سلام خدمت کلیه دوستان . بنده حدود 15 سال است که در بازارهای مالی به خصوص فارکس فعالیت دارم . مدتی است به دلیل مشکلات اینترنت و … خواستم که یک مقدار سرمایه وارد صرافی های داخلی بزارم و اگرمشکلی ندیدم شروع به معاملات کنم . از نوبیتکس شروع کردم بعد والکس و الان تبدیل . اگربخوام درباره همهشون توضیح بدم چت بسیار زیاد میشه و مشکلاتشون با چند تا چیز کوچک تمام نمیشه و در آخر کل سرمایه ام را به دلیل کندل سازی و باز و بستن معاملات بدون هیچ دلیلی خارج کردم . یکی از کارهای عجیبی که صرافی تبدیل میکنه قیمت های فیک در چارت هست مثلا بنده روی کاردانو تومان معامله خرید داشتم و حدضررم را روی قیمت 30400 گزاشتم . بعد ازمدتی آمدم و دیدم پایینترین قیمت بازار 30435 بوده و بعد قیمت بالا رفته ولی معامله من بسته شده . سفارش من رو قبل از رسیدن قیمت بازار به اون بسته . با پشتیبانی تماس گرفتم ولی معذرت خواهی میکنه و چرت و پرت جواب داد . من دیده بودم که بروکرها سفارشت را پایینتر از قیمتت با ضرر بیشتر ببندن ولی اینکه هنوز قیمت به حدضرر نرسیده ببندن . مورد ها زیاد هست ولی نمیشه اینجا همه را تایپ کرد . حواستون به سرمایتون باشه
بحث سر خرید تتر هست فعلا و انتقال به کیف پول اون و نظری ندارید اینکه تحریم مستقیم شدن صد البته خیلی مهمه این وسط لااقل صرافی که تحریم مستقیم نشده یخورده بهتره
آبان تتر نمی دونم
ولی تبدیل سطل آشغال
تبدیل رتبه ۱ دزدی اهرم حرفه ای داره با کل اهرم دیگه
اونایی که کار کردن میدونن این صرافی چه عمق دارک تلخ داره من بعد از فیلم برداری صفحه گوشی تا اومدم تاپیک تبدیل اینجا رو خوندم ترسم گرفت بقیه رو سریع بستم با سود
سفارش گذاشتم رفتم ۵۰ دقیقه بعد اومدم پاکش کردن خلاف شو گرفتن !!!
رفتم حالا ثابت کنم دیدم لیست سفارش همچین چیزی نیست
موندم توی این شاهکار دزدی
منتظرم یع هدیه مفت دیگه بدن یه فیلم برداری صفحه بزنم گرچه فیلمش زیاد میشه
ولی ارزش اینو داره که همه با مدرک ببینن با چه شیاد طرفن
به وقتش
فقط اگه ابزاری میشناسید حجم ویدئو خیلی خیلی پایین باشه ولی کیفیت خوب سراغ دارید بگید دوستان
چون من گرفتم ۱ گیگ نیم شد توی ۱ ساعت کیفیت خوب نبود