پارتنر توی ترید، موضوعی که هیچکی راجبش حرف نمیزنه!

دوستان عزیزم سن هر چقدر بالا تر کار با تمرکز بیشتری جلو میره این کار برای بالای ۳۵ سال هست جوانی را در این کار هدر ندید زندگی یک بار به تو مهلت جوانی می‌دهد که با میلیارد پول به دست نمی آید

اگر در زندگی قبل ترید مشکلات روانی و مالی زیاد داشتید کار خیلی سختی پیش رو دارید این کار مخصوص ۱ الی ۲ درصد آدم های جهان است بقیه یا میمرند از استرس زیاد یا کارو میذارند کنا ر من شش سال در ایم کار هستم و قبل به سود رسیدن نابودی را با معنای کامل درک کردم در کل این کار اگر در چند همایش بین المللی شرکت کنید موفق ترین افراد این حوزه از اصول اصلی ترید و غیره اطلاعی ندارند فقط روی روند با مبلغ بالا کار می‌کنند

انسان کار خیلی سختی پیش رو داره تا رسیدن معامله به نقطه مورد نظر کنترل غمار انسان فقط با ورزش و کار دوم کنترل میشه شما تا رسیدن به سرمایه بالا .

گرفتن روزی نیم درصد تا ۱ درصد باید با این روال جلو برید وگرنه چند سال بگذره هم عمرتون هم پولتان و خیلی مسائل روانی سراغتان می آید

1 لایک کرده

نمیشه دیگه سازندش ایران رو تحریم کرد.

جدا از اینترنت بین المللی باید تغییر آی پی داد.

95 درصد افراد درخصوص ترید جدی نیستن و صرفا دوس دارن بگن تریدرن چون بنظرشون باکلاسه.
ولی اگر واقعا جدی هستین (حداقل 4سال مداوم کار میکنین) اگر به سوددهی مستمر نرسیدین اصلا فکر رابطه نباشین چون نیازتون به شدت روی پرفورمنس تون تاثیر میزاره. و اگر سوددهی مستمر دارین به پارتنرتون تا دوسال از شغل تون نگین. نظرشخصی

1 لایک کرده

دوست عزیز توصیه های خوبی بود ولی فقط یک جمع بندی و نتیجه گیری کم داشت چون یکم گنگ بود، اگه بتونید یک نتیجه گیری کلی بکنید عالیه

خب اینم نظریه ولی من میگم مشتی اصلن پرفورمنس خودت و مغزت به این ربطی نداره که با دختری باشی یا نه، تنها چیزی که جلوی پیشرفت ادم رو میگیره خود ادمه، منتهی ما ادما سعی داریم همیشه دنبال مقصر بگردیم تا ببخشید تنبلی خودمون رو انکار کنیم، وگرنه بنظرم میشه که هم پارتنر داشته باشی و از کارت خبر داشته باشه و هم ترید رو پر قدرت ببری جلو چون ترید فقط به تلاش و انظباط ادم ربط داره ، نه اینکه با دختری باشی یا نه!

1 لایک کرده

به نظرم بهتره یه شغل حداقل نیمه وقت داشته باشید و در کنارش ترید رو ادامه بدید و وقتی ۶ ماه مستمر سودده بودید و برداشت خوب داشتید میتونید بگید شغل اصلیم تریده

4 لایک کرده

بله درسته ولی خبب منظورم کلا بحث تاپیک راجب روابط بوددد😂، ولی بازم مرسی از نظرت، ینی منظورم اینه شما خودت چطوری میبینی این داستان و روابط رو توی تریدر ها؟ خودت تجربش کردی؟ نظرت چیه؟ خوبیا و بدی هاش از نظرت بگو

به نظرم هیچ دختری درک از معامله گری نداره و به قول دوستمون انتظار زود به نتیجه رسیدن دارن مگر اینکه ترید شغل دوم باشه و یه شغل دیگه داشته باشی همه در ابتدای مسیر تریدری معمولا 24 ساعته پای چارتن منکه میدونم توی این تاپینک دنبال اینی که به خودت ثابت کنی که پارتنری که وجود داشته باشه که با این شرایط تریدریت کنار بیاد و در روز های سخت این کار کنارت باشه منم واقعا همچین چیزی دوست دارم اما خودت اذیت نکن همه توی این مسیر تنها بودن یا تنها شدن به هرحال اینور اونور زیاد کردم اینم نتیجه سال ها تجربه و ادم دیدنه مگررر شغل اولی داشته باشی که بتونی از پس همه هزینه های رابطه و زندگی بر بیای وگرنه تک شغل با ترید نه فک نکنم

ببین دوست عزیز حرفت درست ولی از کجا میدونی من اصلن چرا این تاپیک رو زدم؟ چطور میتونی وقتی از ذهن ی نفر خبر نداری با قطعیت بگی من که میدونم برای چی تاپیک رو زدی؟؟ لطفا این قضاوتت رو بذار کنار من اصلن برای همچین چیزی این تاپیک رو نزدم میخوای باور کنید میخوای نه اصصلن برام اهمیت نداره