نظرتون در مورد صرافی های آبان تتر و تبدیل چیه؟

سلام خدمت کلیه دوستان . بنده حدود 15 سال است که در بازارهای مالی به خصوص فارکس فعالیت دارم . مدتی است به دلیل مشکلات اینترنت و … خواستم که یک مقدار سرمایه وارد صرافی های داخلی بزارم و اگرمشکلی ندیدم شروع به معاملات کنم . از نوبیتکس شروع کردم بعد والکس و الان تبدیل . اگربخوام درباره همهشون توضیح بدم چت بسیار زیاد میشه و مشکلاتشون با چند تا چیز کوچک تمام نمیشه و در آخر کل سرمایه ام را به دلیل کندل سازی و باز و بستن معاملات بدون هیچ دلیلی خارج کردم . یکی از کارهای عجیبی که صرافی تبدیل میکنه قیمت های فیک در چارت هست مثلا بنده روی کاردانو تومان معامله خرید داشتم و حدضررم را روی قیمت 30400 گزاشتم . بعد ازمدتی آمدم و دیدم پایینترین قیمت بازار 30435 بوده و بعد قیمت بالا رفته ولی معامله من بسته شده . سفارش من رو قبل از رسیدن قیمت بازار به اون بسته . با پشتیبانی تماس گرفتم ولی معذرت خواهی میکنه و چرت و پرت جواب داد . من دیده بودم که بروکرها سفارشت را پایینتر از قیمتت با ضرر بیشتر ببندن ولی اینکه هنوز قیمت به حدضرر نرسیده ببندن . مورد ها زیاد هست ولی نمیشه اینجا همه را تایپ کرد . حواستون به سرمایتون باشه