استیمنت معامله های لایو که اشتراک گذاشتم رو طلا

همه معامله ها به صورت لایو چه استاپ چه تیپی به اشتراک گذاشتم اینم مال ۱۰روز هست تعداد معامله ها یک عدد در روز هست و ریکس همه چی معلومه دروسته سود کم هست ولی پایداری رو پلن معلومه هست ایشالا هفته دیگه هم ترید میکنیم

این اشتراک گذاری معامله ها و استیمنت به صورت ۳ماه انجام میدم و در آخر میریم دنبال کارمون :joy:

حالا شما که ادعای چیزی رو نکردی ولی استیتمنت معتبر یا به myfxbook وصله یا لاگین و اینوستر ارائه میشه

به هرحال موفق باشید :heart:

در آخر اونم میدم این تعداد روز ارزش نداره بعد اتمام ۳ماه حتمن استیمنت کامل هم میدم با اینستور

نایس!

همش تاپیک میزنی برچه؟ تصویر تریدات رو تو بقیه تاپیکا پست میکنی :sweat_smile: همشون رو همین تاپیک بزار، چندتا تگ هم بهشون اضاف کن که نیازی به پست تو بقیه تاپیکا نباشه، با جستجو پیدا میشه.

برای اینکه همش با گوشی عکس میگیری:

1. از روی صفحه کلید لپ تاپ، کلیدای Shift + Win + S رو بزن، یه Shortcut برای Snipping Tool هست که میتونی مشخص کنی از کجای صفحه عکس گرفته شه. بعدش اون تصویر حافظه Clipboard ذخیره میشه.
  2. موقعی که پست میزاری، کلیک راست از منوی Context menu گزینه Paste یا Ctrl+V که میانبرش هست رو بزن تا عکس رو جایگزاری کنه.

با گوشی راحتم من دوست دارم همین جوری قاطی پاتی پست بذارم وگرنه همشونو رو یه ژورنال از خودم میدادم اینا رو میشه گفت عذاب به کسانی که نگاه میکنن :joy::joy:

خیلی مرتب و استاندارد توضیح میدین، تحلیلی هم که تو عکس موجود نیست، یه نقطه ورود مشخصه :joy:

:waving_hand:

بررسی استیتمنت نیاز مند دانش و اطلاعات کافی از بازار هست صرف سودده بودن هیچ بررسی قابل قبولی نیست و همه چی استیتمنت ریز به ریز باید بررسی بشه تا بشه نظر قطعی داد

من تازه یک روزه وارد بازار شدم چه بدونم استیمنت چیه واسه گول زدن بقیه یه چیزی دیدم فرستادم:joy::joy:

در همین حد هم زیادیه فقط افرادی که تجربه ترید بالا دارن می‌فهمن و اونم تو اینجا شاید نباشه اصلن هرچند خودمم نمی فهمم چی میگم😂

حالا ما که شما رو نمیشناسیم

بر مبنای حرف خودت تازه وارد فرضت میکنیم

کاملن دروسته حرف شما