چه سوالی از کسی که میگه معامله گر فارکسم میپرسید تا مطمئن بشید واقعا معامله گره؟
تریدر چرا باید ثابت کنه تریدره داداچ ؟!![]()
استیتمنت ۱ ساله بده مثلا
اونم میگه مگه میخای منو استخدام کنی که بهت بخام خودمو ثابت کنم … برو رد کارت عموووووو …
تریدر بودن هرکسی منحصر بفرد مثل اثر انگشت نمیشه با یه سوال واحد از همه اینو فهمید - درنتیجه هرکسیی یه مسیری رو رفته و یا موفق شده یا نشده ب خودش مربوط من هنر کنم گلیم خودمو بکشم بیرون از اب
اگه کسی مدعیه که سودده هست ساده ترین راه اینه که حسابش رو به سایتهایی مثل MQL5 یا Myfxbook متصل کنه. این سایتها سنتیمنت معاملاتی طرف رو به صورت شفاف و غیرقابل تغییر نشون میدن. اگره طرف از این کار طفره رفت بدون یه جای کار میلنگه!
کاملا درست میگید
هر معامله گر سبک و شیوه معاملاتی مختص به خودش رو داره و همین هم هست که دنیای معامله گری رو خاص میکنه
در کنار این اصول یکسانی برای همه معامله گران وجود داره که معامله گران با رعایت اون ها در کنار شیوه های معاملاتی مختص خودشون میتونن به موفقیت برسن
سوالم بیشتر از اینکه جنبه اثباتی داشته باشه برام این جنبه رو داشت که بفهمم چه اشتراکی بین تمام معامله گران وجود داره تا بدون دیدن استیتمنت معاملات بشه به جواب رسید
استیتمنت معاملاتی 1 ساله؟
معامله گرانی وجود دارن که استیتمنت معاملات پنج دوره یک سالشون مثبت بوده و در یک روز بخاطر هزار چیز ضرری کردن که از مجموع سود پنج سالشون بیشتر بوده و بخاطر این ضربه مدتی از دنیای معامله گری فاصله گرفتن
بهتره بود سوال میپرسیدم اون هزار چیزی که بالاتر بهش اشاره کردم چیا هستن که معامله گر داشته باشه میفهمیم حتما و بدون شرط امروز ماه دیگه یا سال دیگه معامله گر به دوره ای دور بودن از دنیای معاملاتی نیاز پیدا خواهد کرد
دقیقا موافقم. اگه بخوایم بدون دیدن استیتمنت و سوالپیچ کردن کسی بفهمیم تریدر هست یا نه، باید به ویژگیهای درونیش دقت کنیم.
به نظرم تریدر واقعی، صبوری تو خونشه. کسی که میتونه ساعتها پای چارت بشینه و چون ستاپ خودش رو ندیده وارد معامله نشه، یعنی به اون بلوغ روانی رسیده. تریدرها معمولا آدمهای منطقی هستن، احساساتی تصمیم نمیگیرن و توی زندگی شخصیشون هم آرامش دارن
خلاصه که انضباط و صبر توی زندگی شخصی بهترین نشونه برای شناختن یه تریدر واقعیه.