تبدیل تتر به ریال!

دوستان شما الان با چه صرافی برای نقد کردن تتر کار میکنید ؟
کدوم صرافی الان بی دردسر داره کار میکنه ؟

با او ام پی فینکس کار میکردم که الان خوب نیست ..
یسری هم که تحریم هستند و مشکلات خودشون رو دارن
…؟؟؟؟

صرافی تبدیل خوبه

ایرانیکارت کار میکنم مشکلی نداره

موفق و پرسود :rose::folded_hands:

عالی …موفق و پر سود :rose::folded_hands:

خیلی جالبه . داخل او ام پی فنیکس هزینه تتری انتقال داخل شبکه TRC20 برای هر مقدارمبلغ تتری 4 تتر بود بود درحالی که داخل تبدیل 1 تتره .
:folded_hands:

فقط سرعت ومدت برداشت و یا واریزش هم خوبه ؟؟

از طریق شبکه BNB انتقال بده کارمزدش زیر 0.5 تتر میشه, فکر کنم 0.2تتر هست اگه اشتباه نکنم, از صرافی تبدیل راضیم ولی فقط برای چنج کردن تتر به تومن وگرنه برای ترید که اصلا خوب نیست, کارمزدش زیاده

سایت ایرانی کارت هم هست که بیشتر خدمات پرداخت بین الملل رو ارائه میده و صرافی نیست اما احتمالا میتونی برای نقد کردن استفاده کنی

سایت top change هم هست که یه صرافی خیلی قدیمی هست و بیشتر برای ارز های فیات استفاده میشه اما باهاش میتونی تتر نقد کنی. تنها مشکلش اینه که اسپرد بین قیمت خرید و فروش دلار یکم زیاده اما دیگه معتبره

سرعت واریز وبرداشتش خوبه . برداشت ریالیش هم به بعضی بانکها آنی هست

ممنون رفیق … :folded_hands::folded_hands::rose:

سایت ایرانیکارت متصلت میکنه به صرافی ایران اکسچنج که زیر مجموعه خودشه ظاهرا

والکس،بیت پین، نوبیتکس

تحریم هستن اینا ..نیستن؟؟

اره به اینا اصلا نزن, رسما اعلام شده تحریمن

چقدر کمیسیون میگیره؟

چنتا رسید برداشتت رو ازش میشه بفرستی!

ایرانیکارت یه بار ازش استارز خریدم، فک کنم برای 100تا 600 هزار تومن گرفتن بعدا دیدم داخل تلگرام و صرافی های دیگه 100 تا استارز میدن 200 تومن!

من خودم با صرافی تبدیل راحتترم . البته دونستن خوبی و بدیهای کلیه ظرفیت های موجود تو مملکت بابت این موضوع خوبه واقعا. دم شما دوستان گرم که تجربیات رو اشتراک گذاری میکنین :folded_hands::heart:

خب اره خیلی گرونه سر کمیسیونشون حساب میشه

همون موقعم چک میکردم گرون بود

من فقط برای تبدیل به ریال میخام . از بروکر به تراست ولت و از تراست ولت به صرافی برای تبدیل به ریال
الان دوستان صرافی تبدیل رو پیشنهاد کردن ظاهرا خوبه و احراز هویت هم کردم . باید یکبار تبدیل و ارسال و انجام بدم ببینم چجوریاست .

داخل گوگل سرچ کردم دو نمونه ایرانیکارت هست یکی مستر کارت و غیره و صرافی ایرانیکارت هم دیدم حس خوبی به صرافی ایرانیکارت ندارم دلیلشم نمیدونم .:joy:

کمیسیون برداشتشم خیلی زیاده