یه استراتژی رو تا چند ماه بک تست بگیرم ؟ همه بگین

یه استراتژی رو تا چند ماه بک تست بگیرم تا بعدش رو اون استراتژی ترید کنیم؟

حداقل یک سال برای تایم فریم های پنج دقیقه تا یک ساعته، برای یک دقیقه حداقل سه ماه، یکساعته و بالاتر حداقل بالای دو سال.

4 لایک کرده

ترجیحا بالای یک سال اگه امکانشو داری و تایم فریم بالا کار میکنی ۴ ساله

1 لایک کرده

تایم فریم ۱ ساعته میخوام بک تست بگیرم

ممنون از نظر خوب و تخصصيتون

2 لایک کرده

این قدر بگیر که تمام مشکلات استراتژیست در بیاد !

بکتست نهایی هم اینقدر بگیر تا بهش ایمان بیاری و برات بشه عین دین و مذهب !

2 لایک کرده

عجب جمله حقی
دمت گرم

دو تا روش که بیشتر دیدم اولی برای یک سال معاملاتی هست و دومی برای ۱۰۰ معامله

2 لایک کرده

بنظرم یک استراتژی رو میشه تا ابد باید بک تست گرفت چون بازار پویاست و هرچه تمیرین بیشتر بهتر میشه اجرا کرد باید مث کارمند باشی روزانه 5 ساعت هر روز بگیری تا ثمره اش رو بگیری منم خودم حوصله شو ندارم ولی یک خانم هست مصاحبه اش هم تو اپارات هست دیدنش خالی از لطف نیس

3 لایک کرده

دستت درد نکنه رفیق
همینکه رفتی ویدیو رو پیدا کردی فرستادی اینجا برام یه دنیا ارزش داشت

1 لایک کرده

به نظرم حداقل صد تا بکتست بگیری اوکیه

ولی سیصدتا معرکست

ممنون که این فیلم رو معرفی کردی این خانم که نفر دوم مسابقات جهانی ترید هست میگه من هر روز وقتم صرف نکاه کرد به چارت و انجام معامله حتی غیر واقعی میشه مایکل یکی از حرفای خوبش این بود که به هنرجوهاش می گفت هیچوقت از ریل و حتی از دمو شروع نکنید. مدتها به تشکیل شدن ستاپتون در لایو بازار نگاه کنید اون قدر در لایو بدون معامله زدن ریل یا دمو به تشکیل ستاپتون نگاه کنید که حالتون از دیدنش به هم بخوره این طوری سنگ بنای روانشناسی و اعتماد به نفس واقعی و مهارت اجرایی واقعی رو د رادامه کسب می کنید

4 لایک کرده

و حرف خوب دیگرش این که می گه من در چارت تظاهر به معامله می کنم تا شاتباهاتم رو در اون حالت مرتکب بشم و میگه که ترید رباید عین بکتبالیستای حرفه ای هر روز تمرین کنن

2 لایک کرده

منم خودم با حرفش خیلی موافق هستم ولی گشادیم جلوی کارمو گرفته ولی بنظرم رسیدن به سود های بالا لازمهش تمرینه وشاید خیلی دنبال چیز فضایی هستم مثلا rr4 fh وینریت 70 تا 80 و نمیرسم بهش

2 لایک کرده

به مدت زمان ربطی نداره تعداد معاملات مهمه هرچی بیشتر باشه نتیجه دقیق تره

2 لایک کرده

ترید با ضمیر ناخودآگاه خیلی مربوطه نباید جملات منفی در مورد خودمون به کار ببریم. وقت بذاریم همه چی ممکن میشه

1 لایک کرده

بستگی داره اون استراتژی رو کامل بلدی یا نه ، بعد دنبال منطق مارکت نه استراتژی این بیشتر بهت کمک میکنه که مارکت رو بفهمی و ترید کنی و سود کنی

1 لایک کرده

چقدر این حرفتو قبول دارم

اصلا بهش ایمان دارم

اگه تحلیلات ۱ ساعته و ورودت ۱۵ دقیقه هست بکتست ۱۰۰ معامله واسه بررسی وین ریت و بکتست یکساله برای بررسی استراتژی کافی میتونه باشه البته به قول دوستان هرچقدر بیشتر بکتست بگیری تسلطت به استراتژیت و اعتماد به نفست بالاتر میره

ریسک به ریوارد ۴ فضاییه؟