افشاگری و بررسی کارنامه اکسپرت‌های فروشی بنام ارادفین

سلام خدمت دوستان خواستم اطلاع رسانی کنم گروهی بنام ارادفین رو که ادعای فروش اکسپرت تایتان و اندیکاتور های سود ده و… رو دارم من اکسپرتشون رو خریدم ۱۵ ملیون در تاریخ ۱۲ خرداد تا چند روز منتظر بودم و معاملات ضرر ده و استاپ هارو تماشا می‌کردم و بعد به پشتیبانیشون پیام دادم و گفتم چرا سود نمیکنه ؟ جوابشون این بود که برایند رو در دراز مدت مد نظر بدید !, ، حالا از اون روز که اینو بهشون گفتم باز ربات هیچ معامله ای نمیزنه و چون اکسپرت با سرور براتون وصل میشه میتونن هر تغییراتی درش انجام بدن :woozy_face: احتمالا باز بعد میخوان بگن ستاپ اکسپرت تشکیل نشده:grin: و…

حالا اگر بتونم حساب رو به مایفسبوک اینا وصل میکنم و میذارم اینجا خودتون ببینید برایندش رو و یا هر چند وقت نمودار سود دهیش رو میذارم ، موفق باشید .

بابت اطلاع رسانی دمت گرم

یعنی از وقتی به پشتیبانی گفتی یا اکسپرت رو غیرفعال کردن یا سرور رو درسته ؟

سلام دوست عزیز

لطفا میشه بگید این ۱۸ روزی که از پست شما گذشته اکانت چه تغییری کرده؟

سودده نشد؟

آقای حق‌پناه محترم، ادعای مطرح‌شده از طرف شما صحیح نیست. طبق فایل راهنمای نصب و مراحل فعال‌سازی، پس از خرید اشتراک لازم است شماره اکانت متاتریدر خود را از طریق پنل کاربری برای دپارتمان پشتیبانی ارسال کنید تا لایسنس اکسپرت تایتان فعال شود؛ این شماره صرفاً شماره حساب است، نه رمز عبور. بررسی‌ها نشان می‌دهد هیچ تیکتی از سمت شما برای فعال‌سازی لایسنس ارسال نشده و بنابراین عدم انجام این مرحله، ارتباطی با عملکرد یا قصور شرکت آرادفین ندارد.

اتصال اکسپرت تایتان به سرورهای امن آرادفین در بستر متاتریدر و بدون استفاده از فایل DLL، برای فعال‌سازی لایسنس، دریافت دیتای آنلاین لول دو بازار فارکس و طلا، و دریافت اخبار فاندامنتال ضروری است. این سازوکار برای جلوگیری از فروش غیرمجاز محصولات آرادفین در کانال‌ها و مراجع غیرقانونی طراحی شده است. آرادفین یک شرکت ثبت‌شده و پاسخ‌گو است و هر کاربر موظف است پیش از استفاده، راهنمای نصب را مطالعه و مراحل فعال‌سازی را مطابق دستورالعمل تکمیل کند.