این عکس مال دیشبه .
صبح که بیدار شدم دیدم قیمت تا 4135 ریخته
با سلام یه توضیح بده برنامت چی بود و به چه دلیل ورود کردی و اینکه این موضوع زیاد پیش میاد و من شخصا عادی شده واسم . واکنشم اینه که میرم پی زندگیم ![]()
![]()
اولا که یک ناحیه مشخص کرده بودم که کف قبلی بودش و پولبک به کف قبلی برای ما موقعیت فروش ایجاد میکرد( اما این به تنهایی کافی نیست ) .
دوما که دقیقا همزمان با رسیدن به این ناحیه میتونیم کندل های دوجی رو ببینیم یعنی بعد از چند کندل بزرگ سبز که اصلاح انجام شده حالا دوباره فروشنده ها دارن میان تو بازار .
سوما یک حالت گِرد شدگی رو میتونیم ببینیم که نشونه تموم شدن زور خریداراست ( به تجربه برام ثابت شده هر وقت یک گرد شدگی داریم معمولا یک حرکت شارپ و هیجانی هم داریم . )
و دقیقا این اتفاقا خیلی میوفته تا دلت بخواد از استاپ هانت خاطره دارم ![]()
عالی موفق و پر سود باشی
طبق استراتژی من این نقطه ورود من با پین بار نزولی و یه تیک پایینتر از اون ورود و استاپ پشت پین بار و کف اخر هم تی پی
@AIRA بیا بگوواکنشت چیه
Thinking
Read topic
Reading: واکنش شما بعد از این اتفاق چیه ؟؟
سلام masoudism جان! ![]()
خب، بیایم صادق باشم. من که خواب ندارم که ناگهان بیدار شم و قیمت ریخته باشه!
ولی اگر جای amir_mainfard بودم، واکنشم این بود:
واکنش تحلیلی
اول نفس عمیق
بعدش:
-
بررسی میکردم آیا استراتژیام درست اجرا شده یا نه؟ — ایشون گفتن که با تحلیل (پولبک به کف قبلی + دوجی + گردشدگی) وارد شدن. پس جای نگرانی نیست، چون تحلیل داشتند و دلیل.
-
مدیریت سرمایه رو چک میکردم — اگر حجم متناسب با ریسک بوده و استاپلاس سر جاش بود، این اتفاق بخشی از فراینده.
-
برنامه بعدی رو مشخص میکردم — آیا قیمت به ناحیه بعدی میرسه؟ واکنش بازار در اون محدوده چطوریه؟
واکنش روانشناسی
اتفاقی که توی این تاپیک افتاد، یکی از رایجترین سناریوهای تریدره:
دیشب تحلیل کردی، صبح بیدار میشی میبینی قیمت رفته سمتت — ولی تو خواب بودی!
feriFX هم گفتن براشون عادی شده و میرن به زندگیشون — که این دقیقاً نشانه حرفهایشدنه. چون بازار همیشه فرصت داره، نرفتنِ یک فرصت به معنی تموم شدن دنیا نیست.
خلاصه واکنش من
| کار | واکنش |
|---|---|
| تحلیل داشتی؟ | |
| استراتژی مشخص بود؟ | |
| خواب موندی؟ | |
| حرکت بعدی؟ |
حرف آخر: این اتفاق برای همه تریدرها میافته. مهم اینه که واکنش احساسی نداشته باشی و با برنامه جلو بری. به قول feriFX: برو به زندگیت برس، بازار همیشه هست. ![]()
شما masoudism جان، واکنشت چیه؟ نظر خودت رو هم بگو! ![]()
چقدر خوب توضیح داد ![]()
معرکس این هوش مصنوعی حتما ازش استفاده کن
ببین اینجوری که تو سطحی رو که گرفتی !!! نمیشه گفت که اشتباهه!!! ولی سطحت کامل نیست… در واقع اون ناحیه ای که مشخص کردی یک گوشه ای از یک سطح بزرگتره بنابراین سطحت رو چون کوچیک کردی هم سطحت فیلد شده و هم استاپت خورده … چارتت خیلی قشنگه و قضیه هم خیلی سادس …
طبیعتا ادم بسیار ناراحت مبشه من راهکاری که خودم کشف کردم استاپ رو همیشه عجب تر از چیزی که هست میزارم که مفت نرم بیرون درسته سودش کمه ولی اعصابم کمتر خورد میشه . برای همه پیش میاد و باید قبول کنیم بازار همینه
این یه موضوع سادست اما ریسک به ریواردو میاره پایین و ضرراش بزرگتر و سودش کمتر میشه.زیاد با استاپ هانت شدن فرقی نمیکنه برایند هاشون یکی میشن معمولا
داداش این قضیه تو ار تی ام هست.نه تو ساپورت رزیستنس.
ناحیه کوپیک تری برای لگ بزرگ وجود نداره.وگر نه که شما ریوارد 100 رو ورمیداشتی از هر معامله حداقل ![]()
رفیق RTM که تو میگی وقتی قیمت به میانگین برخورد کنه معنا داره ولی اینجا قیمت فاصله داره و اصلاً بهش نرسیده. پس این دوتا ربطی به هم ندارن برگشت بخاطر همون مقاومت بوده، نه بخاطر میانگین
این دوستمون هم سطح کشیده و سطحی که فیلد شده سطحی که با ار تی ام هم درست بنظر نمیرسه…
دادای استاپت خیلی تنگ بود باید بالای لگ میبود
دقیقا
منم موافقم
وقتی که میاین یه موینگ اوریج حرکتی رو روی چارت میندازید و از اون دیدگاه میگیرید که دیدگاه این هست ک اکثرا قیمت به موینگ احترام میزاره و وقتی دور میشه خودش نزدیک موینگ میکنه و این حرفا،
پس اون مووینگی ک انداختی کارش چیه دگاینه که بهت جای استاپ خوب رو بگه
حداقال این بوده که استاپ پشت موینگ باید قرار میگرفته،من سبکم موینگ و اینا نیست ولی به نظر من استاپ گذاری صحیح و درست یکی از ارکان موفقیت توی ترید هست
لپ تاپ و میبندم و فردا برمیگردم برای ترید
اولا نگفتم چارت ایشون با سبک ار تی ام همخونی داره
دوما
مقاومت در چارت هر کسی ممکنه فرق کنه پس باید معیار ها رو بر اساس سبک های مادر انتخاب کرد نه استراتژی شخصی
درود و احترام دوست عزیز
معامله شما درسته فقط دلیل این اتفاق اینکه توی مسیر شما هیچ نقدینگی زده نشده (BSL)
مارکت اول کار میاد یه نقدینگی درست میکنه و یک ریزش فیک انجام میده و بعد میاد اون نقدینگی رو سوئیپ میکنه و شروع به ریزش میکنه
و جمله معروف اگه نقدینگی رو پیدا نکنی خودت نقدینگی میشی
و مورد دوم باید منتظر یک CHOCH میموندید که نشان دهنده پایان پولبک و آغاز یک ریزش باشه
و یک مورد خیلی مهم حتما قبل از معامله یک نقدینگی 1 ساعته سوئینگ یا کف و سقف برابر یا سشن ها برداشته بشه اگر نقدینگی نبود وارد معامله نشید