بس کنید دیگه
این بحث کردن ها تهش هیچی نیس و شک نکنید کسی به خواسته اش نمیرسه
یکی یه داستانی تعریف کرد و راست و دروغش دیگه به عهده ما نیست و خودش میمونه وجدان خودش
کش ندید
جدا دیگه بیخیال بشید و دیگه این چرت و پرت هارو کش ندید چون خیلی مسخره اس
تو این سایت هم فقط به خود ادمین های ایران بروکر اعتماد کنید و هوش مصنوعیش. به حرف منم اعتماد نکنید اصلا
فضای سالمی دیگه نداریم تو این تاپیک ها به لطف یه عده
جناب صالحی با این جماعت بحث نکن پول میگیرند که نفهمن به خدا چند تا سوال ساده ازشون تو ترید بپرسی لال میشن پوزیشنایی که میگیرند رو من توی تاپیک طلا میبینم و تحلیلاشون رو، کاملا ادمای غیر حرفه ای هستن از طرز رفتارشون که کامل متوجه میشی چیزی که ما چند ماه پیش به نتیجه رسیدیم اینا 1 سال دیگه بهش میرسن بزار وقتی تو گل گیر کردن و پشیمان شدن بهشون میپردازیم.
اون چیزی ک تو گزاشتی مستندات نیست اونارو خودمم گذاشتم 5600 تا برداشت داشتم اونقدی هم برداشتم از یه حسابی ک 5 میلیون خریدم ک به هیچ جام نباشه چنتا حساب ریل دیگه هم از چنتا شرکت دارم
ولی کثافت کاری چیزیه ک نمیشه ازش گذشت
اگ تریدری ایشالا چندبار برداشت کنی میای اینجا از من عذر خواهی میکنی خودت
اقا بحث نکنید واضحه همه چی سرمایه گذار برتر خراب کرد سره کندل ملت ریختن سره ش معلوم نیست چه اتفاقی پشت پرده افتاده یه عده اومدن چرت و پرت بهم میبافن بدون هیچ مستندی بدبختا خوبه سود و دادن طرف اکانت فیلد کرده چه بهانه های خجالت داره بقران
یه ریل داشته طرف ازشون خودش میگه 8 بار برداشت کردم از رابین سود بعد میگه من دنبال بهانه نیستم اکانت زیاد از دست دادم بعد عکس میده یه حساب به ریل رسیده کلا
بعد میگه به من گفتن تبلیغ کن 24 ساعته پولتو میده هیچ جمله ای که از مجموعه نیست هیچ مجموعه گفته 48 ساعته
بعد همین فرد میره زیره تاپیک دیگه تبلیغ همون شرکتی و میکنه که یک هفته از گندش نگذشته واقعا خجالت بکشید