استراتژی با وین ۴۰ تا ۵۰ درصد با ریوارد ۲ چطوره؟

بنظرتون استراتژی با وین ریت ۴۰ تا ۵۰ درصد با ریوارد ۲ چطوریاست؟

آیا سوده هست تو بلند مدت یا نه؟

استراتژی من با این مشخصات روی نزدک سال ۲۰۲۵ در ۱۰ ماه مثبت بوده و یک ماه برآیند منفی داشته و ماه اول سال هم نادیده گرفته

میانگین ریواردی که در ماه داشتم بین ۴ بوده تا ۸

نمیدونم خوبه یا

پلن مدیریت سرمایه رو نمیدونم چطوری روش پیاده کنم

استرانژیم تماما طبق سبک ict هست

«استراتژی خوبیه ولی دو تا قبر کنارش هست: یکی روانیه، یکی مدیریت سرمایه. وین ریت ۴۰-۵۰٪ یعنی ممکنه ۵-۶ باخت پشت سر هم ببینی (احتمالش هست). خیلی‌ها در همین نقطه استراتژی رو رها می‌کنند. اگر اعصابت قوی نیست، ریسک هر معامله را برو پایین ۰.۵٪ تا توالی باخت‌ها تو را اذیت نکند. همچنین نزدک ۲۰۲۵ نوسانات خاص خودش را داشت. برای ۲۰۲۶ هم تست کن. موفق باشی.»

2 لایک کرده

واقعاً عالیه. با این وین ریت و ریوارد، هیچ تریدری نمی‌تونه بگه ضرر میکنی برو جلو، راهت درسته

1 لایک کرده

شاخص sqn این استراتژی چند هست ؟

ولی در کل به نظرم همین استراتژی بهینه کنید وین 65 تا 70 بگیری درست میشه

مگرنه سایکل ضرردهی بسیار اذیتت میکنه و نابودت میکنه

ببین اگر ریوارد 3 یا 4 بگیری ولی ریوارد دو 20% پارشال کنی چطور میشه

1 لایک کرده

آره دقیقا استاپ‌های متوالی همین مقداری هست که عرض کردید

چون طبق بکتست‌هایی که گرفتم با فرض ریسک ۱ درصد طبق قوانین پراپ فقط همون ماه منفی که باعث منفی شدن حساب میشده

بله همینطوره فعلا چون طبق سال ۲۰۲۵ دارم استراتژی رو باگ‌هاشو مشخص میکنم هنوز سال ۲۰۲۶ رو‌بکتست رو بکتست نگرفتم

اگه همچین چیزی که گفتی تو لایو بازار بتونی اجراش کنی درواقع معدن طلا پیدا کردی،درضمن دسکاریش نکن این ته چیزی که از بازار میشه گرفت

1 لایک کرده

عذر میخوام متوجه شاخص sqn نشدم امکانش هست بیشتر در موردش بگید، ممنون

برای بهینه کردن استراتژیم فعلا دارم باهاش سر‌وکله میزنم و به جایی نرسیدم، یعنی اومدم باگ‌هارو شناسایی کردم همین که میام درستشون کنم جای دیگه‌ای از استراتژیم بهم، همین موضوع فعلا سردرگمم کرده

کم هستش تو لایو مارکت چند درصد سود رو میذارم رو نتونستن کنترل کردن خودت و چند درصد هم دروست عمل کردن و رعایت مدیریت سرمایه عملن ضرر میدی سعی کن عیب یابی کنی و استاپ ها رو کم کنی حداقل ۶۵باشه تا در صورت اشتباه ها که حتمن رخ میده زیان نبینی

1 لایک کرده

خیلی ممنون از نظرتون

دقیقا همینطوره هر چقدر که میام بهترش کنم یه جای دیگش خراب میشه

عکسی که میزارم برآیند ماهایی هست که بکتست گرفتم

1 لایک کرده

همین قسمت بهتر کردنش سخته

خیلی دارم تلاش میکنم که تو مسیر بهتر کردن تعادل استراتژی رو خراب نکنم

چون استراتژی من بایس محور هست بیشتر مفاهیمش شبیه به همه

همینکه میام یه باگ رو رفع کنم داستان عوض میشه و استراژی از تعادل در میاد

استراتژی‌های مکانیکی بنظرم بزرگتریم مشکلی که دارن همین قضیس

خوب حرف من از بهتر کردن سبک نیست رو ساختار شناسی و رفتار شناسی کندل ها کار کن تا خود به خود وین ریت اونم بره بالا حتا یک خط هم سود میده هرروز زمانی که بتونی همراه بازار بشی اصلی ترین چیز تو بازار همگام شدن با پول بزرگه باید جوری باشی تو چارت که بدون اینکه طرف بای یا سل باشی قدرت هر دو رو ببینی

1 لایک کرده

خیلی عالیه👏🏻فقط تو لایو بازار تا 10-15 ضرر پشت سر هم دیدی تعجب نکن کاملا عادیه

شاید بشه گفت که زیان ده نیست ولی بنظرم خوب هم نیست …

1 لایک کرده

چطور باید بهترش کنم بنظرتون؟