دقیقا منم حدود ۴ماهه ورزش رو شروع کردم
سلام برنامه ترندو رودانلود کن میشه ترید کرد تقریبا نثه متا۵هست،منم الان یه مشکل برابرداشت پول از بروکر لایت فایننس دارم هیچ راه ارتباطی نیست تلفن تماسشون هم مشغوله کامل اگر چیزی میدونین یاراهی بهم بگین میخوام جابجاکنم داخل ترندو
درود
ترندو خیلی قطع و وصل میکنه اصلا برای اسکلپ مناسب نیست!
متاسفانه راه ارتباطی با بروکری که ذکر شده ندارم
برای من که خوبه مشکلی نداره،خوشبختانه نت جایی که هستم خوبه
فکر نکنم اونقدر ربطی به اینترنت داشته باشه؛ فقط برای من اینجوری نبوده
سلام،
به نظرم تریدر حرفهای دقیقاً تو همین زمانهایی که بازار نیست یا شرایطش مناسب نیست ساخته میشه، نه وقتی داخل پوزیشنیم.
غیر از بکتست و مکتوبنویسی، من این کارها رو انجام میدم:
1. کار روی ذهن و روانشناسی
مثلاً مرور تریدهای قبلی، دیدن اشتباهات رفتاری (FOMO، عجله، انتقام از بازار). به نظرم این از خود استراتژی مهمتره.
2. ورزش و روتین بدنی
واقعاً تاثیر مستقیم روی تصمیمگیری داره. ذهن خسته = ترید بد.
3. دیدن فیلم/مستند مرتبط با بازار
مثلاً The Big Short یا Billions که هم دید میده هم انگیزه.
4. مطالعه غیرمستقیم (نه فقط ترید)
کتابهایی درباره تصمیمگیری، احتمالات، یا حتی روانشناسی. چون ترید فقط چارت نیست.
5. فاصله گرفتن کامل از بازار
بعضی وقتا بهترین کار اینه که اصلاً چارت رو باز نکنی. اینطوری ذهنت ریست میشه.
6. کار روی مهارتهای دیگه
مثلاً زبان، یه مهارت آنلاین، یا حتی کار دوم. این باعث میشه فشار مالی از روی ترید برداشته بشه.
در مورد سابقه:
چند ساله تو بازارم، هنوزم خودمو در حال یادگیری میدونم. سوددهی هم بیشتر از اینکه ثابت باشه، به مدیریت ریسک وابستهست.
در کل به نظرم:
«تریدر خوب کسیه که بلد باشه کی ترید نکنه.»
درود
عالی موفق باشید ![]()
![]()
این قضیه میتونه یه مشکل اساسی باشه (مشکل که خودمم باهاش دست و پنجه نرم میکردم)
وقت تمام و ذکرت میشه ترید و تریدر بودن، این شغل جزئی از هویتت میشه و عملکردت به شدت به حال روحیت تاثیر میزاره که برای سوددهی مستمر سم هست.
یکی از راهکارهایی که موثر بود اینبود که ترید رو از هویتم جدا کنم
درود
بهترین کار اینه که تایم ترید کردنتون در روز محدود باشه
بک تست نگاه به ژورنال های معاملاتی و پیدا کردن نقاط ضعف
درود
عالی
ژورنالتون نوشتاریه یا ویدیو؟
تمام مسائلی که گفتتید درست بود ینی انگار ترید شده زندگی من و روزی که خوب باشه منم خوبم و روزی که بد باشه منم بدم!
راهکارهای زیادی رو جلو بردم مثل موضوعات هول محور تفکر آگاهانه و ذهن آگاهی ولی هنوز مشکل رفع نشده
میشه بپرسم شما دقیقا چه راهی رو پیش گرفتید ینی دوره یا کتابی خوندید؟
وقتی ترید نمیکنم خیلی خوشحال میشم!
چون میدونم قرار نیست پولی را از دست بدم!
حالا اکثریت بر عکس
الان که اینترنت قطعه و معامله نمیکنند و پولی را هم از دست نمیدهند ناراحت هستند!
پول ریختن توی جیب بروکر جز تفریحات شونه!!یعنی ضرر کردن و پول از دست دادن نوعی دستاورده ، از دیدگاه شون!
درود
شما اصلا تریدر نبودی و فقط ضرر کردی
همین الان داشتم با یکی از دوستان راجع به همین مسئله صحبت میکردم برای من هر عمل و احساسی با این سلسله مراتب باید بررسی بشه تا فکر و اعتقاد پشت اون احساس مشخص بشه. هرچقدر هم که اون اعتقاد و فکر در ناخوداگاه ذهنمون باشه باید بیرون آورده بشه و با واقعیت و ماهیت مارکت مورد بررسی قرار بگیره.
اعتقاد > فکر > احساس > عمل
هرچقدر که بخوایم با احساس بجنگیم تا زمانی که اون فکر و اعتقاد سرجای خودش هست نمیتونیم مانع تریگر شدن اون احساس بشیم. مهم نیست هرچقدر تلاش بکنیم هیچ شانسی نداریم.
برای شروع بهترین کار این سواله که : چرا وقتی روز بد دارم حس بدی میگیرم ( بافرض اینکه ارور انسانی انجام ندادین). برای شخص بنده وقتی تا عمق این حس پیش رفتم متوجه شدم که وقتی روز خوب دارم توی ذهنم و ناخوداگاهم باور اینو دارم که من سازنده این سود بودم و باعث حس خوبم میشه ( درحالی که میدونیم واقعیت مارکت اینه ما کنترلی روی بالا پایین رفتن قیمت نداریم، زمانی که لبه ما حاضر هست شرطبندی میکنیم و این ریسکی هست که منتظر میمونیم ببینیم بقیه تریدر ها هم با ما همنظر هستن یا نه - پس دراصل به شایستگی ما ربطی نداره و صرفا توی روز برد لبه خودمون بودیم - همینطور برای روز بد هم همین مسئله صدق میکنه) وقتی این طرز فکر و باور تغییر میکنه و به پذیرش واقعی میرسه. نه روز بد و نه روز خوب به شخص خودمون ارتباطی عمیقی نداره و ما وسیله ایی هستیم که صرفا هروز این سیستم رو اجرا میکنیم و براساس شانس و رندوم برد و باخت توزیع رندوم دارن و میدونیم در یک سری طولانی سودده خواهیم بود.
عالی! مرسی از توضیحاتی که دادید. چندبار مطلبتون رو خوندم و سعی میکنم بیشتر به این موضوع دقت کنم ولی قطعا به قول شما باید به ی درک عمیق از این موضوع برسم.
قطعا ما باید درمورد مباحث روانشناسی بیشتر به هم کمک بکنیم
سپاس
اگر با جدیت و مستمر کار کنید بعد یه مدت دیگه چیزی برای آموختن یا بک تست گرفتن نخواهید داشت
اونجاست که یه راحتی خاصی وارد خواب و لحظات زندگی خواهد شد و دیگه خبری از آرتروز گردن و کمردرد و کمبود وقت و کمبود خواب نخواهد بود
روزانه یه تایم بخصوص میآیید ترید میکنید میرید برای تفریحات مختلف همچون فیلم و ورزش و گردش و روابط اجتماعی جدید و خانوادگی دلچسب تر
البته اگر تو اون تایم خاص برق نره نت استیبل باشه و پراپ قوانین عجیب غریب اضافه نکنه
من الان که ترید نمیکنم .
میام اینجا نظرات کاربرانی که میگویند به سود مستمر رسیدیم و داریم با تریدها و حجمهای سنگینی که میزنیم بازار را متلاطم میکنیم.
میخندم.البته نه از روی تمسخر از روی خوشحالی برای موفقیتشان!
خیلی مشتاقم این مرحله از ترید رو تجربه کنم! البته به قول شما اگه زمونه اجازه بده…
سلام خوبی اکثرا سشن نیویورک