سلام خدمت کلیه دوستان . بنده حدود 15 سال است که در بازارهای مالی به خصوص فارکس فعالیت دارم . مدتی است به دلیل مشکلات اینترنت و … خواستم که یک مقدار سرمایه وارد صرافی های داخلی بزارم و اگرمشکلی ندیدم شروع به معاملات کنم . از نوبیتکس شروع کردم بعد والکس و الان تبدیل . اگربخوام درباره همهشون توضیح بدم چت بسیار زیاد میشه و مشکلاتشون با چند تا چیز کوچک تمام نمیشه و در آخر کل سرمایه ام را به دلیل کندل سازی و باز و بستن معاملات بدون هیچ دلیلی خارج کردم . یکی از کارهای عجیبی که صرافی تبدیل میکنه قیمت های فیک در چارت هست مثلا بنده روی کاردانو تومان معامله خرید داشتم و حدضررم را روی قیمت 30400 گزاشتم . بعد ازمدتی آمدم و دیدم پایینترین قیمت بازار 30435 بوده و بعد قیمت بالا رفته ولی معامله من بسته شده . سفارش من رو قبل از رسیدن قیمت بازار به اون بسته . با پشتیبانی تماس گرفتم ولی معذرت خواهی میکنه و چرت و پرت جواب داد . من دیده بودم که بروکرها سفارشت را پایینتر از قیمتت با ضرر بیشتر ببندن ولی اینکه هنوز قیمت به حدضرر نرسیده ببندن . مورد ها زیاد هست ولی نمیشه اینجا همه را تایپ کرد . حواستون به سرمایتون باشه
user_43886020
(علی پارسا)
23
تاپیکهای مرتبط برای شما
| موضوع | پاسخها | بازدید | فعالیت | |
|---|---|---|---|---|
| بهترین صرافی ارز دیجیتال ایرانی کدومه؟ | 67 | 482 | ژوئیه 28، 2026 | |
| هر سوالی در مورد صرافی های داخلی داری اینجا بپرس (آبان تتر/Omp فینکس/نوبیتکس...) | 23 | 264 | می 12، 2026 | |
| این روزها کدام صرافی ایرانی کمترین مشکل را دارد؟ (تجربه واقعی کاربران) | 14 | 236 | جون 29، 2026 | |
| مشکل در معامله حرفهای صرافی تبدیل و لیکوئید شدن | 42 | 573 | ژوئیه 27، 2026 | |
| کاربرای آبان تتر بیاید اینجا | 0 | 73 | مارس 17، 2026 |