکی از ما ها تو اون جمع باشه فکرش درگیر تحلیل و بازار باشه و به اون شخص نگاه کنه و تو دلش بخنده و ادای مشتاق ها برای دونستن در بیاره
درسته دوستان داشتن استراتژی و تعیین سشن و تعیین حدضرر و حدسود روزانه کمک میکنه ولی مشکل من اینه که حتی اگه حدسود یا ضرر روزانه رو تاچ کنم باز هم دوست دارم چارت ها رو بالا پایین کنم. حتی اگه با زور کتابی یا فیلمی چیزی ببینم باز هم ذهنم پیش چارت و تریده
بعد ی وقتایی میرسه که حالم از هرچی چارت و تریده بهم میخوره!!
سلام وقتی ترید نمیکنید سعی کنید حتی برا مواقعی هم اطلا بهش فکر نکنید هوشمندانه ذهنتون رو ازش دور کنید زندگی ابعاد دیگه ای هم داره من خودم سوئینگ تریدرم ورزش هم میکنم اهل دیدن فیلم ونقد وبررسی هم هستم وهمچنین مطالعه کار دیگه ای هم دارم واونجا برا خودم چلنج درست میکنم که درامدم بیشتر بشه تریدر میشناسم اسنپ کارمیکنه چون اونجا خودش رو مجبور به سرویس دهی میکنه