«استراتژی خوبیه ولی دو تا قبر کنارش هست: یکی روانیه، یکی مدیریت سرمایه. وین ریت ۴۰-۵۰٪ یعنی ممکنه ۵-۶ باخت پشت سر هم ببینی (احتمالش هست). خیلیها در همین نقطه استراتژی رو رها میکنند. اگر اعصابت قوی نیست، ریسک هر معامله را برو پایین ۰.۵٪ تا توالی باختها تو را اذیت نکند. همچنین نزدک ۲۰۲۵ نوسانات خاص خودش را داشت. برای ۲۰۲۶ هم تست کن. موفق باشی.»
عذر میخوام متوجه شاخص sqn نشدم امکانش هست بیشتر در موردش بگید، ممنون
برای بهینه کردن استراتژیم فعلا دارم باهاش سروکله میزنم و به جایی نرسیدم، یعنی اومدم باگهارو شناسایی کردم همین که میام درستشون کنم جای دیگهای از استراتژیم بهم، همین موضوع فعلا سردرگمم کرده
کم هستش تو لایو مارکت چند درصد سود رو میذارم رو نتونستن کنترل کردن خودت و چند درصد هم دروست عمل کردن و رعایت مدیریت سرمایه عملن ضرر میدی سعی کن عیب یابی کنی و استاپ ها رو کم کنی حداقل ۶۵باشه تا در صورت اشتباه ها که حتمن رخ میده زیان نبینی
خوب حرف من از بهتر کردن سبک نیست رو ساختار شناسی و رفتار شناسی کندل ها کار کن تا خود به خود وین ریت اونم بره بالا حتا یک خط هم سود میده هرروز زمانی که بتونی همراه بازار بشی اصلی ترین چیز تو بازار همگام شدن با پول بزرگه باید جوری باشی تو چارت که بدون اینکه طرف بای یا سل باشی قدرت هر دو رو ببینی