من یک برنامه نویس هستم و تقریبا میتونم هر استراتژیی رو تبدیل به ربات کنم ، اپتیمایز کنم و بکتست بگیرم و در نهایت میشه هر رباتی رو روی یک حساب دمو فوروارد تست بمدت مشخصی زیر نظر گرفت .
دلایل اصلی اینکه به سمت ربات نویسی رفتم دو موضوع مهم بود . اول اینکه سابقه و تجربه کد نویسی باعث شد به این موضوع علاقمند بشم و سریع پیشرفت کنم . دوم اینکه متوجه شدم ترید دستی به دلیل عدم کنترل احساسات ترس و طمع محکوم به شکسته .
حالا وقتی بدلیل نداشتن سرمایه میخوام برم پراپ بگیرم با سد محکمی تحت عنوان “استفاده از اکسپرت ممنوع است” روبرو میشم
متاسفانه هر بار هم دلیلشو جویا شدم با این پاسخ بی منطق مواجه شدم که استفاده از اکسپرت عادلانه نیست چون همه نمیتونن ازش استفاده کنن!
همه میتونن ازش استفاده کنن فقط باید مثل هر مبحثی آموزش ببینن . درست مثل تمریناتی که برای ترید دستی انجام میدن.
یک ربات چطور میتونه وقتی در یک حساب برای خودش ترید میکنه و سود ده هم هست باعث ضرر بقیه بشه؟
مهم ترین دلیل مخالفت پراپ ها با اکسپرت این هست که اونا دوست دارن شما درگیر مسائل روانی و بقیه مشکلات ترید بشی و در نهایت بازنده باشی.
و چون دیگه اکسپرت این مشکلات رو نداره و اگه تو بک تست موفق باشه احتمال موفقیتش تو پراپ زیاده، اونا دوست ندارن اینو.
در صورتی که اگه پراپ واقعا از سود تریدر سود کنه و فقط چالش فروش نباشه باید استقبال کنه از یه اکسپرت قوی و موفق.
هر پراپی که مشکل داره با اکسپرت قطعا منبع درامدش فقط از چالش فروختنه و از ضرر تریدر منفعت می بره.
منم دقیقا مثل شما برنامه نویسی اکسپرت انجام میدم.
و به نظرم بهترین استراتژی تو این بازار تبدیل استراتژی به اکسپرت و خلاص کردن خودت از مسائلی مثل روانشناسی و ترید احساسی و… هست.
هستن پراپ هایی که با اکسپرت مشکل ندارن البته اگه خودت مالک اکسپرت باشی و احراز مالکیت انجام بدی.
همه پراپ ها مشکل ندارن با این موضوع.
من خودم الان اکسپرتم فعاله داخل پراپی که باهاش کار می کنم.
حالا یه چیز جالب بگم قابل توجه مدیران پراپ های محترم!
ما برنامه نویسا بلدیم برنامه هایی بنویسیم که رفتار یک تریدر شبیه سازی کنه . و هیچ ردی از ربات معامله گر هم در متا و در هیستوری نمونه . طوری که تمام معاملات رو بصورت manual نشون میده . انگار دستی باز و بسته شدن .
سلام و درود،
به نظرم این مسئله بیشتر برای عدم استفاده از ربات ها هستش.
هستند کسانی که اکسپرت ربات سیگنال یاب و اینطور چیزا میفروشن.
به نظرم اصلی ترین دلیلش همین بحث جلوگیری از تقلب ها باشه چون شما باید در نظر بگیری که همه پراپ ها حتی فکر کنم بیشتر بروکرها، حساب هاشون دمو هستش. پس عملا این وسط شما اگر سود کنید، اونا چیزی عایدشون نمیشه.
بنابراین مسیرسود دهیشون میشه ضرر در سرمایه های شما.
باز خوبیش اینه اصول اولیه رو رعایت میکنند و مدیریت سرمایه هارو اجازه میدن استفاده کنید
خودمم به همین نتیجه رسیده بودم ولی یکم شک داشتم نکنه اشتباه کرده باشم
حالا که شما و دوستان دیگه هم تایید کردید که پراپ های چالش فروش از ضرر تریدر ها سود میبرن سوال اصلی اینه ؛ چرا اصلا ما باید با این کلاهبردار ها کار کنیم با اینکه نقشه خبیثانه اشون تا این حد واضح و شفافه؟
اتفاقا اگر یک ربات استراتژی مشخصی داشته باشه و روی حساب خودش طبق قوانین ترید کنه و از آربیتراژ یا دستکاری سیستم استفاده نکنه منطقیه که حداقل امکان استفاده ازش وجود داشته باشه
به نظرم پراپ ها میتونن به جای ممنوعیت کامل قوانین مشخصی برای اکسپرت بذارن و بین ربات معاملاتی واقعی و ربات های سوءاستفاده گر تفاوت قائل بشن
چون در نهایت چیزی که باید مهم باشه نحوه رسیدن به سود و رعایت قوانین باشه نه اینکه معامله رو انسان زده یا کد نوشته
البته این موضوع از نظر قرارداد هر پراپ متفاوته و وقتی شرکتی صراحتا استفاده از EA رو ممنوع کرده نمیشه انتظار داشت بعدا نتیجه رو به رسمیت بشناسه مگر اینکه خودش اجازه داده باشه
در مورد ربات آربیتاژ و ربات هایی که سو استفاده میکنن نظری ندارم چون اصلا هیچوقت دنبالش نبودم و نمیدونم چی هست . خودم استراتژی هامو ربات میکنم و براحتی میشه بررسیش کرد که آیا از اون انواع ممنوعه هست یا نه . هم از روی تاریخچه معاملات و هم اگه لازم شد میتونن لایو رو ببینن .