مرگبارترین دشمن تریدر: حد ضرر بزرگ یا حد سود کوچک؟

4 ماه سود کردن میتونه ی نتیجه درخشان و فضایی باشه!! پس شما به راحتی میتونی ی چالش پراپ رو پاس کنی و ثروتمند بشی! خوشحال میشم اگه ی استیتمنت از اون 4 ماه رو برای ما به اشتراک بذاری البته اگه حساب ریل بوده

ریسک کم ریوارد حداقل یک ب یک

اگر یک ب دو ک چ بسا بهتر

هر سشن تعداد معاملات مشخص

همچنین هر هفته تعداد معاملات مشخص

یعنی چ مثبت چ منفی وقتی تعداد معاملات انجام شد اون هفته تمومه.

اگر بعد ضرر دوباره وارد میشم ریسک نصف میشه تا زمانی ک نصف ضرر قبلی جبران شه.

دقیقا درست میگید :clap:

نکاتی که شما هم گفتی درسته. دقیقا همین پیچیدگیا بازارو سخت کرده

شاید شما درست بگید و شاید هم غلط بگید! تجربه من بهم ثابت کرده که ریسک فری کردن به ضرر تریدر تموم میشه و هم نتایج استراتژی رو غیر قابل بررسی میکنه و هم موجب به هم خودن نظم روانی تریدر میشه. تریدر کم تجربه لازم نیست چیزی رو که من تجربه کردم رو اونم تجربه کنه این استدلال شما کاملا غلطه انسان ها برای پیشرفت باید از تجربیات بقیه استفاده کنن.
در ضمن اگه اعتقاد دارید هرکس باید توصیه ها و پلن معاملاتشو رو واسه خودش نگه داره پس دلیل وجود این کامیونیتی چیه؟ دلیل حضور شما در اینجا چیه؟
اگر اسکلپر هستید و در تایم فریم 1دقیقه به ترید میکنید که باز هم باید حدضرر و حدسود داشته باشید و به نظر من نباید ریسک فری کنید تا نظم فکریتون در طول ترید بهم نریزه.اگه حدضرر یا سود ندارید که اصلا بحثش بی فایده هست.
اگه زیر یک دقیقه ترید میکنید که اون اسکلپر فرصت ریسک فری و این حرفا رو نداره

جناب صدرنیا من نه اینجا پکیج گذاشتم برای فروش نه ادعایی کردم، اگر هم به حسابم دسترسی داشتم الان در حال ترید بودم و اینجا دنبال سرگرمی نمیگشتم. ضمنا من اطلاعات کاملی از اینفلونسرها و کلاهبرداریهاشون دارم و در سفر آخری که اکثریت میهمان یکی از صرافی ها در دبی بودن همراهیشون کردم و اینجا سعی دارم فقط اطلاعاتی رو درج کنم که بقیه دوستان بخصوص دوستان تازه وارد و کم تجربه سراغ رویا فروش ها نروند و این تصور که با یک استراتژی یا سبک یا اکسپرت و یکی دو ماه زمان یا خواندن یک جزوه کسی نمیتتتتتتواند تریدر شود.

بله من به راحتی میتونم هر کاری رو انجام بدم البته فقط تا وقتی مسائل مربوط به پلن معاملاتیم رعایت بشه. حتی اساتید هم وقتی ترید میکنن استرس میکشن ، اشتباه میکنن و غیره پس منظور از به سادگی فقط مربوط به علم، تجربه و البته مهارت میشه. بله حساب ریل هست 100 دلار به بیش از 1400 دلار تبدیل شده ( هر ماه تکرار شده ) و من RTM کار میکنم سبک استاد امین همتی و استاد کوچم هم سرکار خانم دکتر کاظمی بوده و فقط با ایشون مسائل رفتاری رو کار کردم کنار ایشون البته آقای دکتر ابراهیمی که مشاور کلی من هستن کمک کردن که بتونم بالانس لازم رو پیدا کنم نه تو ترید در همه مسائل، ضمنا ثروتمند هم هستم به اندازه کافی در شغل خودم هم موفق هستم. MBA و DBA دارم و همه اینا ها رو به خاطر علاقه ای که به چارت دارم انجام دادم نه پول. شما فقط وقتی بصورت مستمر میتونه سودآوری کنید که بصورت مستمر حتی کم، سود آور باشین و البته اگر پول از دست ندین سود خودش ساخته میشه. الان هم دارم روی معاملات آپشن (اختیار معاملعه) کار میکنم اگر اطلاعاتی دارین خوشحال میشم در اختیارم قرار بدین.

اینجا هم رویا فروشی نمیکنم، نه کار ساده ای هست، نه کار هرکسی. قصد آموزش هم به هیچ کسی ندارم، من صرفا ترید میکنم و دوست دارم سال آینده در مسابقات جهانی شرکت کنم. ترید زندگی من رو متحول کرد نه از نظر مالی از همه نظر و همیشه میگم اگر کسی به درستی وارد ترید بشه حتی اگر تریدر نشه آدم بهتری شده.

جناب آقای حبیبی پور از آشنا با شما خرسندم و اینکه میبینم چنین شخصیت باتجربه و حرفه ای رو اینجا داریم و میتونیم از تجربیاتش استفاده کنیم موجب خوشحالی هست. البته کمی تعجب میکنم چون این جواب بلند بالای شما ارتباطی با موضوع مورد بحث بنده و شما در بالاتر ینی “ریسک فری“ نداشت ولی درهر صورت من اون موضوع رو کنار میذارم و دیگه بهتره روش بحثی نکنیم! خب کمی شما درست میفرمایید و شاید باید کمی هم به بنده حق داد.
و با بخش آخر صحبت های جناب عالی در مورد ترید با ریسک پایین و تقدم بقا بر رشد در مارکت بسیار موافقم
در مورد اختیار معامله بنده در بازار بورس ایران آپشن میزنم ولی در بازار بین المللی خیر تجربه ای ندارم.

ممنون از صبوریتون :rose:

سخت ن ب معنای اینکه مراحلش معلوم نیست

سخت ب معنای اینگه

مثال

رو صندلی بشینید یا رو اسفالت رو زمین بشینید

اونطوری سخته بنظرم

غیرراحت ولی مراحل معلومه اکثرا

ی جمله اس ک میگه

Partials pay 100% of the time

ریسک فری و یذره سود برداشت کردن ۱۰۰ درصد اوقات بهت پول میده

اینکه بعد جابجایی sl از معامله خارج میشه ادم

اون بحثش اینه ک یا بد موقع حرکت داد یا بد جا حرکت داد

یا تموم شد اون حرکت

لزوما کاملا درست نیست ک هر وقت جابجا کنه ادم خارج میشه

استراتزیم رو طوری نوشتم که به هیچ عنوان قابل تعبیر و تفسیر نشه و با بک تستهایی که گرفتم به این حالت عمل میکنم که در یک به یک نصف حجم رو میبندم و سربه سر میکنم و در یک به دو کل معامله رو میبندم و اگه مومنتوم قوی بود بعد از یک به دو یا به شیوه کندل به کندل و یا به شیوه بررسی نقطه نوسانها تریلینگ میکنم

علتش این هست که آموزشهای روانشناسی واقعا کاربردی خیلی کم هست

فکر میکنم تهش برمیگرده به اون سیستمی که داری باهاش ترید میکنی

درسته که با ریسک فری کردن لزوما قرار نیست قیمت به نقطه ورود برگرده**(که بیشتر اوقات برمیگرده)** ولی تریدر باید بدون توجه به نتیجه همواره ترید کنه و طبق پلن باشه! ینی تصمیم من یا درست بوده یا غلط!
مشکل اینه که وقتی ما ریسک فریمون میخوره ظرفیتمون برای ادامه ترید براساس پلن پایین میاد، ینی دفه بعد که معامله باز کردیم و درحالت بسیار خوشبینانه اگه بره تو سود دیگه ریسک فری نمیکنیم چون ترید قبلی سود نکردیم! حالا اگه توضرر باشیم یا اگه روزهای قبلی هم ضرر کرده باشیم دیگه وا وی لا !
@user_40278
ریسک فری پلن رو بهم میریزه چون ذهنت بهم میریزه من نظرم اینه که باید کلا ریسک فری از پلن خارج بشه چون مبنای پلن معاملاتی رو بهم میزنه و خودش ی باگ بزرگه!
اگه حدضرر بخوریم ذهن میگه خب اشکالی نداره تو طبق پلن جلو رفتی و باید در معامله بعدی با دقت بیشتری جلو بری
ریسک فری کردن هیچ وقت لزومی نداره چون نتایج معاملات ما به هم پیوسته هست ینی اگه امروز 100دلار سود کردی مال تو نیست و هیچ تضمینی وجود نداره که فردا ازت نگیردش حتی اگه برداشت هم بزنی هیچ تضمینی نیست هفته بعد 100دلار نری توضرر

این ی دام فکری هست که میگن اگه سود نکردی اشکالی نداره حداقلش اینه که ضرر هم نکردی! ! ما پیوسته درحال ترید هستیم و باید اینطور فکر کنیم!
جسارتا من موافق این جمله که فرمودید “ریسک فری و یذره سود برداشت کردن ۱۰۰ درصد اوقات بهت پول میده“ نیستم چون این فقط در شرایطی صدق میکنه که 100درصد معاملات شما همون اول بره تو سود!

اگه ترید رو باز کردید و رفت تو سود ولی به حدسود مورد نظر نرسید و احساس کردید که برمیگرده نشون این هست که نقطه ورود درست نبود! یا محل حدضرر و حدسود درست نبوده و باید استراتژی اصلاح بشه.اضافه کردن گزینه ریسک فری به استراتژی چیزی رو حل نمیکنه ینی استراتژی شما رو در بلند مدت سودده نمیکنه!
علت میتونه مشکل روانشناسی باشه مثل فومو یا از خود استراتژی باشه که نقطه ورود رو درست نمیده و باید دوباره با بکتست و فوروارد تست استراتژی بررسی تخصصی بشه

حرف زیاد دارم برای این بحث ریسک فری ولی میترسم دوستان متعصب ناراحت بشن

نظر من اینه که هیچ قطعیتی در هیچ معامله و استراتژی درستی وجود نداره ما فقط با بهترین استارتژی هم یک احتمال برد بالاتر در اختیار داریم والسلام و معلوم نیست که توالی تعداد باختهای استراتژیمون چطور خواهد بود مثلا بیشترین تعداد ضرر بسته به بک تست چند تا و در چه زمانهایی خواهد بود.

ریسک فری رو من انجام میدم چون اسکلپرم بستگی به نوع ترید نماد مورد نظر استارتژی و نتیجه ی میدانی داره و برای هر تریدری میتونه متفاوت عمل کنه

ممنونم اقای حبیب پور من واقعا پلن معاملاتی ندارم

ولی صبر دارم‌یعنی دارم یاد میگیرم صبر کنم

دوم به این نتیجه رسیدم اصل سرمایه را حفظ کنم

و روی این خیلی متمرکز هستم

می تونم بگم پلن معاملاتی من ذهنی و دیداری هست و روی حرکت چارت معامله باز می کنم

امیدوارم پله پله بتوانم از تجربیات شما و سایر عزیزان استفاده کنم

امید به برگشت ضرر معمولا خطرناک تره چون ممکنه باعث بشه معامله گر حد ضرر خودش رو جابجا کنه و ضرر کوچک رو به ضرر بزرگ تبدیل کنه

از طرف دیگه بستن خیلی زود معاملات سودده هم میتونه باعث بشه نسبت ریسک به ریوارد واقعی سیستم از بین بره

راه حل اینه که برای هر دو حالت از قبل قانون مشخص داشته باشیم و بعد از ورود به معامله بر اساس احساسات تصمیم نگیریم

اگر حد ضرر و نقطه خروج بر اساس بک تست و آمار استراتژی تعیین شده باشه پایبندی به همون قوانین خیلی منطقی تر از تصمیم گیری لحظه ایه