سلام از کجا پراپ بگیرم خوبه

من دیگه به خودم زحمت نمیدم حتی پیام هاتو بخونم

واقعا به همه ثابت کردی نمیشه به هیچ کسی اعتماد کرد و نباید هم اعتماد کرد

بعدی فکر کنم نوبت نیماس که خریداریش بکنن

بهترین گزینه برای تیر خلاصه

کثیف کاری پراپ های ایران 10 از 10 هستش امتیازشون

عااااااالییییییییی

بس کنید دیگه
این بحث کردن ها تهش هیچی نیس و شک نکنید کسی به خواسته اش نمیرسه
یکی یه داستانی تعریف کرد و راست و دروغش دیگه به عهده ما نیست و خودش میمونه وجدان خودش
کش ندید

دست شما درد نکنه

من این وسط رد هم بشم، یکی یه چیزی به ما باید بگه اخرش و اسمم بیاد

من اگر میخواستم، خیلی وقت پیش تبلیغ میکردم

حتی نمیگم اکانت خریدم به کسی

بساطی داریم جدا

جدا دیگه بیخیال بشید و دیگه این چرت و پرت هارو کش ندید چون خیلی مسخره اس
تو این سایت هم فقط به خود ادمین های ایران بروکر اعتماد کنید و هوش مصنوعیش. به حرف منم اعتماد نکنید اصلا
فضای سالمی دیگه نداریم تو این تاپیک ها به لطف یه عده

تمام شد و رفت :rose:

جناب صالحی با این جماعت بحث نکن پول میگیرند که نفهمن به خدا چند تا سوال ساده ازشون تو ترید بپرسی لال میشن پوزیشنایی که میگیرند رو من توی تاپیک طلا میبینم و تحلیلاشون رو، کاملا ادمای غیر حرفه ای هستن از طرز رفتارشون که کامل متوجه میشی چیزی که ما چند ماه پیش به نتیجه رسیدیم اینا 1 سال دیگه بهش میرسن بزار وقتی تو گل گیر کردن و پشیمان شدن بهشون میپردازیم.

منظورم توهین نبود داداش

دیگ به دیگ میگه روت سیاه

تو میزاشتی از این رابین یک سودی میگرفتی بعد ادعا میکنی

اون صالحی حداقل یه 1 میلیارد پول زده به جیب از همین رابین سود که الان شاکیه و میگه ارث بابامو خورده

تو دوزاری که کلا تو حاشیه و دعواها میپری وسط چی میگی اخه؟

چند ماه پیش فهمیده بودی تو؟

اون صالحی یک ساله داره کار میکنه بعد تازه یهو یاد روانش افتاده تو که جای خود داری

جمع کن خدایی اون بساط چاپلوسی و اراجیف گفتنت رو

بزارید یه چیزی بهتون بگم تا تهش برید

داستان اینه عزیزان

همین هفته پیش بود سرمایه گذار برتر کندل سازی کرد و گند زد به حساب های خیلی ها

بعد دید اوضاع خیلی خرابه و اومد ناچارا حساب هارو برگردوند که وظیفه اش بود به هر حال

بعد دیدن تو ایران بروکر اوضاع اروم نمیشه و همچنان درحال گند خوردن به اعتبارشون هستش

بهترین سناریو رو برای خودشون این دیدن که بیان همین کثیف کاریشون رو نسبت بدن به رابین سود

کی بهتر از صالحی

1 ساله فعاله

همیشه ساپورت کرده

6 کا برداشت کرده

بیایم بخریمش و بهش وعده بدیم که اقا بیا این کارو بکن

ضربه اتو بزن

ماهم هواتو داریم

تموم شد و رفت، هر کسی هم یک قیمتی داره دیگه

اون صالحی هم الان قیمتش همین قدر بوده

بالاخره هر کسی شرافت و وجدانش رو به یک قیمتی میفروشه و مردم رو گول میزنه

حالا چرا رابین سود؟

چون الان دوباره رفته تو چشم همه و همه اش دارن در موردش حرف میزنن

این کثیف بازی هارو خیلی وقته سرمایه گذار برتر داره انجام میده و شرکت های دیگه هم کپی زدن

وگرنه اوضاع این شرکت خیلی خرابه. از گزارش قطعی ها بگیر تا همین کندل سازی اخیر

وگرنه هیچ ادم عبدالهی نمیاد باور بکنه که یک شرکتی سر برداشت 9 ام بیاد زنگ بزنه به کاربر بهش بگه مارو تبلیغ کن وگرنه پولت رو نمیدیم :rofl::rofl::rofl::rofl:

شرکته 6 هزار دلار پول داده بعد لنگ واریز سری جدیدش بوده که بخواد به تو نده؟

نمیدونم شما مردم رو چی فرض میکنید خدایی

اون چیزی ک تو گزاشتی مستندات نیست اونارو خودمم گذاشتم 5600 تا برداشت داشتم اونقدی هم برداشتم از یه حسابی ک 5 میلیون خریدم ک به هیچ جام نباشه چنتا حساب ریل دیگه هم از چنتا شرکت دارم

ولی کثافت کاری چیزیه ک نمیشه ازش گذشت

اگ تریدری ایشالا چندبار برداشت کنی میای اینجا از من عذر خواهی میکنی خودت

اره اره

تو خودت دست کمی نداری

چند فروختی حالا خودت رو؟ قیمت میدادی شاید جاهای دیگه پیشنهاد های بهتری بهت میدادن

برو پی کارت باوو خیلی حقیر و بی ارزشی

من اصلا هیچ ادعایی تو ترید بودن نمیکنم

توام نکنی بهتره با اون سبکت که باز و بسته میکنی

پولت رو گرفتی

خودت رو دیگه نباید میفروختی. شخصیتت رو تو کل ایران بروکر خراب کردی و بردی زیر سوال

دیگه همش نزن

جمله ای که گفته تبلیغ کن و کجا گفته ؟ ما نمبینیم

باز این حرف زد برو بابا بچه این چتا جای تو نیست برو نوشمک بگیر بخور تو رو چه به این حرفا

اقا بحث نکنید واضحه همه چی سرمایه گذار برتر خراب کرد سره کندل ملت ریختن سره ش معلوم نیست چه اتفاقی پشت پرده افتاده یه عده اومدن چرت و پرت بهم میبافن بدون هیچ مستندی بدبختا خوبه سود و دادن طرف اکانت فیلد کرده چه بهانه های خجالت داره بقران

یه ریل داشته طرف ازشون خودش میگه 8 بار برداشت کردم از رابین سود بعد میگه من دنبال بهانه نیستم اکانت زیاد از دست دادم بعد عکس میده یه حساب به ریل رسیده کلا

بعد میگه به من گفتن تبلیغ کن 24 ساعته پولتو میده هیچ جمله ای که از مجموعه نیست هیچ مجموعه گفته 48 ساعته

بعد همین فرد میره زیره تاپیک دیگه تبلیغ همون شرکتی و میکنه که یک هفته از گندش نگذشته واقعا خجالت بکشید

من اصلا خودم به شخصه به خاطر حرف های ایشون رفتم فول فاند گرفتم و با رابین سود اشنا شدم

خیلی تعریف میکرد

بعد میرفتم تو سامانه پگاه همه تریدهاشو تو اوپنینگ بازار میزد

همش زیر 30 ثانیه

بعد حتی یادمه یبار گفت کدوم شرکتی مثل رابین سود با زیر 30 ثانیه اوکیه و شرکت خوبیه و این حرفا

بماند من یه مدت سر تعریف هاش رفتم فول فاند و به نتیجه نرسیدم و دیگه فعالیتی نکردم وگرنه اصلا من رابین سود نمیدونستم چیه

ولی اینقدر ادم بی لول و افتاب پرست باشه که سریع رنگ عوض بکنه خدایی نوبره به والله

اه اه همه برده پول شدن انگار

خوبه معنی لول رو هم فهمیدیم

لول از نظر شما یعنی شرکت هر کاری خواست با تریدر بکنه تریدر جیکش در نیاد

ولی از این خبرا نیست سودی ک پرداخت کرده وظیفش بوده چون خودم ب دست اوردم اون سودو

ولی حسابی ک به نا حق از من رد کردن باید همه بفهمن چه کار زشتی داره میکنه رابین سود

شما هم برو با راکت و فول فاند سر خودتو گرم کن جوش نزن

کاش تجربه برداشت داشتی و میومدی میجنگیدید اینجا حد اقل میگفتیم از رو تجربه داره حرف میزنه ولی فقط بلدید ماله بکشید