پول دستم نیست وگرنه تو فکرم بود ۵۰۰ تایی بریزم ۱۰۰۰ تا برداشت بزنم ولی کو پول
جور میشه رفیق . بقول معررررروف یروز تو کوچه ما عرررروسی میشه ![]()
![]()
داداش شما خودت برداشت داشتی تا حالا؟ تو دوران جنگ خوب بود؟
باز پدز این پراپ ساز رو خدابیامورزه که لااقل به فکر اینجور جاها بود
من دوتا حساب ۱۰۰۰ تایی سگب گرفتم هردوشون رو توی سود بودم بد خراب کردم
سبک دارم مدیریت دارم همه چی دارم اون عجله باعث میشه بدون در نشر گرفتن شرایط ورود کنم و بعضی جاها ریسک ۲ درصد بکنم و بدتر از اون همش توی سوده ولی نمیبندم میگم ۲ درصد سود چیه باید بره بیشتر شه ۵ درصد ۷ درصد سود بستنم بخشی از سودمو نمیبندم میگم اگه ببندم قیمت بیشتر بره توی سود من سود کمتر میکنم باز باشه بیشتر بهم سود بده
یعنی سریع میخام قضیه رو جمع کنم بره در حالی که اگه سر اون ۲ درصد و ۱ درصد سود معاملامو میبستم الان دوتا حساب ریل داشتم و تو سود بوده
خیلی سره این موضوع عصابم بهم میریزه نمیدونم چیکار کنم عجله باعث شده طمع کنم چه توی سود چه ضرر البته ضرر بخاطر ریسکش خوبه باز من استاپمو بزرگتر نمیکنم یا بدون استاپ کار نمیکنم اگه استاپ بخوره بی خیالم ولی توی سود عجله باعث میشه من همون قدر سودیم که دارم رو نبندم دنبال سود کلی باشم همین منو اذیت میکنه
الان باز در به در ۱۵ دلار پولم
نمیدونم والا
باز پدر ایران بروکر رو بیامرزه این چالش اخر هفته گذاشت ۱۰۰ دلار بونوس برای پیش بینی قیمت واسه ال بانک
من قبول شدم بهم پیام دادن یوزر ایدی رو فرستادم واسشون گفتن تا ۲۴ ساعت دیگه فعال میکنن من روی اون صد دلار یبار میتونم ترید بکنم فکر کنم یه مارجین درست درمون بزنم چون ماشین حساب ال بانک خرابه اصلا یچیزو درست درمون نشون نمیده اون چیزی که میخاستم رو پیدا نکردم ازش حساب دمو هم نداره مثل بینگ ایکس ببینی چجوریه وضعیت لوریج
یه نصف حجم یا فول مارجین بزنم تایم بالا روی طلا یا نفت بعد بره توی سود خوب سود بده درجا سود رو برداشت بزنم برم یه حساب ۱۰۰۰ تایی سگب بزنم اگه بتونم پول بیشتری ازش بگیرم حساب ۲۵۰۰ تاشو میگیرم روزانه ۲ درصد کفایت میکنه
چمیدونم ولی خیلی رو عصابه این عجله
میفهمم چی میگی . این چالش اخرین چالش توه و باید ردش کنی . اکثر تریدرها این مرحله رو دیدن و تو هم مطمعنم راهشو پیدا میکنی رفیق . پس به اعصابت مسلط باش ![]()
چمیدونم هرکار میکنم عجله میاد جلوش
بتونم یه حرکتی بزنم خیالمو راحت کنم هی میخام به ۱ درصد نهایتا ۲ درصد روزانه متکی باشم کلی ورودی میخوره به چشم و هر نمادی
من اکسپرت ساختم این مورد رو بهش اضافه کرده بودم
که وقتی در روز فلان قدر ضرر یا سود شد معاملات رو ببنده وقتی من دکمه خرید فروش رو میزنم کار نکنه و حتی حجم رو روی ۰ نگه داره نشه حجم انتخاب کرد
بعد ضرر و سود میرفتم چک میکردم تریدارو هی چشم به روند میخورد میگفتم یه خرید یا فروش دیگه هم بد نیست درجا میرفتم اکسپرت رو حذف میکردم حجم میزدم بعضی اوقات حجم بالا که زیاد نباشم پای چارت سریع تارگتمو یا ضررمو بده یا حجم کم میزدم که مدام سر چارت بودم ببینم کدوم ور میره
اصلا یه وضعی کاشکی گزینه برقی داشت فعالش میکردم در روز ۲ درصد سود یا ضرر می کردم بعد اون برق منو بگیره موقع حجم زدن یا انتخاب دکمه بای سل نتونم معامله باز کنم تا فردا
مهدی جان چند ساله که ترید میکنی؟؟
ریل (ریل پراپ نه ) تا حالا معامله داشتی ؟؟
خیلی سال وقتی به عقب نگاه میکنم میگم اگه درگیر اینچیزا نبودم روزانه ۱ یا۲ درصد راضی میبودم دنبال زیاده خاهی نبودم کل سود و سرمایه رو از دست نمیدادم جدا از سود سرمایه ای که از دست دادم ۲۰۰۰ تا بود که کار مبکردم با این وضعیت دلار کار کردنم دیگه فایده نداره میمونه پراپ
من فقط میخام برم از اینجا جایی که تحریم نباشه زندگی داشته باشم و با اف پی مارکت و سوئیس کو کار کنم و خیالم از بابت سرمایه زیاد راحت باشه بتونم پلنم رو روش پیاده کنم با این وضعیت هی نگهداری سرمایه ریسکی تر میشه فشار ذهنی عصبی بیشتر میشه و کل چیزای دیگه
اقا جریان بونوس قابل برداشت ایکس جیف رو پرسیدم از پشتیبانی برای اولین واریز بونوس ۱۰۰ درصد میده ولی اگه بخوای بونوس رو براشت کنی باید رو بالانس 50x سود کنی ![]()
![]()
![]()
مثلا 200 دلار واریز کردی 200 هم میده برای برداشت بونوس باید اون 200 دلار رو بکنی 10000 دلار تا بتونی برداشت کنی
من که نمیخام بونوسش رو ![]()
![]()
![]()
![]()
به من که اینو نگفته بود!!! خوب شد گفتی
اره کاری میکنن که نمیگن نمیدیم ولی در اصل نمیدن ![]()
![]()
![]()
من گفتم چه عجب یه بروکر اومده خیلی بهتر از بقیه توی بخش خوشامدگویی فعالیت میکنه نکه همشون یکین فرقی ندارن
من داخل الپاری واریز داشتم و دریافت بونوس هم داشتم
اولش مونده بودم بین اینکه کدوم بروکر بهتره
ولی ایکسچیف یه جواب درست نمیده فقط وقتی یه نفعی داره برای خودش پشتیبانیش کارتو راه میندازه
ولی خب قابل برداشت بودن بونوس ملاک درستی نمیشه گذاشت وقتی سهولت داخل معاملاتت نیست توی بروکر
مثلا با یه بهونه بخواد حسابمو بخاطر نوع معاملم بن بشم
که این موضوع تو الپاری نیست