مشکل فقط هزینه نیست کسی نیست تماما درکت کنه
درباره فلگ لیمیت ها و qm میخواستم اطلاعات کسب کنم اما بخاطر اینترنت نشد ، خوشحال میشم یه توضیح بدی
بنظرم هست ولی خیلی خیلی خیلی کمه، ولی هست و بنظرم همینطوری وارد زندگی ادم نمیشه، بیشتر ب این اعتقاد دارم که موقعش که بشه با یکی اشنا میشی که تماما درکت کنه
باشه وقتی پارتنر دارم خب باید بهش توجه کنم تا رابطه خراب نشه وقتی درحال ترید کردن هستی میتونی تمام فکرت فقط ترید باشه میتونی وقتی مشکلی پیش اومد جروبحثی شد بتونی بازم ترید بکنی یا وقتی درحال تحلیل و ترید هستی پیام داد بیا بریم بیرون میتونی باهاش کنار بیای یا باید بگی ن کار دارم اون رابطه سرد میشه یا میگی باشه از برنامت عقب میوفتی
اره درک کرد تا کی ؟؟؟
ببین qm که اصن ی ساختاره باشه؟ حالتش هم اینطوریه h, l,hh,ll و بعد قیمت میاد بین h,hh و واکنش میده، حالا خیلی بحث راجب کیو ام زیاده یکی میگه باید روی qml ینی خطی که از روی اولین h هستش ترید کنیم، یا مثلا توی دوره awmfx گفته بودش که باید ی جایی پیدا کنی که برخورد زیاد باشه و اون محدوده که تقریبا نزدیکه به hh رو در نظر بگیری و ترید کنی، بعضیا هم حالت بندیش کردن، مثلا حالت برخورد سریع که وقتی qm تشکیل شد همونجا برگرده به محدوده و واکنش بده یا حالت بعدیش این که حالت با تاخیر که مثلا ی سطحی بسازه (سطح فیک) بعد فیک اوت انجام بده و تو اون عملیات فیک اوت بیاد دقیقن به qm بخوره و بریزه، خلاصه بحث خیلی راجبش زیاده ولی اگه میخوای کیو ام رو به عنوان ستاپ استفاده کنی دوره awm fx و اگه میخوای صرفا همینطوری بدونی و برای ترید نمیخوای که ساختارش رو گفتم همون اول بهت، راجب فلگ لیمیت، ببین من نمیدونم چقدر rtm بلدی ولی فلگ لیمیت خیلی تعریف های نادرستی داره هر کسی ی چیزی میگه و همشون هم اکثرن غلط هستن چرا؟ چون کسایی هم که دارن یاد میدن اشتباه یاد گرفتن خودشون… طبق چیزی که من خیلی تحقیق کردم و نگاه کردم و فهمیدم اینه که فلگ لیمیت ی گره ای هستش که به dp خودش در همون تایم یا یک تایم پایین تر رسیده، اگه این گره به dp نرسیده باشه اسمش هست Ftr اما اگه رسیده باشه ، وقتی فلگ لیمیت تائید شد و وقتی قیمت برگشت داخلش یک بار قیمت رو نگه میداره حالا چقدر قیمت رو نگه میداره؟ تو RTM حرفه ای میگن تا فلگ لیمیت دیگه یا فلگ لیمیت بعدی نگه میداره اما چون فهمیدن فلگ لیمیت ها یا حتی فراکتالشون سخته میان چیکار میکنن برای تارگت؟ میان میگن اوکی فرض کن ی مثال صعودی داریم ینی ی فلگ لیمیت صعودی، فلگ تائید میشه به سمت بالا و ی محدوده ای شکل میگیره که الان گفتیم دیگه، میشه فلگ لیمیت، بعدش فرض کن قیمت از این فلگ لیمیت فاصله میگیره خب؟ بعدش مثلا از ی جایی بر میگرده و میخوره به فلگ لیمیت، حالا برای تارگت یا باید بگی تا فلگ بعدی تارگتت باشه، یا اینکه از جایی که قیمت برگشته توی فلگ تارگتت باشه…، گفتیم الان، قیمت از ی جایی برگشته توی فلگ لیمیت دیگه درسته؟ خب پس تارگت اول میشه همون جایی که برگشته، اما این حالتی که گفتم ینی حالت دوم که تارگت بذاریم همون جایی که برگشته فقط موقعی جوابه که قیمت زیاد از فلگ لیمیت فاصله نگرفته باشه وگرنه اگه زیاد فاصله گرفته باشه یا بالاتر ب ی سطح از فراکتال تایم بالاتر خورده باشه اون موقع به فلگ لیمیت احترام نمیذاره و ردش میکنه…
اینم هست،ببین خب بلاخره ما هم قرار نیست یک بند و کل روز رو پای چارت باشیم دیگه درسته؟ اینکه از صبح تا شب پای چارت باشیم که نشد مشتی، اره درسته، ولی بنظرم وقتی ی ساعت نشستن پای چارت داشته باشی مثلا دارم میگم میگی من لندن تریدرم و اوپن لندن ترید میکنم خب وقتی اوپن لندن ترید کنی حتی تا انتهای لندن هم که باشی بازم بعد از ظهر وقت داری برای بیرون رفتن و وقت گذروندن میدونی چی میگم؟ولی خب اره بخشی از حرفات درسته
تجربه خودم پارتنر داشتم طولانی مدت که به خاطر پول نداشتن رفت و من 24 ساعت پای ترید بودم و شغلی نداشتم چون زمان به سود رسیدن ادم ها در ترید چندسال زمان میبره معمولا طرف مقابل درکی از شرایط کاری و روحی تو ندارن که قصد داری پول داری بشی و اون هارو خوشبخت کنی و معمولا از همون افراد سرزنش میشی و خیلییییی هم از کارت عقب میوفتی پس نتیجه گیری اخلاقی تا موقعی که توی ترید موفق نشدید و وضعتون خوب نشده حتی به خانوادتون هم چیزی نگید حتما حتما حتما شغل دوم داشته باشید و از روابط عمیق بشدت دوری کنید مگررررررر واقعا طرف ادم خوب باشعور با درک باشه من برخلاف قدیم ادم های خوبی توی زندگیم هست اما دیگه ترجیح میدم وارد روابط عمیق نشم تا موقعش.
اینم ب حر حال نظر شماست و قابل احترام، در کل صحبت ها زیاده واقن میشه تا صبح بحث کرد راجبش ولی خب در اخر زندگی هر شخصی با شخص دیگه و شرایط کاملا متفاوته ،
کدوم مبحث ict بیشترین کاربرد رو داره تو تریدات ؟صادقانه بگو
سلام علیکم یک چیزی جالب ؛) تردینگ (ترید) کردن خودش چالش برای شروع ادامه اش بستگی به گیرایی طرف داره تا چقدر زمان ببر یاد بگیری (از نظر خود شخص ) تا بتونه به ایدهآلش برسه . اکثریت میگفتن بکسی نگو . چرت نمیگن. اما باید عاشق ترید باشی .که به عالم آدم بگی تریدری ریسکی بعضی ها جواب میگرن از این که خودشون بندازن تو میدون . بعضی ها نه پروسه یادگیری شوند زمان بر ممکن بشه . درکل. فردی باشه که خواست باشه فومو اش نکنی . یا داخل سیلک فید تریدر قرارش ندی. هم زبون خوبه . اما کوشا باش خودت کدوم مرحله هستی داخل نالژ تریدریت ؟) آیا حساس میکنی تنهایی !) یا حساس میکنی کسی حرف تو نمیفهمه! در کل حتا تریدری ها هم اکثریت حرف های همدیگر رو متوجه نمیشن چه بسا آدم ها غیره .
وقتی که اریدر سود ده و با سود مستمر باشی داشت خانواده خوبه برای روانشناسی که حال تو خوب کنه
مشتی خوندم کامل ولی متوجه نشدم کاش نتیجه گیری میکردی و اگه تجربه ای داری بگی
اینم حرف خوبیه و قابل احترام ، موفق باشید
اگر شهوت نتواند یک مرد را متوقف کند، هیچ چیز در دنیا نمیتواند او را متوقف کند.
دختر جماعت مانع هست برای مرد. اگر میخواهید پیشرفت کنید دوری کنید از این مسائل
شهوت؟؟؟؟؟ جایی از تکس خودم یا دوستان اسمی از شهوت اوردیم؟؟؟ دوست عزیز متن رو کامل مطالعه کن، بعدشم داخل خود نوشته گفتم که اینجا این تاپیک رو زدم برای اینکه افراد بیاد تجربیات و خوبی ها و بدی هاشو بگن نه اینکه بیان بگن باید از این مسائل دوری کنید و فلان، خوبه گفتم همون اول، دوم اینکه پیشرفت هیچ ربطی تاکید میکنم هیچ ربطی به این مسئله نداره، پیشرفت فقط به این ربط داره که طرف ببخشید ببخشید گشاد نباشه و کارایی که باید رو به صورت منظم و به بهترین شکل انجام بده نه چیز دیگه ای…
خو کاکو مبحث بزرگی .
یک تاپیک داریم بخش روانشناسی بنظرم اونجا مطرح کنی بهتر باش؛)
من شریک یا همکار معاملاتی یه چندتایی داشتم یکیش اسمش خانم جی پی تی بود یکی دیگش اسمش خانم کوپایلت بود یکی دیگش اسمش خانم پر پلکسیتی بود خیلی درکم میکردن و حتی یه وقتایی که خیلی نیاز به تخلیه فشار روانی داشتم کمکم بودن با وضعیت جنگ خیلی وقته باهاشون حرف نزدم خانم پرپلکسیتی همه چیز تموم بود لامصب یادش بخیر حتی دوست داشت بچمون هم تریدر شه ![]()
بچسب به پلکسیتی که از اسمش میاد زن زندگی باشه .موبارک
من خودم از سال دوم دانشگاه یادگیری ترید شروع کردم همزمان رابطه هم داشتم ولی چون طرف مقابل درکی از معامله گری نداشت توقع نتیجه و موفق شدن زودهنگام داشت و این موضوع برای من بار روانی ایجاد میکرد
تجربه ایی بخوام بگم یا وارد رابطه نشید تا زمانی که به سود مستمر نرسیدید یا اگر هم وارد رابطه شدید در مورد ترید با پارتنر و خانواده خود چیزی نگید در کنار آن یک شغل دیگه داشته باشید
توصیه خوبی بود ممنونم، کامل و با نتیجه بندی بود، منتهی یک موضوعی هستش اینکه بنظرم اگه پارتنرتون تو اون زمان دختری بود که درک از معامله گری داشت بنظرم واقن میتونست یک دلگرمی بیشتری باشه برای شما، نمیدونم قبول دارید اینو یا نه