باشه باشه بهش دوباره میگم ![]()
حال داری نیما با اینا بحث میکنی ؟
ولشون کن باوو
از اینا میان که الکی تاپیک هایی که در مورد رابین بد گفتن رو دوباره بیارن بالا
هدفشون مشخصه
بحث نکن باهاش
دوستان گرامی،
تیم ایران بروکر مشغول عملیات فنی ارتقا سیستم هوش مصنوعی است و گاها ممکن است به اشتباه، این سیستم کاربری را سایلنت کند.
در ضمن گذاشتن اسکرین شات این موضوع در گروه هم کار صحیحی نیست. کما اینکه ممکن است برای خود شما هم پیش بیاید.
@Alireza10
در همین راستا از کاربرهایی که ممکن است از طریق سیستم هوش مصنوعی، سایلنت شده باشند عذرخواهی میکنیم.
@user_70505003
عاشق ریلکس بودنتم خدایی ![]()
اینا مثل شما نیستند عزیزم . اسم دارن
شما هم به جای سرک کشیدن به اینجا و اونجا و تبلیغ پلتفرمتون به قیمت بی ادبی و بی احترامی به کاربران . بهتر نیست به کار روزمرتون : پشتیبانی و جوابدهی مشتریان بپردازید . هم برای خودتون و ارتقا پلتفرمتون خوبه هم مشتری از دستتون راضیه ..
در کل موضوع بحث من یه موضوع کلی با هر پلتفرم پراپیه . چه ایرانی و یا خارجی .. که متاسفانه دغل بازی در پلتفرمهای داخلی خیلی بیشتره هر روز به هر بهانه ایی سرمایه تریدر رو بالا میکشن ..
شما هم به کار و بارت برس عزیز من . فکر کنم اینجا یه رسانه آزاده و هر کسی میتونه نظرات خودش رو بیان کنه
مگه اینکه فکر کنی اینجا هم ملک شرکتتونه !
بله خیلی ریلکسه . مثل تو ![]()
مشکلی نبود که بخوام ریلکس نباشم اصلا ![]()
یه اختلاف نظر ساده اس
خداروشکر تو این چندماهی، من ندیدم کاربرها جرئت کنند برن تو تاپیک های دیگه ای جز رابین سود حتاکی و بی احترامی کنند. خواستی میتونی بری تو تلگرام هم ببینی چه دم و دستگاه و سیستمی برای خودشون دارند. جرئت کن بد یکیشون رو بگو. 50 تایی، با خود ادمین هاش، میریزن سرت ![]()
یعنی قشنگ اونایی که خوشگل حرف میزنند، تو تاپیک های رابین سود پلاس شدن و به وقتش اون سطح زندگی و شخصیتی خودشون رو نشون میدن (خواستی با ذکر نام هاشون برات توضیح بدم). علتش هم میدونی چیه دیگه؟ چون یه عده به اصطلاح معرکه گیر جمع میشن که به این و اون بپرن. شما تازه ملحق شدی، ندیدیشون ![]()
البته شما به خودت نگیریاااا. اونا یک سطح دیگه بودن اصلا. شما واقعا با ادب و با اخلاقی شاهان جان و بین ماهم صرفا اختلاف نظری بیشتر نبود ![]()
در مورد اون بخش حرفت که گفتی هم باهات موافقم، بله. پراپ ها همه اشون یک مشکلی دارند. ولی شما اگر بیشتر مطالعه میکردی و بررسی میکردی، متوجه میشدی که اون دوستمون 6 کا پول گرفته بوده و کسی بود که تبلیغ همین رابین سود رو میکرد.در کل روی شخص اشتباهی دست گذاشتی واسه طرفداری و قضاوت کردن.
ولی خب رسانه آزاده دیگه، نظرت رو نوشتی به هر حال.
اسمت رو تغییر دادی ولی من همون شاهان صدات کردم. شرمنده ![]()
کیو ثابت کنم؟ بعد در کمال احترام که میگی، من کجا به شما یا کسی دیگه بی احترامی کردم؟
مورد بعد اینکه شما اگر دقت کنی، خود پشتیبانی هم جوابشو داد
دیگه به من ربطی نداره
حال داشتی برو چت هارو بخون
داداش من کاری به راست و دروغ حرفهای کسی ندارم و کسی رو هم قضاوت نمیکنم اما این حرف رو که چون تا بحال از چیزی تعریف میکردی پس تا ابد باید تعریفش کنی هم بنظر من درست نیست
ضحاک هم یه زمانی پادشاه خوبی بوده ولی بعد یهو میشه ستمکار
از نظر این دوستان
چون یه زمانی خوب بوده، پس نمیتونه بد باشه و هرکی پشت ضحاک هرچی بگه دروغه
و ضحاک چون خوب بوده تا یه زمانی اصلا نمیتونه بد شده باشه.
پروفایل چرا عوض نکردی ناشناس شدی ![]()
اصلا شمر بن ذیالجوشن
نخرید واقعا اگر با قوانینش نمیتونید کار کنید
واقعا چرا اینقدر بزرگش میکنن یه عده ![]()
هر شرکتی میتونه خوب و بد باشه دوستان
اینقدر متعصبانه و مسخره فکر نکنید
اگر خودتون به شخصه، تونستید با هر شرکتی کار کنید و همه چیز باب میلتون بود، همون رو بچسبید
بله درسته و صحبتهای شما بسیار ارزشمنده
ناشناس بشه کسی نشنانش شاید ![]()
اونکه صد در صد درست میگی ولی شما از ابتدای بحث ایشون نبودی بحث این حرفا نبود
دقیقا
خدا رو شکر پیدا شد ![]()
حالا به تو چه که سرش با بقیه فحشی حرف میزنی
بزار برسی اکانت فیک بعد بیوفت به جون مردم