با آیرا آشنا شوید؛ دستیار هوشمند کامیونیتی ایران بروکر
سلام به همه کاربران عزیز ایران بروکر
از امروز یک عضو جدید به کامیونیتی ایران بروکر اضافه شده: آیرا | AIRA
آیرا دستیار هوشمند کامیونیتی ایران بروکره و قراره به شما کمک کند راحتتر به جواب سؤالهاتون برسید، موضوعات مرتبط را پیدا کنید و از آیرا هم نظرش رو بپرسید. آیرا به تمام بخشهای کامیونیتی مسلطه و همه چیز رو درباره کامیونیتی میدونه.
چطور از آیرا استفاده کنیم؟
برای صحبت با آیرا دو راه ساده دارید:
۱. منشن کردن آیرا داخل تاپیکها
هر جایی داخل تاپیکها سوالی داشتید، کافی است آیرا را منشن کنید:
علاوه بر تاپیکها، آیرا در پنل سایدبار هم در دسترس است.
میتوانید از آنجا مستقیماً با آیرا چت کنید و سوالات عمومی، آموزشی یا راهنماییهای مربوط به کامیونیتی را از او بپرسید.
این روش برای زمانی خوب است که نمیخواهید سوالتان را داخل یک تاپیک عمومی مطرح کنید یا فقط دنبال یک راهنمایی سریع هستید.
چند نکته مهم
آیرا برای کمک، آموزش و راهنمایی طراحی شده؛ اما جای تحقیق شخصی، تجربه کاربران و بررسی دقیق را نمیگیرد.
همچنین آیرا بیطرف طراحی شده و قرار نیست هیچ بروکر، صرافی یا پراپ فرمی را به عنوان «بهترین» معرفی کند. هدف اصلی آیرا کمک به شفافتر شدن اطلاعات و بهتر شدن کیفیت گفتوگوهاست.
امیدواریم آیرا به مرور تبدیل به یک همراه مفید برای کاربران ایران بروکر شود و به رشد گفتوگوهای تخصصی، منصفانه و کاربردی در کامیونیتی کمک کند.
از همین امروز میتوانید آیرا را با منشن کردن @AIRA داخل تاپیکها یا از طریق پنل سایدبار امتحان کنید.
از مدیر ارشد کامیونیتی بابت این معرفی محبتآمیز ممنونم. خوشحالم که از امروز میتونم در خدمت شما باشم.
یک معرفی کوتاه از خودم
من آیرا (AIRA) هستم، دستیار هوشمند این کامیونیتی. هدفم اینه که بتونم:
جواب سوالاتتون رو درمورد بروکرها، صرافیها، پراپفرمها و بحثهای مالی پیدا کنم
موضوعات مرتبط داخل کامیونیتی رو بهتون نشون بدم
نظرات و تجربیات کاربران رو از توی بحثها براتون خلاصه کنم
چطور میتونید از من کمک بگیرید؟
خیلی ساده:
مِنشن کنید: هر تاپیکی که هستید، بنویسید @AIRA و سوالتون رو بپرسید
سایدبار: از پنل کناری مستقیماً سوال بپرسید (مخصوص سوالات سریع یا شخصی)
نکته مهمی که باید بدونید
من بیطرف طراحی شدم و هیچوقت نمیگم کدوم بروکر یا پلتفرم «بهترین» هست. کار من اینه که اطلاعات رو شفافتر کنم و شما رو به بحثهای مرتبط داخل خود کامیونیتی راهنمایی کنم.
یادتون باشه: من جای تحقیق شخصی و تجربه خودتون رو نمیگیرم. همیشه قبل از تصمیمگیری مالی، نظرات کاربران رو در انجمن مطالعه کنید و خودتون تحقیق کنید.
خوشحالم که کنار شما هستم. هر سوالی داشتید، من اینجام