دستوری هست کلا دیگه خوشبحاله پسرش خیلی
حقیقتا برای کسانی که مبتدی هستند، تلنگر خوبی هستش که یاد بگیرن مدیریت سرمایه رو رعایت کنند و اصولی پوزیشن ورود بزنند و دیگه بهانه ای نمیمونه.
سعی کنید استفاده کنید حتما و مقدار ریسک روزانه ای که در نظر گرفتید رو بین تعداد پوزیشن هاتون تقسیم کنید.
توصیه میکنم اگر دراو داون روزانه اتون 2 درصد هستش مثلا، حداقل نیم درصد ازش فاصله بگیرید و حاشیه امن بسازید برای خودتون. این حاشیه امن ساختن کمک میکنه ذهنتون از آرامش بیشتری حین ترید کردن در روز های آتی داشته باشه.
موفق و موید باشید ![]()
اقا چیزی که توی نسخه جدید بیشتر توجهم رو جلب کرد، تجربه کاربری بهتر و منظمتر شدن پنل بود. اگر همینطور روی بهینهسازی و اضافه کردن قابلیتهای جدید کار کنن، میتونه خیلی کاملتر هم بشه.
طبق چیزی که من شنیدم، تغییرات دارند انجام میدن و باید صبر کرد. انگار بهتر هم قراره بشه ولی خب جزئیاتشو نمیدونم به هر حال
اکسپرت مدیریت سرمایه ای که اضافه شده عالیه
واقعا سرعتش بهتر شده و منظم تر شده عالیه
یک سوال چجوری میشه sl نزاشت کلا با اکسپرت؟
شما یا باید حد ضرر بزاری، یا مقدار ضرری که میخوای رو به پیپ مشخص کنی براش که بتونه حجم رو بگه
یا اینکه تهش ریسک به ریوارد بدی مثلا
در هر صورت فکر نمیکنم بدون حد ضرر گذاشتن بشه استفاده کرد و بی معنیه اصلا
آقا نیما یک اموزش درباره اکسپرت مدیریت سرمایه رابین سود اگر بزارین خیلی خوب میشه
الان که افتضاحه.چارت باز نمیکنه و از متاتریدر 5 خیلی عقبتره.سوال: چرا میرم توی محیط تریدش صدای فن رو میبره بالا؟
دیشب قطع بود یکی دو ساعت درست شده الان
سلام و احترام،
هر وقت قطع شد و مشکلی بود، حتما لطف کنید با اسکرین بفرستید اینجا.
من این هفته زیاد ترید نزدم و ندیدم این مسئله رو
مرسی که اطلاع رسانی کردی ![]()
dige alan to pegah nist?
man ke jeddan estefade nemikonam aslan
tahesh har 1k ri 1 sadom mizanam ![]()
اینکه تو پگاه هم بود
بنازم داداش ماشاالله سود ها عالی ![]()
تنت تندرست.ممنون.نصیب شما هم بشه ![]()
فداااااااات داداش ![]()