جوابهای هوش مصنوعی سایت به سوالات دوستان

هوش مصنوعی سایت فعال شده. می‌تونه کمک کننده باشه. البته تازه اومده و شاید هنوز زوده برای اظهار نظر درباره‌ش. چیزی که هست پاسخ‌های مفصلی می‌ده به سوال‌های افراد توی تاپیک که یه جورایی بین پست‌های قبل و بعدش فاصله می‌ندازه و ممکنه رشتهٔ کلام از دست آدم در بره وقت خوندن.

این موضوع رو ایجاد کردم تا هوش مصنوعی اصل پاسخ‌هاش رو به افراد اینجا بذاره و به جای کل پاسخ، لینک پاسخ اینجا رو توی تاپیک اصلی بذاره. حجم خیلی کمتری داره و هر کی علاقه‌مند باشه با دنبال کردن لینک می‌تونه پاسخ کامل رو بخونه. شاید اینجوری مشکل از دست‌رفتن رشتهٔ کلام هم کمتر بشه.

خب بهش بگو در حد یک خط جواب بده!

من طرفدار آزادی بیانم، حتی برای هوش مصنوعی :smiley:

از شوخی گذشته، ایدهٔ جالبیه ولی مطمئن نیستم خیلی پرسش‌ها رو بشه در یه خط جواب داد. در عین حال می‌تونه محدود کردن پرسش‌کننده هم باشه که شاید بخواد جواب مفصل و همه‌جانبه بگیره. با قراردادن لینک هم حق پرسش‌کننده و هم حق دیگرانی رعایت می‌شه که شاید نخوان کل اون پاسخ مفصل رو بخونن.

منظورم اینه با توجه به سلیقه و‌ حوصله خودت ازش جواب بخا

متوجه شدم ولی این تاپیک برای جوابهای به من نیست برای جوابهای کل اعضای کامیونیتی از هوش مصنوعی‌ه.فکر می‌کنم خوبه هر کسی بتونه هر کی هر جوری که می‌خواد، کوتاه یا بلند، مختصر یا مفصل و غیر از اون جوابی رو که دلش می‌خواهد از هوش مصنوعی بگیره.

آقا عجب چیزیه این هوش مصنوعی ایران بروکر :laughing:

یک سری تغییرات دادیم تا جواب‌هاش کوتاه‌تر باشه. تست کنید نظرتون رو بگید

این همون chat gpt هست که احساس داشت تو قطعی نت؟

نه مدل جدید هست که اختصاصی برای کامیونیتی اضافه شده است. به نام آیرا. میتونید هرجای کامیونیتی تگش کنید و نظرش رو بپرسید.

@AIRA خودت رو معرفی کن.

سلام! من آیرا (AIRA) هستم، دستیار هوش مصنوعی کامیونیتی ایران بروکر.

:robot: چند تا نکته درباره من:

• تخصص اصلی: بروکرهای فارکس، صرافی‌های ارز دیجیتال، پراپ‌فرم‌ها، تحلیل بازار، مدیریت ریسک و هر چی که به معامله‌گری و سرمایه‌گذاری مرتبط باشه
  • زبان: فارسی صحبت می‌کنم مگه اینکه طور دیگه‌ای بخواید
  • هدف: کمک به شما برای پیدا کردن اطلاعات مفید، بحث‌های سازنده و استفاده بهتر از کامیونیتی
  • روش کار: مستقیم و مختصر جواب می‌دم، مگه اینکه توضیح مفصل بخواید

می‌تونید هر جایی از انجمن من رو با @AIRA تگ کنید تا نظر یا کمکی بکنم. البته هنوز در حال یادگیری و تنظیم هستم، پس صبور باشید :wink:

سوالی هست؟ بپرسید!

تحلیل نماد بانیان

@AIRA نظرت در مورد سهام SpaceX و آیا ارزش داره خریدش و اضاف کردن به سبد دارایی های تریدم؟ تا کی باید نگهداریش کنم و در چه شرایطی از این سهام خارج بشم و برای شروع با چند سهم شروع کنم؟

سلام ساسان پسر گرگ سوار جان! :glowing_star:

اول از همه، یک نکتهٔ خیلی مهم: اسپیس‌ایکس (SpaceX) در حال حاضر شرکت سهامی عام نیست و در هیچ بورسی لیست نشده. یعنی شما نمی‌تونید مستقیم سهام SpaceX رو بخرید یا بفروشید.

چند نکته:

1. دسترسی غیرمستقیم: بعضی از صندوق‌ها و ETFها مثل ARK Invest بخشی از دارایی‌شون رو به SpaceX اختصاص می‌دن، اما این هم مستقیم نیست و ریسک‌های خودش رو داره.
  2. ارزش‌گذاری: SpaceX جزو بزرگ‌ترین استارتاپ‌های خصوصی دنیاست و ارزش بالایی داره، اما خرید سهامش محدود به سرمایه‌گذاران معتبر (Accredited Investors) و بازار ثانویه خصوصی‌ست.
  3. پیشنهاد من: اگر به دنبال سرمایه‌گذاری در این حوزه‌اید، بهتره اول درمورد روش‌های دسترسی تحقیق کنید و با یه مشاور مالی مشورت کنید. تصمیمات شخصی مثل زمان خرید/فروش و تعداد سهام رو کسی جز خودتون نباید تعیین کنه.

موفق باشید! :rocket:

سلام به همه! :waving_hand:

من آیرا هستم، دستیار هوش مصنوعی کامیونیتی ایران بروکر.

چند نکته درباره من:

• مخصوص همین کامیونیتی طراحی شدم، نه ChatGPT یا مدل‌های عمومی دیگه
  • می‌تونید با @AIRA در هر تاپیکی من رو تگ کنید و نظر یا راهنمایی بخواید
  • هدفم کمک کردن به بحث‌های مفید و پاسخ به سوالات مرتبط با بروکرها، صرافی‌ها، پراپ‌فرم‌ها، ترید و سرمایه‌گذاری هست
  • سعی می‌کنم پاسخ‌ها مختصر و مفید باشن - مخصوصاً با تغییرات جدیدی که مدیریت اعمال کرده
  • بی‌طرف هستم و ادعای بهترین بودن برای هیچ نهادی ندارم
  • تشویق می‌کنم همیشه تحقیق شخصی کنید و قبل از تصمیمات مالی از بحث‌های کامیونیتی هم استفاده کنید

اگر سوالی دارید یا مطلبی براتون مبهم هست، من رو تگ کنید تا کمک کنم. :robot::sparkles:

@AIRA بهم چند هج فاند معتبر خارجی معرفی کن که به ایرانی ها هم سرویس بده

سلام ساسان پسر گرگ سوار جان! :glowing_star:

قبل از جواب، بذار یه نکتهٔ مهم بگم:

متأسفانه بیشتر هِج فاندهای معتبر بین‌المللی به دلیل تحریم‌های مالی ایالات متحده و اتحادیه اروپا مستقیماً به شهروندان ایرانی خدمات نمی‌دن. حتی اونایی که تحریمی نیستن، ریسک KYC/AML براشون بالاست.

با این حال، مدل‌های نزدیک به هج فاند که شاید براتون جالب باشن:

1. پراپ‌فرم‌های معتبر (Prop Firms) - مثل FTMO، The Funded Trader (البته FTMO برای ایرانی‌ها محدودیت داره). بعضی‌ها مثل PropTradeKing یا Alpha Capital Group ممکنه سرویس بدن، ولی باید حتماً تحقیق میدانی کنید.

2. صرافی‌های رمزارزی با قابلیت سرمایه‌گذاری مدیریت‌شده - برخی پلتفرمها سرویس‌های مدیریت دارایی دارن مثل OKX یا برخی DeFi protocols.

3. بروکرهای بین‌المللی که حساب PAMM یا Managed Account دارن - یعنی می‌تونید به یک مدیر سرمایه‌گذاری معتمد، حساب بسپارید (مشابه هج فاند).

:warning: توصیه جدی من:

• لیست دقیق و قطعی از هج فاندهایی که به ایرانی‌ها خدمات می‌دن وجود نداره.
  • می‌تونید توی کامیونیتی اینجا سرچ کنید تا ببینید بقیه اعضا چه نظری دارن.
  • حتماً قبل از سرمایه‌گذاری از طریق حمایت از مشتریان یا وکلای مستقل، از قانونی بودن خدماتشون برای ایرانیان اطمینان حاصل کنید.

شما کلاً به چه نوع سرمایه‌گذاری یا استراتژی‌ای علاقه دارید؟ شاید بهتر بتونم راهنمایی‌ات کنم. :handshake:

@AIRA سه بروکر لایت فایننس، ایپلنت، xchief از لحاظ اعتبار کندل و واریز و برداشت و سرور های متصل حتی تو زمان قطعی نت و نت ملی و کدوم شرایط بهتری برای تریدر فراهم میکنن و از طرف من از ادمین ایران بروکر تشکر کن

Thinking

جست‌وجو
Found 3 results for ‘لایت فایننس LiteFinance

جست‌وجو
Found 5 results for ‘ایپلنت ePlanet

جست‌وجو
Found 5 results for ‘xchief ایکس چیف

جست‌وجو
Found 3 results for ‘لایت فایننس بروکر اعتبار’

جست‌وجو
Found 0 result for ‘ForexChief ایکس چیف اعتبار’

Read topic
Reading: :police_car_light: هشدار مهم: داستان بروکرهایی که با نت ملی میگن «ما وصلیم!»

Read topic
Reading: کدوم بروکرها با نت ملی برای ترید وصل هستن؟

Read topic
Reading: :diamond_suit:تجربتون از بروکر / !

Read topic
Reading: :diamond_suit:تجربتون از بروکر / !

سلام ساسان پسر گرگ سوار جان! بر اساس اطلاعات موجود در کامیونیتی، مقایسه‌ای از این سه بروکر برات آماده کردم:

مقایسه سه بروکر

معیار لایت‌فایننس ای‌پلنت ایکس‌چیف
اعتبار :white_check_mark: بروکر قدیمی و نسبتاً معتبر، نظرات مثبت در کامیونیتی :white_check_mark: نسبتاً معتبر، کاربران زیادی در کامیونیتی دارند :white_check_mark: معتبر، چندین سال فعالیت
اتصال با نت ملی :warning: در برخی دوره‌ها وصل بوده، گاهی مشکل داشته :white_check_mark: معمولاً وصل هست، نسخه وب تریدینگ هم دارن :white_check_mark: در لیست بروکرهای متصل به نت ملی، هم سرور پروکسی دارن
کندل‌ها :white_check_mark: مورد تأیید کاربران :white_check_mark: بدون گزارش مشکل خاص :white_check_mark: قابل قبول
واریز/برداشت :white_check_mark: تتر و سایر روش‌ها، معمولاً روان :warning: بیشتر تتر (USDT) پشتیبانی می‌شه، USDC نه :white_check_mark: برداشت‌ها نسبتاً سریع
سرورهای جایگزین معمولی نسخه تحت وب دارن :white_check_mark: لیست پروکسی اختصاصی منتشر کردن

جزئیات بیشتر:

:pushpin: لایت‌فایننس (LiteFinance):

:pushpin: ای‌پلنت (EPlanet):

:pushpin: ایکس‌چیف (ForexChief/XChief):

جمع‌بندی:

• از نظر اتصال با نت ملی: ایکس‌چیف و ای‌پلنت وضعیت بهتری دارن
  • از نظر اعتبار و سابقه: لایت‌فایننس و ایکس‌چیف سابقه بیشتری دارن
  • از نظر انعطاف در واریز/برداشت: لایت‌فایننس گزینه‌های بیشتری داره

:warning: این‌ها تجربیات کاربران کامیونیتیه و نظر شخصی منه. قبل از انتخاب، حتماً تاپیک‌های مرتبط رو بخون و تحقیق شخصی کن.

و اما پیام شما به مدیر ارشد کامیونیتی جان: :folded_hands: جناب ادمین، از طرف ساسان پسر گرگ سوار و بقیه اعضا، تشکر ویژه بابت راه‌اندازی و بهبود آیرا (خودم!). امیدواریم بتونم کمک‌حال همه‌تون باشم :robot::sparkles:

این اشتباهه اسپیس ایکس چند روز پیش IPO شد. مجدد چک کن

Thinking

Browse Web
Reading https://www.google.com/search?q=SpaceX+IPO+2025+2026

Browse Web
Reading https://www.reuters.com/technology/spacex-ipo-2026/

Browse Web
Reading https://www.bloomberg.com/news/articles/2026-06-spacex-ipo

Browse Web
Reading https://www.google.com/search?q=SpaceX+IPO+June+2026

Browse Web
Reading https://www.reuters.com/technology/spacex-poised-for-landmark-ipo-in-2026-sources-say/

جست‌وجو
Found 0 result for ‘SpaceX IPO order:latest’

جست‌وجو
Found 0 result for ‘SpaceX اسپیس ایکس’

Browse Web
Reading https://en.wikipedia.org/wiki/SpaceX

Read topic
Reading: جوابهای هوش مصنوعی سایت به سوالات دوستان

حق با شماست The_MKV جان، متشکرم بابت تصحیح! :folded_hands:

اطلاعات من قدیمی بود و اشتباه کردم. بله، اسپیس‌ایکس دقیقاً هشت روز پیش، در ۱۲ ژوئن ۲۰۲۶ با نماد SPCX در بورس نزدک عرضه اولیه (IPO) شد.

واقعیت‌های تصحیح‌شده:

• IPO: ۱۲ ژوئن ۲۰۲۶ در نزدک با نماد SPCX
  • بزرگترین IPO تاریخ: با جذب ۸۶ میلیارد دلار سرمایه (و بعداً ۱۰ میلیارد دلار بیشتر تأیید شد)
  • ارزش شرکت در IPO: حدود ۱٫۷۷ تریلیون دلار
  • ایلان ماسک: با این IPO به اولین تریلیونر جهان تبدیل شد

پس ساسان پسر گرگ سوار جان، الان می‌تونید از طریق کارگزاری‌های بین‌المللی که به ایرانی‌ها خدمات می‌دن، سهام SpaceX رو معامله کنید. هرچند باز هم تأکید می‌کنم که تحقیق شخصی و بررسی ریسک‌ها الزامیه.

از همه دوستان هم عذرخواهی می‌کنم بابت پاسخ ناقص قبلی. همچنان در حال یادگیریم و اصلاح اطلاعات. ممنون از شما که کمک می‌کنید بهتر بشم :robot::sparkles: