دوستانی که دیروز تاپیک من رو دیدید
دوباره یک کندل غیرمنطقی یک استاپ هانت عجیب انجام داد…
من که بریک ایون کرده بودم ولی 1.5 درصد سود رو ازم گرفت و دارم روانی میشم از دست این چارت یک ماهه
واقعا یا دوره رکود استراتژی منه یا بازار دیگه مثل قبل نیست
روانی شدم صدرصد
بار سومه توی این هفتههههههههههههههههههههههه
درسته و قابل درکه روانی بشی ولی مشخصه کندل تایم خبره یچیزی هیجان اورده …ستاپتو برای تایم خبر استفاده نکن
خبر نداشتیم !!!چرا رفت بالا
خب چارتتو کامل بزار بتونیم نظر بدیم یه کندل گذاشتی انتظار داری ما چی بگیم ؟
حداکثر تعداد ضرر متوالی شما در بک تستتون چند تاست؟ برای من در بک تست چهار ساله حداکثر ضرر متوالی می تونه ۶ تا باشه برای همین اگر ۶ تا پشت سر هم ضرر بخورم ناراحتی نباید داشته باشم.
من حداکثر ضرر متوالی ام ۴ تا بود
طی ۳ ساله چارتی که کار میکنم
این هفته فقط ۴ ضرر متوالی داشتم واقعا نمیدونم چی داره میشه ، داخل همه شون هم تا ۱ الی ۱.۵ درصد سود رفت و با یک کندل برگشت!!
از یه قدیمی شنیدم میگفت اگر تونستی 10 ضرر متوالی از سیستمت رو بدون ترس،احساس و…تحمل وادامه بدی اونوقت میشی تریدر.یه چیز دیگه اونم این هست که باید آماده بود برای هراتفاقی مثلا 2 ماه سود نکردن و…
توییت اقای کله زرد بود! میتونین برین ببینید اکثر کانالا گذاشتن✅
چارت این ماه رفتارش تکنیکال نیست حرص نخور
فقط با مدیریت سرمایه ادامه بده
دقیقا منم همینو رو یورو زدم😄
فقط استاپم و ای پی فرق داشت،با اینحال نزدیک تی پی یهو برگشت و استاپمو زد،ولی انتظارشو داشتم.
باید ریسک فری میکردم چون از بد بودن کانتکست برای شورت آگاه بودم.
با درود.با این اوضاع مملکت .برای ترید باید به توئیت های ترامپ و عراقچی و غیره هم دقت کرد.البته باز هم بازار زودتر به خبر واکنش نشان میدهد.مثل اینکه از قبل خبر دارند که چه میشود.مثلا قبلا که اینترنت داشتیم.وراحت تو متا یا تریدیگ ویو کار میکردیم اگه یادتان باشد مثلا زمان خبر جرووم پاول که میشد هنوز ب بسم اله را نگفته بازار واکنش میداد.دیگه حالا که دیگه بدتر.پس باید در این زمانه جنگی با ریسک کم و کنترل احساسات و صبر فراوان و هدر دادن وقت پای چارت و اخبار داخلی و خارجی ترید کردوموفق باشید.
اصن استباه کردم باید تارگت رو میزاشتم رو ssl بخاطر چند پیپ بریک ایون خوردم
کله زرد واقعا دهن منو …
میدونستم بعد از زدن ssl ,دست بازار باز میشه که هرکاری دلش خواست کنه،در اصل تا اونجا میشد روش حساب کرد بقیش لطف بود اگه تی پی رو میزد.
اگه R2 اجازه میداد تی پی رو حتما Ssl میذاشتم
منم دقیقا اگر r2 میزاشت میخواستم اونجا بزارم🤦
نمیدونم من از وقتی نت ملیه ترید نکردم و به چارت و اخبار دسترسی ندارم…شاید بخاطر شرایت ژیوپولیکیه
نمادت و روزهای اون معامله ها و ساعتهاش رو برررسی کن با خبرهای اقتصادی یا خبرهای ناگهانی اگر نتیجه نگرفتی، از جنبه دستگاری بازار نگاه کن به چارت سایر بروکرها هم یه نگاهی در همون تاریخ بنداز
آقا نادر بحث اینا نیست من تاثیر هر خبر رو روی چارت اصلیم میدونم و بک تست گرفته بودم
امروز خبر رسمی نبود واقعا دارم روانی میشم
پراپ شما در چه وضعیتی هست؟
This is the way