وقت همه بخیر، مدتیه شخصی بنام افشین نیکزاد البته احتمالا این اسم و مشخصات هم جعلی باشه ،در کانال اراد بیت از خرید و فروش ارزهای لانچ شده خبر میده و ادعا میکنه که بشدت سود ده هستش، و شما فقط میتونی بخری ولی نمیتونی بفروشید،این شخص برای جلب توجه خدا رو واسطه قرار میده،متاسفانه خیلی ها دارایی شون رو از دست دادن ،حواستون باشه فریب این رویا فروش رو نخوردید.
درود و احترام
آقا چی شد این فرد به اسم افشین نیکزاد صاحب کانال آراد بیت تمام زندگی من را ازم گرفته تو رو خدا یه ردی نشانی ازش پیدا کنید بیچاره شدیم
برای من هم این مشکل پیش اومده
باید چیکار کرد؟
از جایی میشه اقدام کرد؟
شکایتی چیزی
متاسفانه فریبش رو خوردیم و سرمایه مون رفته
دستمون هم به هیچ جا بند نیست
کانالش مشخصه هم ممبراش فیکه و هم ریکشن هاش اکثرا فیکه ،میتونید اول وارد پیجش بشید و همونجا قسمت بالای صفحه روی سه نقطه بزنید و روی ریپورت کلیک کنید و گزارش کلاهبرداری بدید تا هرچی سریعتر متوقف بشه
اون کارو انجام دادم
میشه پلیس فتا هم شکایت کرد؟
راهی برای برگردوندن پول هست؟
منم ۳۰ تومن گذاشته بودم ، به نظرم یه گروهی بزنیم همفکری کنیم ببینیم چه کاری انجام بدیم ؟
اومدی اما دیدم دست تو سرده
گفتی اون پول ها دیگه بر نمیگرده ![]()
سلام
بیائید یک گروهی تشکیل بدهیم و همگی از طریق پلیس فتا اقدام کنیم
من هم موافقم،ارز خرید کردم ولی نمی تونم بفروشم؟
افشین نیکزاد حنی جواب ما را هم نمیده؟
دوستان کانال دیگری هم به نام next level academy هم کلاهبردار هست خیلی بدتر از این کانال سیگنال با حجم بالا میده و اگر بازنده شدید دیگه جواب نمیده
دوستان عزیز سلام وقتتون بخیر لطفا بیایدد یه گروه راه بی اندازیم هم بخاطر خودمون هم بخاطر قربانیان بعدی یک کاری کنیم که ریشه اراد بیت خشک بشه
و دیگع هیچ بی خانواده ایی نیاد از این شرایط سو استفاده کنه من خودم کودک کار بودم و پدرم در ۷ سالگیم فوت کرده و مادرم برای اینکه بتونیم یک خونه نقلی ۴۰ متری بخریم یادگاری مادرش را فروخت تا با سرمایه گذاری در اراد بیت صاحب خانه نقلی شویم ممنون میشم اگر پیگیری کنیم
سلام دوستان عزیز من و اکیپمون سرمایه مون رو از دست دادیم لطفا یه کاری پیش رو بذاریم بریم شکایت بکنیم ازشون گیرشون بندازیم واقعا همچین آدم هایی تو این بحران مالی و اقتصادی میان از اسم خدا و مردم سو استفاده میکنند باید رسوا کنیم و تو کل ایران بگردونن حدود ۳۰۰ ملیون یا بیشتر ما سرمایه مون رو از دست دادیم بنده از قشر ضعیف جامعه هستم و مادرم تنها یادگار مادربزرگم رو فروخت تا رو پروژه های این ادم سرمایه گذاری کنم و براش زندگی ایده آل بسازم .
خدایی ادم دشمنشم دست کلاهبردار نندازه
متاسفانه همچنان داره ادامه میده ،من به تلگرام گزارش کلاهبرداری دادم ولی مشخص نیست که این کانال کی متوقف میشه
توی وب آموز میشه گزارشش کنین؟